-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi29
csendes tag
Üdv! Valaki tudna abban segíteni hogy van egy DaxianXy100 tel! Sajna nincs benne a magyar nyelv!
-
svgyula
addikt
válasz laslie92 #62617 üzenetére
Szia!
Nos nem kételkedem abban amit írtál. Viszont azt tudni kell az amit te mutattál az első szériás CUBOT ONE
Amit októbertől adtak ki abban már nem egészen az a belső van.
Az újakat az MTK6589T 4x15Ghz vel jöttek ki. A xiaocai x9 csak a MTK6589 4x1,2Ghz az antutu teszten 10-11e pont között teljesít az én telóm meg 16800pont tehát valami nem egésze azonos ugye?
A fényképező is kétfajta van bennük az enyém tudja a full HD videot azaz 1980x1080/30kocka mp.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Merula Alba
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Linkelek egy hosszú hozzászólást. Nincs kedvem mégegyszer bepötyögni.
Van tanácsa valakinek, milyen phablet való nekem?
Van ezeken kívül még pl Zopo ZP990+-is. 5,5"-6,5"- ig optimális.
Továbbá látom hogy a 2 sim-es telók "standby-ban" üzemelnek, ez pl mobilnetnél mit befolyásol? Az 1. hsz nem tért ki erre.
Előre is köszönöm a segítséget!Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
laslie92
senior tag
válasz svgyula #62653 üzenetére
Köszönöm! Most van egy tervem ami pedig a következő! Létrehoznék egy olyan oldalt ahol telefon tipusunként bárki feltölthetne regisztráció nélkül a saját telefonjával készült képet. ha mindenki 2db képet feltölt az átlag user már egy magyar helyen tudna össze hasonlítást végezni elég nagy a kínai telefonok tábora több száz modell és 1-2 db kép feltöltése nem nagyon dolog szerintem nekem is volt már szerencsém jó pár telefonhoz így én is tudok közzé tenni jópár képet! Szerintetek van értelme vagy ez csak nekem lenne jó ?
Tudom sokunkat nem érdekel a telefon kamera része lehet hogy csak én vagyok megszálottGalaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
svgyula
addikt
válasz Merula Alba #62654 üzenetére
Szia! Az utolsó kérdésre tudom a választ ha dual standby akkor amíg netezel a másik kártyán nem leszel elérhető. Ez pont olyan mintha egyszerre akarnál mindkét két kártyán beszélni. Van ilyen, de azok a dual active telefonok 100eft-nél kezdődnek.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Zopo ZP998, amit rootoltam a következő módon:
http://www.gizchina.com/2014/02/14/root-zopo-zp998-octacore-phone/
A rootolás sikeres volt, működik rendesen.
Két kérdés:
1, Ha lefrissítem a wirelles update segítségével, akkor mi lesz? Elvileg új Roote kerül fel, tehát újra kell rootolni?
2, Mivel lehet védekezni a memória zabálás ellen? Letöltöttem az easy task killer nevű programot, de így is 700 Mb-ról indulunk bekapcsolás után, majd ez szépen felcsúszik 1-1,2 GB-ra. Az alkalmazások mindig rendesen be vannak zárva, és automatikusan működik az easy task killer is.
Köszönöm a válaszokat!
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
jimmy5
aktív tag
válasz junkpod #62597 üzenetére
hali
A vásárlással nem volt semmi gond.
Ahhoz képest hogy karácsony előtt rendeltem jan. 8án
már Magyarországon volt csak ezek a "kipréselek mindent belőletek"
magyar vámosok ültek rajta majdnem 3 hétig !!!!!!!!!
Förmedvény ez az ország ebből a szempontból !
Nem is idegesitem magam.
Lényeg megkaptam mindent amit rendeltem.
Natúr postával kértem.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
RVR400
veterán
válasz Kristof9094 #62658 üzenetére
Nyugodtabban alszol, ha teljesen feleslegesen van 1 GB RAM a telóban a 2-ből? Örülj neki, hogy rendesen használja a rendszer, nem csak dísznek van.
-
RVR400
veterán
válasz Kristof9094 #62662 üzenetére
Pont ez a lényege a rendszer működésének, hogy alapjáraton elfogyjon a memória. Az üres memória semmire sem jó memória. Ha be vannak töltve a programok, akkor az igazi, mert indulhatnak onnan, és nem kell szüttyögni a töltögetéssel.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
50e Ft-ig keresnek androidot 2 kartyas telefont. Jo lenne ha 4,3-nal nem lenne nagyobb... esetleg a jo tamogatottsag es a kielegito akksi ido.
Mit tudnatok ajanlani?
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült egy SC8810-es procival szerelt Kínai telefonhoz hozzájutnom.Antutu szerint ram-rom mind a kettő 256mb,tudom ez nagyon kevés,de úgy vettem hogy dualcore,meg a ram 512.A gondom hogy a fényképező nem megy,minden más működik rajta.Van valami ötletetek?
Köszi.,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Merula Alba
tag
b0bcat: Köszönöm a gyors választ. Nem kritikus pont, de jó tudni. A másik SIM csak ritkán használt, nem akarom megszüntetni. Megér nekem havi pár ezret. Még!
Hogy jelzi a telefonotok azt hogy melyikre jön be a hívás, sms? Az gondolom nem gond ha az egyikről letiltom az adatforgalmat.
Még megvárom hogy mit hoz a jövő hét mobilok terén, bár nem hiszem hogy lenne nagy meglepetés!
Az Elephone P6S is nagyon tetszik. bár ez az ár, ilyen felszereltséggel..... Szerintetek??[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Zeki
nagyúr
válasz jozsi29 #62652 üzenetére
Android magyarítás Hungobungo módszerével.
-
tihibaby
senior tag
válasz Kristof9094 #62664 üzenetére
A választ megtalálod a topikjában,mert van neki.
[ Szerkesztve ]
-
korte1111
csendes tag
válasz b0bcat #62657 üzenetére
Hívás közben aktív a másik sim kártya is? Vagy nem? Azaz, telefonálok a sim 1-ről, de hívnak közben a sim 2-n, látom ezt? Át tudok váltani?
Válasz:
Tisztelt Érdeklődő! Az össze új MTK chippel szerelt készülék Dual active. Ám nagy részükben szoftveresen nincs lekezelve. Bár pontos információm nincs erről, de gyanítom, hogy nem amíg beszél az egyiken, a másiknak nem elérhetőt jelez.
Tisztelettel: 220volt.huA szakmai fiuk csak tudják!
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Csak tájékoztatásul azoknak, akiknek nem felel meg vagy nem működik a készülékhez kapott gyári töltő és olcsó alternatívát keresnek: ma a keszthelyi Intersparban vettem egy VARP nevű, elvileg 700mA-es töltőt, potom 699 Ft-ért. Természetesen microUSB-s.
Gondolom másik üzletben is kaphatóUgyanitt kapható csipesz szerű autós tartó is talán 1.290 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
b0bcat
addikt
válasz korte1111 #62671 üzenetére
Jól írták. Az én hozzászólásom arról szólt, hogy nem igaz, hogy mobilnetezés közben nem elérhetők a telefonszámok. Hívás esetén bizony a másik kártya lekapcsol.
@Merula: Színekkel különbözteti meg a rendszer a két kártyát.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Santaroka
csendes tag
Üdv!
Én vásároltam egy Tengda T94-es telefont még augusztusban. Véletlenül leejtettem és a képernyő fekete. Minden működik, nincs betörve, rendszerhangokat is lehet hallani, csak a képet nem jeleníti meg. Segítséget szeretnék kérni, hogy Ti tudnátok e nekem ajánlani valamit, ahol tudnám szervízeltetni.
Válaszokat előre is köszönöm -
diegho
nagyúr
Elephone P7 mini-t vett már valaki? Kinézetre is egész jó, méretben is még elfogadható, adatai alapján is jó, ára pedig szuper.
-
bally4
tag
Hali!
100 dollár alatt mi a best buy jelenleg? Hölgynek lesz, nem játszik erős játékokkal, inkább a lényeg, hogy stabilan működjön hosszú távon.
Üdv! -
Sanyesz.
őstag
válasz CoolBoy323 #62675 üzenetére
Ha már így megszólítottál.
Emlékeim szerint Te is írtad egyszer, hogy nem használod a telefonhoz kapott kínai töltőket. De többen is "óckodnak" az olyan kínai töltőktől, amelyikre egy EU-s adaptert is fel kell rakni, ami esetenként bent marad az aljzatban.
Ez annyiban jobb, hogy eleve EU-s fej és ennyi pénzért szerintem ajándék."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
myk74
senior tag
válasz bally4 #62677 üzenetére
Páromnak ilyen van: Lenovo A516
igaz drágább de nagyon pöpec,és nagyon szép.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Hasznal valaki Zopo zp980 1,5ghz quad, 2gb/32gb telefont? Ha valakinek lenne kis turelme, es valaszolna par kerdesemre, irjon mar egy privit, nem art ha szet romolta mar
Koszi elore is
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Sanyesz.
őstag
válasz CoolBoy323 #62681 üzenetére
Te győztél.
Jut eszembe, amit te használsz, az nem kínai?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Zeki
nagyúr
válasz CoolBoy323 #62681 üzenetére
Ez is jó töltő, gyári Nokia. Ez van nekem is itthon az E52-höz.
AC-10E -
axlfsi
veterán
válasz mayácska #62646 üzenetére
Ez engem is érdekelne... mindenesetre, most vettem egyet. Annyira rossz nem lehet
Vagy?
Nyomkövetős postával 129$ most, míg tart a deal, ha valaki még venne ma este, míg el nem fogyUI.: az jópofa, hogy általában két akkumulátort adnak a telefonok mellé a kínaiak!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #62686 üzenetére
A (sima, "snassz") TFT kijelző aggaszt talán egy kicsit, pláne, hogy most egy Note 2-t használok, ami Super Amoled Plusz - biztosan nagy lesz a különbség, ... de ennyi pénzét mit akarhatnék jobbat. Nemdebár?
Mellesleg, szerintem nagyon jól néz ki a telefon! (és még vékonyabb is mint a Nóta kettőm ).
A fém keret és a hátlapon az a varrás minta, tisztára a Nóta 3-ra hajaz
http://pic.pandawill.com/media/catalog/product/cache/1/image/309d7dc39e373b178fdbbfcc3c9523fd/s/k/sku50562_7_1.jpgHa tudnám, hogy elégedett leszek a TFT-vel és lesz rá ügyesen root és esetleg custom romok, vennék még egyet... ennyi pénzért!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Mea culpa! Itt a jó link, elnézést
Tengda N8000 Smartphone Android 4.2 MTK6582 Quad Core 5.5 Inch 1GB 4GB 3G OTG Gesture Sensing White[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Tisztel Uraim!
Megjelent a gyártó honlapján is x6 a cubottól és eddig 200$ alatt!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs