- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
-
forgonati
őstag
válasz bigrock #36952 üzenetére
Nekem full hideg starttal, A-GPS nélkül és bárminemű haxolás nélkül találta meg magát 5 perc alatt, beállt 3m-re. Utána későbbi indításoknál már nekem is csak másodpercek kérdése. Na majd ezt a város dolgot kipróbálom. Jövő héten lesz előttem 1500km (megyek haza szabira) majd beizzítom, lesz ideje bizonyítani egész úton. Aztán majd beszámolok. Kíváncsi vagyok nagyon.
GIJoe:
Nekem egy ősöreg Garmin is meg egy újabb Becker is 3m körül van, és az bizony célhardver, navigációra kihegyezve. Elhiheted, nekem is fura volt hogy egy telefon hozza ugyanazt a pontosságot. Nem tudom szoftveresen hogy lehet meghekkelni a dolgot, annyira nem értek hozzá. Majd letesztelem rendesen jövő héten.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Zeki
nagyúr
válasz Evita85 #36950 üzenetére
Én még feitenget sem vennék.
Itt ez a Lenovo
vagy THL
vagy ez a Lenovo 4000-es akkuval200usd körül THL ZOPO
Vagy 5.7"-os THL -
Zeki
nagyúr
-
Tegla80
addikt
válasz bigrock #36952 üzenetére
szia
nekem egy Holux külső antenna van rárakva a telóra bluetooth-on és minden segítség nélkül 1m-re pozicionál csak ezzel. (32 csatornás elvileg,de nekem a dobozon 51csatornás felirat van . ) sok bluetooth os eszközzel használtam már gond nélkül.Gyári navikat is megszégyenít,gyengék hozzá képest ez tuti . (alagútban ez is elmegy,de sehol máshol)
holnap rakok majd be képet ha gondolod,csak jelenleg csupasz a telóm, mert ép most frissítettem(volna,de nem akar valamiért. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #36885 üzenetére
?
-
Jazz
veterán
Mi most az aktuális sláger a V1277, G3 után?
Annak mi az oka, hogy a G3 még sem aratott akkora sikert? Amíg nem jelent meg, addíg volt hype, aztán valahogy lassan lecsengett.... (nem követtem az eseményeket, azért kérdezem)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
kiralyroli
tag
válasz Vjankovics82 #36959 üzenetére
Úgy tudom ott is van valami hasonló mint a paypalnál hogy vissza kapod a pénzt ha gond van. Szerintem rendelhetsz aliexpressről.Mondjuk én még nem rendeltem onnan. De már megrendelted Tinydealról nem?
[ Szerkesztve ]
-
tboy72
aktív tag
Itt vagyok, mi a gond!
Nekem eddig minden megjött az Ali-ról, és ha balhéztam (jogosan), akkor segítettek!
Volt full refundom is pár, meg partial is.
Mi kell még?Nem olyan gyors a kivizsgálás, mint a Paypal-nál, de nem hagytak a kakiban egyszer sem.
Ja és természetes, hogy az értékeléseket elolvasva vásárol az ember, és nem az első Hszi Paonak dől be, aki 10-ed áron adja a cuccot! -
fPApi
őstag
válasz pusi1981 #36921 üzenetére
Nem kell félreértelmezni a dolgokat! Senki nem mondta, hogy nem lehet segíteni, de akkor is segítesz, ha -mint blueye az előbb- egyszerűen megadod a linket!
Egyébként meg -bár Bruni20V tudja megmondani, de- szerintem nem is segítettél sokat, mivel a kérdés az volt, hogy a tracking number megkapása után általában mennyi idő mire megjelenik valami az SG-n? Biztos az én hibám, de nem látom egyértelműen ezt az általad írtakból, hiszen nem azt adtad meg, hogy te mikor láttad meg először az SG-n, hanem az, hogy mikor küldték el.[ Szerkesztve ]
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, csatlakozok a táborhoz hamarosan egyy thl w8 beyond társaságában a minidealtől Ennyiért nem lehetett ott hagyni 5colos Full hd t-s proci 225ért verhetetlen sztem Iocean x7-hez minidealen lehet venni 3000es aksit is azon is elgondolkodtam, de nem jött be a kockás forma. Remélem nem bánom meg
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
smkb
őstag
Az, hogy a Jiayu azzal is hónapokat késett a vetélytársakkal szemben, mint ahogy most is a G4-el. Nem jó biznisz az, amikor csak ígéret van, közben meg a többiek tök ugyanarra a platformra építkezve hónapokkal korábban a piacon vannak. Sok G3/G4-re várakozót ezzel elvesztettek. Más lenne a szitu, ha valami egyedi belső, vagy valami nagyon kiemelkedő kamera, kijelző stb lenne, de nem, semmiben sem egyedibb, mint a többiek. A nagy hasznot meg az elsők tudják aratni, amikor még felárral árulhatják a portékát, és nem a többszáz hasonló termék közt kell vásárlót vadászni.
-
bigrock
addikt
Azért azt nem felejtsd, hogy nem igazán tudsz mondani olyan konkurens terméket, ami 4,7"-os és 3000-s akksija van. Szinte mindegyik már péklapát, ami meg kisebb, annak az akksija is gyengébb. Nekem pl. megér +20 USD-t a normális méret, meg az, hogy nem egy féltéglát kell nyáron magammal cipelni ill. félnaponta tölteni.
-
Aksomatic
senior tag
A ThL W200 minidealen in stock!
[link] legalábbis az oldal azt írja[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Hello
új vagyok még itt, lenne egy két kérdessem, vissza olvasgattam a fórumon választ nem igazán találtam.
Jelenleg acer dual simes telóm van, sajnos belefutottam a csapdába, nekem activ standby kellett volna ez meg ilyet nem tud, pedig elötte elolvastam a teszteket mindenhol azt írták tudja az aktiv dual simet.Tudtok esetleg olyan telót ajánlani ami android aktiv standby-t is tudja, van jól működő gps is?
Esetleg oldalt ahonnan rendelhetek?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
smkb
őstag
válasz bigrock #36971 üzenetére
Mi köze annak, hogy te mit vettél a G3-al kapcsolatos kérdéshez? Mi köze ennek ahhoz, hogy késve jelent meg a G4 is? Attól, hogy 3000mah-az akksija, még megjelenhetett volna egyidőben a Star, ThL, Vowney meg sok egyéb totál nevenincs branddel, a nagyokat, mint Lenovo, ZTE ne is vegyük ide. Nekem is G2S-em van, de ettől még nem mentség a Jiayu számára, hogy borzalmasan lassan, késve érnek a piacra, amikorra a többiek már elviszik a lehetséges vásárlóik zömét. Elég ha csak itt a fóumban visszaolvasol, hányan várták a G4-et és végül vettek helyette mást. Ráfogták a kameramodulra, hogy annak hiánya miatt, ami meg tuti kamu mert ugyanaz a gagyi kamera van benne, mint az összes többi 13mpx el szerelt társában (sőt, sok tesztben még pocsékabbul szerepel)
Amúgy az a +20usd inkább +60 pl az azonos képességű ThL W8-hoz képest. Amúgy meg érdekes, hogy az 5" péklapát, a 4.7 meg nem... és a féltégla is érdekes, mert pont nem a G4 a 3000 mah akksijával egy modell alkat(180g). A plusz vastagságnál (10mm a nagy akksis) meg kézben tartva pont elveszted azt az "óriási" előnyt, amit a 0,3"-al nyersz.
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
válasz golya32 #36975 üzenetére
Abból jóval kevesebb van, de pl. ezek közül keresgélhetsz (persze ha igazat mond a shop)!
-
Thrawn
félisten
Dual SIM Stand-by (DSS) - allows two SIM cards to be on standby waiting for a call. When a call is established on one SIM card, the other is no longer active. Callers to the other SIM will hear a message that the phone is switched off or they'll be redirected to voicemail.
Dual SIM Active (DSA) - allows the device to be connected to both networks at the same time. The device can switch between two calls without dropping either, so while you are on a call you can still receive calls on the other number. These devices need to have two transceivers. Nowadays these phones are not manufactured by the big brand names, because it's said to be hard not to exceed acceptable SAR (Specific absorption rate) levels in a single device.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
golya32
senior tag
Hát igen jó áruk van, idáig 2 mobilt használtam, lehet még is vissza állok egy okos és egy alaptelóra.
Céges telónak használom az acert, a partnerek már reklamálnak nem vagyok mindig elérhető.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Első telóm samsung d880 volt az tudta ezt, aztán azóta se találtam egyik márkánál sem..
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
interstate76
addikt
Engem a linkelt oldalak (és még néhány másik site) vásárlói visszajelzései tartanak vissza az Alitól. Elhiszem, hogy van olyan, akinek bejön és gyakran vásárol onnan, de azt furcsállom, amikor az eBay+PayPal kombóhoz képest valaki jobbnak írja le az ottani védelmet, miközben számtalan ezzel szembemenő tapasztalat olvasható a neten. Az eBay-t is sokan alacsonyra osztályozzák (nem annyira, mint az Alit), viszont ez többnyire abból adódik, hogy vagy nem PayPal-lal fizetnek, vagy olyan eladótól vásárolnak, akinek kevés a pozitív minősítése.
Persze amennyiben a fenti okfejtés bárhol sántít, szívesen meghallgatom az ellenvéleményeket!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
instantwater
addikt
Melyik most a legjobb (legtökéletesebb VAGY legolcsóbb) S3/S4 klón?
-
Bumbi0
csendes tag
válasz CoolBoy323 #36860 üzenetére
Úgy tudtam, hogy ehhez a procihoz rossz a kernel driver? Vagy valami ilyesmi infóm van, hogy a GPS jól működik csak bug-os, hozzá a driver.
Ha nincs hozzá köze, akkor mitől van ez a hiba és melyik telefonoknál nincs már ez a gond? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Bumbi0 #36996 üzenetére
Le írták a hsz-em után nem sokkal, hogy a GPS külön "chip". Teljesen független hardware elem.
Értsd, pl a mintha egy PCI bővítőkártya lenne egy PC-ben!
A gond az, hogy a programokat mikor megírják, nem optimalizálják ezekre az MTK GPS IC-kre.
De van, amivel jól működik, olvass vissza, tegnap szépen össze lett szedve ezzel kapcsolatban minden!
-
Zeki
nagyúr
válasz instantwater #36995 üzenetére
Felmész az aliexpressre, meg pár kínai weboldalra, és annyi klónt találsz, mint égen a csillag.
Listázd ár alapján, és megtudod melyik a legolcsóbb. Mondjuk az lehet hogy hardveresen sem olyan jó.A későn kiadott telefon témához:
én sem értem.
A világban már mindenki mástól veszi a részegységeket, aztán összeszereli vagy összeszerelteti.
Ha ehhez képest valaki kimarad, két okát látom:
- nem jutott neki valami, mert mások lekötötték időben a teljes kapacitást
- arra vár, hogy 1-2 alkatrész olcsóbb legyen a gyártójánál. -
Thrawn
félisten
Igen, lecsatolja a hálózatról, mert fizikailag csak egy GSM antenna van ezekben a készülékekben. A DSA képes telefonokban kettő van, mindegyik sim-hez külön-külön egy. (kétszer olyan gyorsan süti meg a zagyad a telefon )
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
szpali
addikt
válasz golya32 #36989 üzenetére
Én is így használom, hogy egymásra van irányítva a két SIM, ha valamelyik nem elérhető
Arra figyelj oda, hogy ha SIM1-en beszélsz és SIM2-t hívják, az ugyan be fog neked csörögni tartott hívásként a SIM1-re, de ha fogadod ezt a SIM2-re érkezett és átirányított hívást, akkor az pénzbe fog neked kerülni. (a díjszabásodnak megfelelő percdíjba)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs