- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ez az 5 amit írtatok számomra nem megfelelő és ennek 1 oka van a semmire nem elég 4gb tárhely.
Sokat játszok telon és erre kb egy komolyabb game se megy fel.
Még a 16GB-os is kevés nekem.
Next PC Upgrade: 2022
-
DJGABI
addikt
válasz Groovebaby #37798 üzenetére
Az Amoi N850 ami kb egy árban van ezekkel [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Bruni20V
csendes tag
Sziasztok!
Ez jó lesz a 987V-hez?
SanDisk 32GB Mobile Ultra MicroSD HC Class 10 Memory Card 32G SDSDQUA-032G-U46A
Van esetleg ettől gyorsabb?
-
andatti
senior tag
Lehet, hogy h séget írtam ezzel az ebook, ill. filmnézési mániámmal, de végül is, (szerintem) kellene appnak lennie pdf-re és minden ebook formátumra, ahogy film fájl formátumokra is.. nem? és a 8 Gb memória a w200 esetén elég kéne, hogy legyen rá... Nem igaz? Akkor meg megéri azt a 200 dollárt. Egyedül a gyönge akku miatt kérdéses, hogy bír-e legalább 1-2 napot, illetve az IPS screen minősége aggaszt, bár nagy felbontású, nem tudom, hogy szabadban mennyire látható és ha már ilyen magas pixelű kamerát tettek bele, van-e hozzá vaku, ill. hogy viselkedik...
Láttam w100-at többen vettetek már itt.. Az mennyire vált be, volt jó készülék? (persze tudom, hogy más típusra az se garancia...) -
kcsa
veterán
válasz andatti #37805 üzenetére
A memória nem rossz, memóriakártyával tetszőlegesen bővítheted. De akku már W100nál is harmatos, egy nap talán. Ha nyomkodod sokat, akkor nem egy nap. Mivel W200 erősebb hardverrel van, nagyobb felbontású kijelzővel, és még kisebb akkuval, nem ezt választanám.
Pedig a W100 nagyon kellemes kütyü
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
veterán
Miért kell bátorság a Cubot GT99-hez? Voltak már nálam Cubot telefonok... Oké, hogy itt a fórumon nem annyira ismertek, de egyébként egy nem mai gyártó, bevált név, a GT99 jó paraméterekkel rendelkezik, komolyabb protfólió van mögötte, mint pl a felkapott Jiayu mögött.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
GIJoe
addikt
válasz fateless #37811 üzenetére
fentebb írta 1 kolléga, hogy dobálja a wifi jelet, és a GPS sok is sok példányban döglött...ettől eltekintve kifoghat egy totál jót, a nagy számok törvénye alapján akár hibásat is.
meg érted a fenti linken adnak mellé grátisz 8GB micro SDt, meg bluetooth fülest mindezt 155$ ért..
kicsit kezd gyanús lenni nekem[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Crytek #37809 üzenetére
Évek óta ezt magyarázod, de nem olvastál utána hogy most mi van
Az idáig általam látott 6589-es telefonok mindegyikén (kivétel erősíti a szabályt) kiválasztható, hogy mi legyen a default tárhely: memóriakártya vagy belső tárhely. Tehát?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
nagyúr
Próbáljuk meg tisztába tenni a fogalmakat.
A játékok, amikről írsz, azok a /data partícióra akarnak felrakni több GB-nyi adatot, vagy pedig az SD kártyára?
Ezeknél a kínai telefonoknál a belső 4GB tárhely felosztásra kerül, ami azt eredményezi, hogy van egy ún. "belső SD" kártya, de inkább belső SD tárhelynek nevezném.
Ezen kívül pedig ugye van a fizikai SD kártya, amit te raksz a készülékbe.
Igen ám, de a "belső SD" hozzácsapható a /data partícióhoz, aztán a fizikai SD-t meg lehet láttatni belső SD-nek.Tehát akkor az alapkérdés az, hogy hova akarnak a játékok olyan nagy adatmennyiséget telepíteni:
- /data partíció
- belső tárhely (nevezhetjük belső SD -nek)
- fizikai SDB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vegyszer
addikt
Az átpartícionálási művelet során egy furcsa jelenség lesz az eredménye a folyamatnak :
-14MB kivételével az egész belső tárhely (a system, és a többi "sallangot" leszámítva) a data partíció része lesz.
-lesz egy 2,77GB belső tárhelyed, és egy 14MBos SD kártyád.
-lefuttatod az internal sd tiltó scriptet, és a 14MBos partíció tiltódik, DE INNEN SD KELL a megfelelő működéséhez.
-az sd lesz az sd. Ami az alapértelmezett telepítés helye lehet.Lenovo A820 készülék esetén nekem így van két hónap óta. Tökéletes.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
smkb
őstag
V987-hátlaphoz adalék. Tegnap kipróbáltam, hogy pár vékony kis tesa kétoldalú ragasztó csíkot feltettem azokra a pontokra ahol problémás az illesztés. A megoldás jobb lett, mint gondoltam. Az akkufedlap továbbra is levehető, és a rések is megszűntek. Nem tudom mennyire tartós, de egy próbát megér akinek van ilyen telója.
Még annyit, hogy az akkuidő káprázatos. Masszívan meglep a G2S után. Elvileg 2200 vs 2500 mah a két akku kapacitás. A nagyobb méretű és fényerejű kijelző ellenére azonos terhelés mellett duplaannyit kibír majdnem.
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
Pedig nagyon csábító a jó hardver...
Kijelző alapján lehetne
THL W8, (2000 az akku) de erről is olvastam már jót és rosszat is, felhasználóktól...
ZOPO ZP 810 (detto) de mindkettő 4 Gb memóriával van, a proci azonos, /1,2, 4 mag,/ kamera 8 és 3,2
vagy
ZOPO ZP 910, v. 900 IPS QHD, 8 és 2 kamerával, 2300-as akkuval. /900-nál 2 aksit adnak/ 5,3 colos!
ennél erősebb aksi csak a
ZTE V967S-ben van, 2500, de a kamera "csak" 5 és 0,3, és nem is tud magyarul, ahol én néztem...
vagy LENOVO 830, 2250-es akkuval, de 8 és 0,3-as kamerával, (felbontás 960*540) itt is és IPS QHDés még mindig csak a hardver oldaláról hasonlítottam... stabil, strapabíró teló kéne, ami nem hóka, elég fényerejű...
Vagy tudtok más típust, ami jobban passzolna az igényeimhez? (gariztatás gondolom így is- úgy is, felejtős) -
instantwater
addikt
Cubot C7 Android 2.3.9
Nincs is 2.3.9 es android... Nem tudjátok milyen van rajta igazából? -
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok egy pár (kinai) telefont ajánlani aminek 3-4000mah-s az aksija, a cpu-ja MTK6589 Qual core, minimum 1gb ram ? Eddig a lenovo P780-t néztem és a Jiayu G4-t de gondolom van több is ilyesmi paraméterekkel !
Előre is köszönöm !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
A szállítási ktg miatt is írtam... (mert ide ingyen jön, ki meg egy vagyon és sok helyütt írja is, hogy nem engedik be az import cuccként... talán mást kell ráírni?) meg nehézkes, hónapok telhetnek el... (no meg, nem is ismerem ezeket a webshopokat és ahogy figyeltem az excel táblát azonos boltról is volt jó és rossz vélemény is...)
/az a kérdés, hogy a gyönge 1750-es akku mennyire bírja az állandó töltést? Mert, ha kibírhat 1-2 évet a napi többszöri töltés, vagy "kanócról használat" akkor még mindig megérheti a W200, mert mind közül a legerősebb vas és 2 akkut adnak, ami utazásnál jól jöhet. A pattintós példát nem érettem, mi törne le hamar, a hátlap, vagy fedlap? Mert, ha csak pár dollár a pótlása egy új, akkor az is vállalható.../
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz andatti #37828 üzenetére
A gyenge akku és utazás esetén megoldás egy hasamra ütök s pl egy ilyen külső akku.
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
citkar, GIJoe, RESPECT!
(lehet, mégis bevállalom majd a w200-at, már csak egy jó webshop kell) -
vegyszer
addikt
válasz BaginZe #37840 üzenetére
Ez nem jó omen.
Ti mit láttok? Hogy sikertelen kézbesítési kísérlet volt? Ők meg nem lelik? Legrosszabb esetben visszajön. Talán. Vagy el is veszhet teljesen?
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
BaginZe
tag
válasz vegyszer #37844 üzenetére
Számomra már ez is érthetetlen egyébként. Nem voltak otthon???
Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130626 154917
Ez az utolsó bejegyzés. Először azt mondogatták, hogy még nem kapták meg (Cappa-nak azt, hogy már megkapták.... ), aztán a legújabb sztori arról szólt tegnap, hogy kétszer is voltak a postán a papírral múlt héten, de a postai dolgozó nem találja a csomagot....
katherine 09:34:27
you are unluckykatherine 09:34:34
we went to post twicekatherine 09:34:51
but the post worker didn't find the parcel for me -
Crytek
nagyúr
Valaki leírhatná ezt a belső tárhely külső SD cuccot ,mert nekem magas mint a kémia!
Hogy a rákba kell akkor belőni azt hogy a 4GB-os tárhelyű telefonnál ne oda hanem egy kűlsőleg becuppantott 16/32GB-os SD kártyára települjenek a dolgok?
LG 2X-emen ezt az áthelyezést probáltam ,de semmit nem ér mert akkor ugy érzékeli hogy nincs feltelepítve és újra fel akarja persze ugyanúgy nem külső sd-re
Next PC Upgrade: 2022
-
Bruni20V
csendes tag
Na remélem 1-2 nap és megkapom
11-07-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
12-07-2013 Despatched to overseas (Country code: HU)
15-07-2013 Arrived at overseas (Country code: HU) -
nagyúr
válasz Crytek #37846 üzenetére
MTK-s cuccokhoz elérhető átparticionáló program.
MTK6577-hez
MTK6589-hez (ez épp a 4BG-os telefonokra optimalizált)Más platform esetén, pl. az LG 2x-ed esetén az lehet a megoldás, hogy felcseréled a /system/etc/vold.fstab fájlban a tárhelyek csatolási pontjait. Persze ehhez root jogosultság kell, és csak saját felelősségre.
szerk. DJGABI megelőzött
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Rich49
tag
Tud valaki ennél olcsóbban Umi X2-t? (6589,1gb ram,16gb rom) - 222$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik