- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok tudnátok ajánlani valami tokot Goophone i9 re ( Note 2 méretű)
-
Thrawn
félisten
válasz blueye #36101 üzenetére
16GB RAM-mal igazán bestbuy és asztali gépeket megszégyenítő vas lenne
A G4 ott még a 'régi' procival van, nem egy ligában fociznak emiatt. Az, hogy 4.7 vagy 5" a kijelző meg már részletkérdés (nekem) az akksi viszont nagyon nem.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
BullZeye
veterán
válasz grizlisandor #36111 üzenetére
Mintha látnád a 4,7"on a pixeleket 720pben, így legalább gyorsabb lesz játékokhoz.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
grizlisandor
veterán
válasz BullZeye #36112 üzenetére
Már így is túllőttem a rászánt összeget és ha teszek hozzá még pár forintot akkor vegyek egy olyan telefont, ami minden igényemet kielégíti...
Kollégám 920as Lumia-ja gyönyörű 4,5" és 720p-s ha jól emlékszek! A GG2-t meg dicsérte...
Ezért vagyok kíváncsi, hogy minőségben nagyon messze áll és érdemes áldozni rá pénzmagot vagy ez is már rongyrázás...
-
BullZeye
veterán
válasz grizlisandor #36113 üzenetére
Többet volt róla vita, csak vakítás 5" alatt, meg még 5"on is.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
SutiAdi
tag
válasz Crytek #36109 üzenetére
Ha nincs más, alternatív megoldásnak jól jöhet a FolderMount
Alapkövetelmény a root, de ez a csájnafónoknál nem hiszem, hogy problémát jelentene. Én is valószínűleg erre leszek utalva, ha egyszer valaha megjön a telóm.[ Szerkesztve ]
-
Totya17
csendes tag
Újabb problémám akadt a telefonnal ami egy iocean x7, sajnos elég sűrűn van olyan, hogy nem tudnak hívni és én sem tudok senkit hívni pedig van térerő, mindkét kártyahelyen ezt csinálja, és a csak az újraindítás segít rövid időre. Hardveres gond lehet, vagy próbáljak meg más romot is? Másnak is volt már ilyen ugyanilyen chipsetes teloval?
-
tolvaj!
őstag
válasz instantwater #36110 üzenetére
ha változik, ha nem a lényegen már nem változtat, kifizettem és várom, de azért köszi
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Elektrosokk
addikt
válasz tolvaj! #36119 üzenetére
na.. most tényleg kérnék egy kis segítséget. napok óta csakl olvasok. és most eléggé szűkült a kör.
alapvetően 3 modell maradt csak
szerintetek melyik az érdemesebb vétel? Nekem a 910 a kissebb felbontás miatt jobbnak tűnik, talán jobban fut rajta minden, erőlködés nélkül. .
a másik kérdésem: t-mobilos vagyok. Nekem lehet probléma ha a készülék nem 3g/900 mhz képes ?
kösziiiiiiiiiiiii!
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
grizlisandor
veterán
válasz BullZeye #36114 üzenetére
Értem...
Győztest kell hirdetni a Thl W8+ és a JiaYu G4 Advanced között!
W8+:
Olcsóbb, mint ellenfele, kevesebb memóriával és háttértárral, de nagyobb felbontású kijelzővel és gyengébb minőségű üveggel. 2 normál méretű SIM támogatással és kisebb aksival...Jiayu G4-nél meg van határozva, hogy melyik SIM helybe helyezett kártya az elsődleges vagy szoftveresen lehet állítani? Mert ha szoftveresen, akkor nyert a G4 Adv., de ha microSIM az elsődleges baj van, mivel a cégest akarom, mivel van rajta ingyen net.
-
gps76
őstag
Többen hiányolják a fullHD felbontást,de miért? Semmi értelme nincs,csak fogja a hardvert.Gondoljatok bele egy T-s proci sima HD,de inkább qHD felbontással milyen lenne,csak úgy dobálná az internetoldalakat....
-
hun_gery
aktív tag
válasz grizlisandor #36121 üzenetére
G4-en azon van net, amelyiken akarod, kártyahelytől függetlenül.
Ajánlom magamat (blogomat )Advenced alatt ha a 2/32-es verziót érted, az még pár hét, mire Kínán kívül elérhető lesz.
(mondjuk én még nem találtam alkalmazást, ami megfogta volna 1G rammal sem)[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Elektrosokk
addikt
válasz grizlisandor #36126 üzenetére
a tv legyen Full HD, az a lényeg...
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
huan
őstag
Sziasztok!
Sokat olvasok vissza,de segítséget szeretnék kérni. Mi a Best Buy most?
(4mag, elég a HD kijelző) -
GeoPhoto
tag
A napokban hasonlítottam két 5 colos telefont egymáshoz - Iocean X7 és Star H9500+ - és számomra is meglepő módon látszik a 720p és a fullHD között a különbség...Az más kérdés, hogy kb annyi az érzés, hogy még azokat a betűket is szépnek látod amit már igazából el sem lehet olvasni A betűk természetesebbek, a képek valamivel élénkebbek, de már videónál a szem tehetetlensége miatt szerintem nem észlelhető.
Amiben viszont egyetértek, hogy kb minden grafikaigényes alkalmazást megfog, a hárombetűs navigáció egy képregény szintjére esik a 6589-es procival, ergo még nincs itt igazán az ideje ennek. A Chrome böngészővel nekem nem volt gondom, de lehet, hogy nem nézek túl csicsás weblapokat, de elég flottul ment, nem éreztem, hogy drasztikusan lassabb lenne a 720-asnál, tök ugyanazzal a procival.
-
fuze
őstag
válasz madrac #36096 üzenetére
Igen. Pontosan ezt tettem. Azon a napon amikor feladtam írtam is egy emailt. Azzal mi lett, azt nem tudom, mert csak úgy tudtam nekik írni, hogy contact us és akkor ott beírom az email címem nevem meg a szöveget, majd küldés. Ennyi, és nyoma nincs. Annyira utálom az ilyet amikor nincs kint rendes mail cím. Legalább lássam mit írtam.
Tracking numberem van, egyelőre azt írja, hogy célországba elküldve. Rendelés száma és a hiba 3 szóban le van írva a dobozon. Belülre pedig nyomtattam egy levelet, van rajta fotó is, meg hosszabb magyarázó szöveg, a végén az email címemmel. Ha ez nem elég akkor már nem tudom mi
adms.hu | UI Designer
-
G.I.JOE
senior tag
válasz Elektrosokk #36120 üzenetére
Én személy szerint 5" felett már minimum HD-ban gondolkodnék. A 900 Mhz tudtommal csak a vodánál gond. Amúgy a 3 telót nézve, szinte mind ugyanazt tudja, vedd azt amelyiknek a legjobb az ár/tetszés indexe!
-
szabopeter73
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kb. 1 hete használok egy thl w7s telefont, amit minidealen rendeltem.
Eddig nagyon pozitiv a tapasztalat szinte minden téren. Kb. 2 hét alatt itt volt sg posttal, vámmentesen. Mivel a honlapon elirták és 4gb helyett 8 gb-osnak tüntették fel, ezért felajánlották, hogy vigaszdijként küldenek egy 16 gb sandisk microsd kártyát és két kapacitiv tollat, amit persze nagy duzzogva elfogadtam, mert tudtam, hogy egyébként ez a teló 4 gb memoriával szerelt.
2 akksi, tok, plusz hátlap, töltő, füles, eu töltő volt a dobozban, meg afentiek, és egy plusz fólia, mert a telón is van, ami egyébként meglepően tartósnak tűnik. Az egész készülék minőséginek tűnik, nem recseg, passzentosak az illesztések. A kijelző nem kicsi 5,7 coll, de nagyon szép a képe. Gyors, stabil a rendszer, semmi fagyás. Az akksi 2 napot nekem simán elbír, de átlagos piszkálással 3 napot is- éjszaka is bekapcsolt wifivel.
A telefonálás során tisztán érthető a másik fél, és a mikrofon is rendben van.
Ami kicsit zavaró, hogy este, sötétben, ha esetleg háttérből valamilyen kis fényforrás pislákol, akkor automata fényerőnél ugrál a fényerősség a kijelzőn, így én ilyenkor stabil közepes erősségre veszem és így már nincs gond, nappal pedig nem feltűnő.
Én egy kinai appot találtam rajta, de egyébként magyar nyelvű és 4.2.1 android.
199 dodoért eddig ez egy minőségi vétel, remélem nem lesz vele gond.
Csak ajánlani tudom. -
-
ouzohuto
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz grizlisandor #36128 üzenetére
Festve.
A garancia kérdése meg bólttól függ.
Picit visszaolvasol, a napokban pont volt téma (vagy kereső)Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
mr_ricsi
veterán
válasz fateless #35438 üzenetére
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a Haier w910-be milyen méretű SIM kártya kell? Tudja fogadni a normál méretűt, vagy a micro/nano kell bele? (Erről semmit sem találtam, csak képeket a kártyanyílásokról.)
Köszi!
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
citkar
addikt
válasz b0bcat #36138 üzenetére
Már te is kevered a fogalmakat s így adogatod a +1-eket. A PPI és a felbontás nem ugyanaz, nem mindegy mekkora kijelzőn van az a Full HD, így önmagában ócsárolni annyira szegényes és akkora szegénységi bizonyítványt ad rólatok.
De felőlem pont-pont vesszőcske kijelzős mobilokat is használhattok, a célnak az is megfelel(het).
Mert mindig azt mondják h felesleges a jobb és a többi extra, ha mindenki így gondolkodna valszeg kövekkel és dárdákkal vadászna az emberiség most is.(#36144) Thrawn : nekem ott a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz citkar #36145 üzenetére
Hol írta bárki is, hogy a PPI és a felbontás ugyanaz? A PPI a felbontástól és a kijelző méretétől függ. Mint az közismert. Arról volt szó (én legalábbis ezt +1-eztem), hogy felesleges a full HD felbontás egy telefonon (konkrétabban: 5 col körüli méretű kijelzőn), mert nem látod a különbséget 300 ill. 400 PPI között. Ez hol ócsárlás?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Elektrosokk
addikt
válasz G.I.JOE #36136 üzenetére
Tudom hogy hasonlóak. nyilván a saját elvárásaimnak kerestem valamit.. Köszi a választ! mondjuk most az utolsó pillanatban megakadta a szemem a lenovo p780-on is, most a napokban ment le az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest