- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizes Tomi
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Huawei Honor 2-ről mi a vélemény.
Olvastam a logouton egy cikket róla, de valahogy senki nem akarja felfedezni, és a cikkíró is eladta
vajon van valami bibi? -
GIJoe
addikt
válasz Vizes Tomi #36051 üzenetére
semmi gondom vele, nekem is ilyen van 1 álom, hetente x1 töltöm, szuper videót csinál, bika hangja van
cusdom romot dobtam rá, eleve magyar lett morelocattel... egyébként ez off topic mert ez single core[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
válasz Vizes Tomi #36051 üzenetére
Honor 2 a leírás ezerint nem lehet rossz, és a csaj is gyönyörű
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Víz Elek
senior tag
lenovo a 820 vagy thl w100 ?
Samsung S9
-
szuand1
tag
Ha valakit zavar a boot sound, akkor ajánlom a silent boot progit a play-ről (W100-on működik)
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
cifram
csendes tag
A minideal-es kuponok hogy működnek? Telefonspecifikusak vagy bármelyikre felhasználhatóak?
Ha előbbi esetleg tud valaki mondani egyet?
kösziWoT: NorHasso
-
dwiki
senior tag
Nem tudom másnál is jelentkezik e ilyen, ha hívok valakit, amikor felveszi nálam rezeg, nála "csippan" egyet a telefon. Nem tudom miért, és nem jövök rá. (ha engem hívnak nincs ilyen)
Valakinél jelentkezik/jelentkezett ilyesmi?Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
djpiki
csendes tag
Megérkezett a pandáról rendelt (06.11-én) H9500+ telefonom. Első körben nagyon meg vagyok vele elégedve:
- remek összeszerelés, nem recseg/ropog
- gyönyörű (és hatalmas, főleg N95 után ) kijelző
- az érintőgombok megvilágítása szép, fényes
- gördülékeny rendszerAmi egy picit elmarad a Nokiától az a hangerő, bár ez sejthető volt.
Ha valakit érdekel lövök pár képet és videót. -
tolvaj!
őstag
halihó! mindeal kupon amoi n828- hoz van valakinek? örök hálám!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
THL W100 kupon 44ABED felejtős. nem fogadja el a minideal.
-
djpiki
csendes tag
válasz Elektrosokk #36073 üzenetére
Köszi Nem, ez nem zopo átcímkézés, inkább mondanám Feiteng-nek (bár itt a vaku a kamera alatt van). 16gb-os kártyával volt 47e Ft. A támogatottságtól féltem egy picit de találtam egy jó kis weblapot.
-
tolvaj!
őstag
válasz CoolBoy323 #36077 üzenetére
fekete lett vásárolva. asszonynak nem tetszik a fehér. amoi n828 vs thl w100.... nyert a 25 dodó különbözet
-
kcsa
veterán
Egy valódi technikai kérdés a sok postázós között
MobileUncle-ben van elvileg opció a frekvenciasávok változtatására. Ez mi alapján kerül eldöntésre? Láttam már MTK chipes (6575) ami tudott 3G-ben 900/2100at (ez lenne a kívánatos), de a többség 850/2100. Van bármi mód ennek módosítására? (akár valami egyszerű hardveres módosítással)
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Elektrosokk
addikt
-
tolvaj!
őstag
egyik sem. azaz új regisztráció, de arra nem kaptam semmit, és mostmár lényegtelen is, mert már ki van fizetve meg minden. nem ver földhöz így is 34 jó magyar pénzt vontak le, amit nem értek, de hát a bank tudja
elvileg 160 usd volt a végösszeg, de 148 ra jön ki kb ami a kupon értéke, viszont azt írta a paypal fizetésnél, hogy a kupon kód érvénytelen. én már semmit nem értek a lényeg, hogy meg van rendelve és majd remélem simán érkezik...
(#36086) sfbukfenc
igen, most ahogy átszámoltam aztlátom én is de nem értem, akkor miért írta hogy érvénytelen. le van ejtve megvan és kész ez a lányeg[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
interstate76
addikt
válasz gipsztigris #36087 üzenetére
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
csabili74
aktív tag
válasz gipsztigris #36087 üzenetére
Ez nagyon kemény És ez csak a külső rész, szerintem befele is pont így repülnek
Szerencsére Tyintyinék alaposan csomagolnak, eddig semmim nem sérült, bár a doboz elég gány állapotban érkezett mindig"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Crytek
nagyúr
Tehát akkor nem létezik olyan 4-4.5 colos ,4 magos,1GB/2GB ramos telo ami minimum 16GB belső tárhellyel bír?
Next PC Upgrade: 2022
-
gps76
őstag
válasz Víz Elek #36054 üzenetére
Én május végén hasonlítottam mindkettőt,keress vissza,amúgy a W100-nak tényleg szebb a kijelzője,viszont a 820-as gumirozott hatású hátlapja könnyebb kézben tartani.
A kamerája a Lenovonak jobb,a W100-ban elvileg lenne jelzőled,de csak piros színű és töltésnél jelez csak. -
blueye
veterán
-$20 az UMi X2 Turbo - Antelife kód: Gizumix2
Már megint nem lesz könnyű kihagyni Győzhetem meg magam hogy ne vegyem meg (igaz mától megint csak 1 china phone-om van).
Ezzel mondjuk könnyen lebeszélhetném magam a Jiayu G4-ről.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Ugyan... mindig úgy kell utánuk menni, és kihúzni belőlük az információt, ha egyáltalán sikerül. Nem hogy maguktól írjanak. Ilyenek.
Mondjuk elég merész dolognak tartom, ha megbeszélés nélkül visszaküld valaki készüléket, mert ki tudja utána hogy mit fognak csinálni.. de ha egyértelmű a dolog, akkor oké. Főleg, ha ennyire nehezen lehet velük kommunikálni. Remélem tracking-el küldted. Amint azt látni, hogy odaért, baszogatni kell őket, mert ők biztos nem fognak megkeresni. Illetve nem árthat, ha legalább előre jelzi az ember, hogy ezért meg azért visszaküldi..[ Szerkesztve ]
-
djpiki
csendes tag
válasz Elektrosokk #36082 üzenetére
2600 van ráírva, de ki tudja mennyi igaz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest