- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz fateless #36456 üzenetére
Jiayu G4es 250megaBáJT Ram-mal? : DD
Illetve "olcsó telefon"? Az nem semmi!
a "nem hozzáértő emberek"ről pedig már ne is beszéljünk
(#36548) CoolBoy323
G4: szép (szerintem szebb), kisebb, erősebb (advanced), jobb kamerája van. De tényleg jóval drágább
Én mindig is G4est akartam venni, de a G3S annyira olcsó... viszont a kamera mindig visszahúz a "jó irányba"[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
A G3S OGS? Ez biztos? Most olvasom először ezt...
A G4-gyel kevered szerintem most, mert az valóban OGS!
@icons: nekem is tetszik a G4 nagyon, kivéve a béna helyen lévő kamerát... aminek a minősége nekem bőven elég lenne, de a felár... várok egy picit, hátha lejjebb megy az ára
-
tolvaj!
őstag
iocean-nél jól csinálnak valamit, ha már azt is kopizzák. de ez dúrván olcsó és gyanúsan....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Flexy90
senior tag
válasz megint én #36537 üzenetére
Amint látod sokan ajánlják a G3S-t,de ha tényleg nem tetszik külsőre, akkor ne ezt vedd. Nézd meg itt róla a képeket hátha, megváltozik a véleményed! Amit még nem említettek, hogy a kijelző alatt és felett fém borítással rendelkezik.
Ami mellette szól az a nagy akku(2750mAh), a GorillaGlass2.Ami miatt meg én vacillálok a G4 és a G3S között az az OTG, ami nem éri meg a felárat..
Xiaomi Fan
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Flexy90 #36556 üzenetére
Forbidden
You don't have permission to access /en/Product-8.htmlhttp://www.ejiayu.com/en/Product-8.html on this server.
szóval rossz a link!
Én még azt sem tudom, h ezüst v fekete legyen... az ezüst elölről talán szebb, jobban kijön a fém-hatás, hátulról viszont a fekete...de ha tokba teszem, úgysem látom a hátulját...
-
icons
addikt
válasz CoolBoy323 #36558 üzenetére
Nézd meg az URLt, ha már egyszer szakfórumban vagyunk!
Köszöntem!
-
Bruni20V
csendes tag
Segítsetek már, a 967S miben gyengébb mint a 987V? Ugyanannak tűnik a hardvere.
[ Szerkesztve ]
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #36562 üzenetére
Köszi, Bobcat és fa4hu szerint szép a kijelzője a 967s-nek is, nem tudom megéri e a plusz 12 ropit a 987. Galaxy Ace-ról váltok, lesz fejlődés bőven
-
dhgm
tag
válasz CoolBoy323 #36552 üzenetére
Nézd meg a cserealkatrész árá. G2s-ben az van ebben miértne volna?
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #36564 üzenetére
Na kösssz
-
instantwater
addikt
válasz Bruni20V #36566 üzenetére
Nézd, ha van rá pénzed, akkor vegyél V987 et mert oké Aceról váltasz, de a V987 képétől hanyatt fogsz esni Ace után.
Persze a 967S is sokkal jobb lesz.
Csak ha később el akarod adni, akkor a nagyobb kijelzőset könnyebb elpasszolni, PLUSZ, a V987 BRUTÁLIS FOTÓKAT csinál a többihez képest!Ja most nézem:
V987 8 MP kamera
967S: 5 MP kamera !!!Böngészni is kényelmesebb HD n mint QHD n.
[ Szerkesztve ]
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #36568 üzenetére
Tényleg, a kamerát el is felejtettem. Na évődök még rajta kicsit aztán a 987 lesz
-
instantwater
addikt
válasz Bruni20V #36569 üzenetére
Nézd meg a korábban lnkelt kép alatti linken a blogját.
Engem meggyőzött
De ha csak instagramra kell, akkor elég az 5 megapixel, de az "olajfestményeket" hagyjuk meg a facebook-cicáknak
Hozzáteszem noname 13 MP is "olajfestmény"-ebb mint a V987 8 megapixele.
De lehet hogy a V967 5MP-vel is csinál olyan minőséget mint a többiek 13 mal.[ Szerkesztve ]
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #36570 üzenetére
Megnéztem, csak most párhuzamosan vagy 3 dolgon agyalok és kicsit keveredés van már néha
-
huan
őstag
Szia.Neked V987-ed van?
Milyen telefonod volt előtte? Az 5" nem volt nehéz megszokni? -
instantwater
addikt
Egy hét múlva az lesz, de már nagyon várom :-)
Fő telefonnak MÉÉÉÉÉG LG Optimus 2X van, ez 4".
Pár hétig volt ZOPO ZP810 illetve ZOPO C2.
Az 5" nál nagyon sok múlik ám a keret szélességén illetve a ház vastagságán.
ZP810 hatalmasnak tűnt, míg a C2 teljesen normális méret érzetet adott.
Egyszer ha hozzászoksz, soha nem akarsz 5"nál kisebbet.
Illetve ez attól függ mi a célod.
Ha javarészt csak telefonálsz arra elég egy kétmagos 4"os is. De ha sokat netezel, és pötyögsz, mint pl most én, vároma buszt, és írok nektek, akkor már kell az 5". Én úgy 70% netezés, 30% telefonálásra használom a telefont.
A C2 FullHD volt, és azt kell mondjam, Turbo proci nélkül tényleg csak parasztvakítás, ha van elég vas, akkor gyönyörű.
Még egy plusz érv a "csak" HD kijelzős V987 mellett, hogy a többi márka HD illetve FullHD telefonjainak mindig van valami apró idegesítő nyűgje.
Vagy a töltés bugos, vagy a fényszenzor nem megy... stb. Megy a számokkal dobálózás, de valahol mindig kibukik valami.
Nem Istenítem től a ZTEt, de mégiscsak egy ismert márka, komolyabb összeszereléssel, lásd kamera.
Legközelebb akkor veszek FullHDt, ha ZTE vagy Lenovo lesz emberi áron.Visszatérve az eredeti kérdésedre: használati cél, és egyéni megszokás kérdése az 5".
Ha 2 hét után nem idegenkedsz a méretétől, akkor soha többet nem akarsz majd kisebbet. Arra viszont számíts, hogy néhányszor mindkét kezed kelleni fog.[ Szerkesztve ]
-
őstag
na eljutottam oda hogy majdnem vettem egy Samu galaxy s2-öt de nem valami jó a fényereje föleg napon . azt rebesgetik hogy az IPS kijelzöt jobban lehet látni napsütésben is .mondjuk ha ez igaz szétnézek a kinaiak között vagy felejtös a kinai cucckombó ??
elsöre egy Haier W910-et néztem de nincs érintögombjai és a kijelzöbe integrálták kicsit butácska .[link] -
őstag
jujj látom hogy ez nem is 2simes teló de szemezek a Jiayu G3s -ell is.
-
b0bcat
addikt
"De lehet hogy a V967 5MP-vel is csinál olyan minőséget mint a többiek 13 mal."
Sajnos nem. A 967S-nek elég gyenge sajnos a kamerája. A képernyőn aránylag jól mutatnak a képek, de számítógép monitoron kiábrándítóak. (Engem mondjuk nem zavart igazán, mert ritkán fotózok telefonnal.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
kmisi99
addikt
Az árfolyamokat nem igazán vágom a bankom mi alapján fog váltani? Mert ugye most kb 238 ft egy dollár vételi árfolyama de a vételi kb 223.
Nem mindegy melyiket nézi. Szóval ha pl 160 dollárért veszek valamit melyik alapján fogja levonni a pénz mert hát nem mindegy, hogy 35 vagy 38 000ft -
albinolynx
őstag
válasz instantwater #36574 üzenetére
Én ellenpélda vagyok. Amíg 5.3"-os note II klónom volt, elvoltam vele. Tény, hogy nagy kezem van.
Most viszont nem vennék újra 4-4.5" felettit. Használtam egy ideig 4"-os kijelzővel telefont, nem éreztem a negatívumot. Csodálkoztam rajta, nem tudnám megmagyarázni a miértjét.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
huan
őstag
válasz instantwater #36574 üzenetére
Amúgy igazad van ezzel a nyűgökkel,ami előjön mindig.Nekem csak egy Zte V970-em volt eddig.Azzal is meg voltam elégedve,csak a fényképezőjével készített képek gépen,monitoron nem voltak az igaziak,de ezek a képek több mint szépek.
Egy kicsit nekem még sok a 225+6$, de igaz lehet, hogy hamarosan jönnek a 8magosok és csökkenhetnek az árak? -
Flexy90
senior tag
válasz CoolBoy323 #36558 üzenetére
Elnézést, itt a jó link!
Siettem és kétszer ctrlVéztem
Amúgy szerintem az ezüst a szebb, az van mindig "out of stock"
Xiaomi Fan
-
CoolBoy323
nagyúr
vételin váltanak tudtommal, azaz a drágábbon
@Flexy90: a honlapon k.rva jól néz ki az ezüst, ha az az, de gyanítom, a fényképbolt is besegít
lehet ezüstöt veszek, meg egy fekete hátlapotnagy a kereslet, ezért sincs már jó pár napja... remélem 1-2 héten belül kapnak, mert már nagyon kéne vmi...
-
hun_gery
aktív tag
Körkérdést intéznék a közösséghez:
Mire használjátok a telefonotok kameráját?
(csak mert mindenki sír, mint a fürdősk.rva, hogy a 200 dolláros telefonja tűhegynyi optikája nem csinál tükörreflexest megszégyenítő, de még 800 dolláros iphone minőségű képet sem.)Részemről:
"...azt gondolom, hogy egy-egy pillanat gyors megörökítésére, közösségi oldalon való közzétételre, vagy akár 10*15-ös papírképhez teljesen használható, aki viszont (ezzel a) telefonnal váltaná ki normál fényképezőgépét, az csalódni fog."
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
UnConnecteD
senior tag
EZ hogy lehet ennyire olcso? hol lehet a bibi ?
-
b0bcat
addikt
válasz UnConnecteD #36591 üzenetére
Feltűnően olcsó cuccokat árul amúgy az eladó... Értsd: nem 100-200 dolláros telefonokat árul, hanem filléres szir-sz*rokat...
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
huan
őstag
válasz hun_gery #36590 üzenetére
Szerintem nem sírásról van szó.
Te nagyobb színvonalhoz hasonlítottad egyből, mások meg ellenkezőleg. Nekem is volt már 200dollárnál olcsóbb nemkínai telefonom, és a képe mégis sokkal jobb volt (SE WT19i), ezért gondolják,gondoljuk, hogy elvárunk némi minőséget.Azt mindjárt gondoltam,hogy nem lesz csúcsszuper, bár némelyik már afelé hajaz. -
Johny911
csendes tag
Srácok!
Most vámot ilyesmit kell fizetni, vagy nem?Köszi.
-
kosturica
őstag
-
huan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest