- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Sziasztok! Van valami program a fényérzékelő szenzor kalibrálására? Egy UMI X1S-el van olyan gondom hogy a képernyő fényerejét nem nagyon akarja változtatni, és nem tudom hogy mi lehet a gondja, azt sem tudom hogy csak rosszul van kalibrálva vagy esetleg egyáltalán nem is működik... A Mobileuncle-ban találtam egy olyat ahol lehet tesztelni a közelségérzékelőt, az működik is szépen. De a fény szenzorra nem találtam semmit
Keelah Se'lai!
-
-
kcsa
veterán
Ha értelmezed amit leírtam, akkor számodra is tiszta lesz hogy a most kapható kínaiak zöme, nem lesz itt kapható és pont.
szerk.: vártam már egy ilyen kommentet hogy téged nem is érint, úgyhogy dögöljön meg a szomszéd tehene, de attól még nem az lesz, amit gondolsz
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
7Sony7
addikt
Hali! Amivel a Jiayu G2 Dual Core-t reklámozzák a Pandavill honlapján, azt a pados-virágos hátteret honnan tudnám megszerezni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zeki
nagyúr
Nézd, aki az EU-s piacra is rááll, az majd belövi a frekvenciákat.
ZTE, Huawei belőtték.
És kínából megrendelheted ugyanazt olcsóbban belőlük.
Szerintem a Lenovo is így lesz.Az meg hogy mi megy 900MHz-es 3G-n vagy mi nem, legyen annak érdekes, aki vodás. Majd olyan telót keres, ami tudja. Ez is tudja.
-
kcsa
veterán
Tehát feltételezed, hogy kínában/tajvanon/akárhol ázsiában a kisebb gyártók, valamint az idáig kizárólag hazai piacra gyártó lenovo 100%ban átállnak az EU frekvenciás modellek értékesítésére a saját hálózaton használhatók helyett? Hát nem fognak
Egyébként még téged is érhet meglepetés, ha tényleg visszadobják a frekvenciapályázatokat, aztán a következő eredményhirdetés után kedvenc szolgáltatód is indít 900on 3g-t, úgyhogy a helyedben nem így állnék hozzá.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Zeki
nagyúr
Kedvenc szolgáltatóm már 2100-on fullon lefedett mindent ahol járok. Folyamat tudok VOIP telefonálni.
Én csak azt mondom, hogy igen, nem tart sokból az EU-nak is megfelelő telót csinálni. ZTE, Huawei megtette. Meg a belinkelt kis noname gyártó is. De lehet hogy mások is. Most nem keresek rá minden gyártó minden tipusára.
Majd akkor térjünk erre vissza, ha jön a Lenovo is hivatalosan, és megismertük a kínálatát. -
Saccco
nagyúr
A legjobb az lenne, ha vennék a fáradtságot és csinálnának egy olyan chippet*, ami minden sávot támogat.
(Mint pl.: a Qualcomm RF360).*csippet[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kcsa
veterán
Megint azon gondolat mentén mozogsz, hogy csak az számít amit te tapasztalsz, a többiek nem érdekelnek
Igen, lehetséges EU kompatibilis készülékeket gyártani, de MTK esetén ez jelenleg vagy-vagy alapon működik sajna, a névtelen FAEA pedig Qualcomm alapú, azok pedig jellemzően tudják 900MHz WCDMA-t.szerk.: @Sacco: igen ez lenne az ideális
szerk2.: pont azért mert MTK nem tudja egyben, ezért lesz saját típusa EUnak, ahogy fentebb már vélelmeztem. A tévedés jogát fenntartom, de erre kicsi az esély
@iRico:
nem én hívtam először névtelennekmegint hallucináltam[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Ide is átmásolom,mert hasznos lehet shop választásnál.
A 07.02-án este rendelt teló amit a Minideal-ról rendeltem.
Állapota már a magyar postán is látszik!2013.07.06 - 16:27
Küldemény információ:Célországba elküldve / Item sent abroad.
Azt hiszem ez No Comment kategória!
Hatalmas pirospont a Minideal-nak.Fénysebességgel jön a Jiayu G3s ...
[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
válasz Turbobacsi #36417 üzenetére
Upsz ...
Az nem jó....
Mikor rendelted és mikortól él ez az állapota a csomagnak?[ Szerkesztve ]
-
válasz forgonati #36401 üzenetére
A fényérzékelőt a Elixir 2 programmal lehet ellenőrizni, kaibrálni pedig a legtöbb típus esetén nincs lehetőség. Ha a szenzor működik az Elixir szerint, akkor beállithatod az egyes szenzor értékekhez a fényerőt a Velis auto brightness alkalmazással.
És még egy jótanács: a kijelzővédő fólia ne takarja el a szenzort![ Szerkesztve ]
-
G.I.JOE
senior tag
Ez már volt? Jiayu G4 32/2
-
BullZeye
veterán
válasz Turbobacsi #36417 üzenetére
Ez édes, nekem 24.e óta, azaz 14 napja lesz holnap.
(#36421) pusi1981
Én spec 20án rendeltem. Egy szép csütörtöki napon, úgy emlékszem rá mintha csak 2 hete és 4 napja lett volna.[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
7Sony7
addikt
-
interstate76
addikt
válasz 7Sony7 #36432 üzenetére
Örülök, ha segíthettem, legalább viszonoztam kicsit az innen összehalászott kb. 10 mrd tonnányi infóból!
És még egyszer kösz mkinek, aki az elmúlt napok során segített telót és webshopot választani!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Seraf723
csendes tag
srácok, ugyebár van egy UMI X1-em épp próbálok életet lehelni a GPS-be többek között az első hsz leírása alapján, de mondjuk ez már ott megbukik, hogy nálam a settings-be nincs olyan beállítás a gps-nél, hogy a-gps meg epo meg ezek, csak bekapcsolás azt annyi... (official 4.1.2.) ettől független bekapcsoltam a mobileuncletools-ba feltoltam a magyar gps.conf-ot is a telóra de lófaxt nem talál nemhogy műholdat
van valami egyéb hardcore megoldás?
-
forgonati
őstag
válasz Urby66 #36424 üzenetére
Próbálkoztam vele, feltelepítettem a LightMeter alkalmazást és az szépen mutatja hogy működik. Szóval a szenzor megy, csak szerintem kicsit el van kalibrálva, értsd, nagyon sok fény kell neki ahhoz hogy full fényerőre kapcsoljon. Ezt kéne valahogy átkalibrálnom, hogy már kevesebb beeső fényre is felemelje maxra a fényerőt, mert pl. tegnap szikrázó napsütésben is csak kb. 80% fényerővel ment. Majd megpróbálom azt a Velis Autobrightness-t. Köszi!
Keelah Se'lai!
-
instantwater
addikt
Az ILYEN és ehhez hasonló ótvar-fónokat honnan lehet szerezni?
Mert a minidealen meg a tmallboxon nem láttam még ennyire ótvarokat, de komolyan érdekel.
Vagy ezek aliexpressesek? -
forgonati
őstag
válasz Seraf723 #36435 üzenetére
Z UMI X1 ennyire szar GPS téren? Nekem X1S van, az 5-7 perc alatt talál 6-7 holdat és kb 10 perc után a pontosság beáll 4-5m-re. Bár mondjuk olvastam, hogy az X1S-nél javítottak valamit az antennán, állítólag valami másfajta antenna került bele, amivel sokkal jobb a vétel. Amúgy Youtuben van valami videó hogy hogy lehet az X1 GPS-ét életre hozni, de bele kell hozzá nyúlni a telefonba. Mondjuk nálam személy szerint ez végképp nem okozna gondot gari ide vagy oda
Keelah Se'lai!
-
Zeki
nagyúr
válasz instantwater #36437 üzenetére
Sanszos az aliexpress, de kisebb oldalakon is láttam már 50 dolláros androidokat.
-
Švejk
őstag
válasz instantwater #36437 üzenetére
Nem is kell messzire menni rögtön a Pandawillen raklapszám teremnek ezek a szennyek. Hát még képzeld, mik vannak az Alin!
-
domerator
veterán
válasz G.I.JOE #36425 üzenetére
Na ennek brutál sebessége lesz a turbo cpu-val, 4,7 inchen (mondjuk az pont nem számít, de az akkuidőbe csak besegít...) 720p-n 2GB rammal... aszentségit de jól hangzik a cucc.
Szerintem az akksija is bajnok lesz a relatíve kis display miatt.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
gipsztigris
addikt
Erről tudunk valami bővebb infót?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Raqueia
tag
válasz gipsztigris #36444 üzenetére
CDMA...
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
gipsztigris
addikt
válasz Raqueia #36445 üzenetére
Úgy látszik korán van még!
Pont négyszer olvastam át a spec.-t, de nem tűnt fel.Lenovo felé kacsintgatok, erről mi a vélemény?
(OFF)Szerintem a 286USD már vállalható ár. Még tavasszal majd a 400 dollárt verte az ára.(/OFF)
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Raqueia
tag
válasz gipsztigris #36446 üzenetére
Még tényleg reggel van. Ez meg single sim. Bár nem tudom ez szempont-e?
[ Szerkesztve ]
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
kcsa
veterán
A rendszeresen ismétlődő "Kisebbet keresek mint 5coll" kérdésre a GizChina készített egy faja válogatást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest