- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz Milestone2 #121441 üzenetére
B20 LTE megint kimaradt
Pedig ezen kívül mindenben tetszik. -
-
ablack
senior tag
válasz citkar #121452 üzenetére
Én is gondoltam hogy nem lesz benne csak megtetszett a telefon és megint ez az egyetlen dolog ami miatt nem biztos hogy kellene nekem, mert sokat utazom és eléggé jó lenne a B20.
(Jelenleg is a nélküli telefonom van, de próbáltam olyat is amiben van és sokkal több helyen van vele netem, úgyhogy inkább olyanra váltanék.)
[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
70-80e ft között valami jóság ? Xiaomit ne ajánljatok
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
ludla
őstag
Sziasztok! esetleg valaki tudja pontosan milyen telefon a Beex Flare? Digitizer kellene cserélni csak nem tudom mit keresek pontos típust
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
looser
addikt
válasz ludla #121458 üzenetére
Érdemes lehet előtte néhány videót megnézni a témában, mert nem egy egyszerű művelet. Ezen felül pedig nem is biztos, hogy megéri az enrgia/pénz befektetést. De nem akarlak lebeszélni, én is sok támogatást kaptam, de utána menéztem 2-3 videót és elment a kedvem :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
ludla
őstag
válasz zolipapa66 #121459 üzenetére
Én is erre gondoltam de nem az enyém, meg kértek rá cseréljem ki ha van hozzá csak épp a típust nem tudom se hogyan.
Cseréltem már pár telefonban kijelzőt is nem csak digitizert nem gond.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
válasz zolipapa66 #121463 üzenetére
ja ja tudom de 1000-2000 Ft között szoktak lenni Chine-ból ezek, azért gondoltam még ennyit rá költhet, de pontos típus híján esélytelen.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
svgyula
addikt
válasz ludla #121464 üzenetére
Szia! Ez a Star "márka" utódja(az egyik) ne is keress hozzá semmit mert ha esetleg találsz akkor is csak 50% az esély arra, hogy működni fog vele. Ezeket úgy készítik, hogy ahány sorozat annyiféle alkatrész! Tehát ha ki is cseréled akkor sem fog vele működni és az újabb droidot már nem lehet otthoni módszerekkel hozzáfaragni. Talán egy használt-ból cserélendő jöhet szóba. Tudod olyan ami véletlenül a WC-ben landolt. A kijelző még lehet működőképes ha a bele agyhalott is
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
zebede
őstag
GearBest-en a Vernee Apollo Lite, úgy néz ki 190$ lesz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
-
gaga1
tag
Sziasztok
Cubot x15-el van valakinek tapasztalata? Koszi
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
Kornel
veterán
Nem akartam, de leirom, mert néha a szemem ketté áll 😂
Mik ezek a infocus meg verne thor best buy dolgok?
Az egyik még senki kezébe se volt innen, a másikkal se nagyon van hosszú távú tapasztalat, minőség téren pl.
Redmi 3 pro simán meg lesz 50k-bol cakk pakk, na azt best buynak mondanám simán, ha nem szempont a b20.
Kompakt, nagyon jó minőségű külsőre is, 3 GB / 32 GB, ujjlenyomatolvaso.
De biztos jobb lesz 10k-val olcsóbban egy noname cucc 😂[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #121475 üzenetére
InFocus nem annyira noname... Max nem ismeri mindenki....Google.
Foxconn / FIH mobile, ezt tudjuk hogy az egxik legnagyobb.Komoly gyartotol jon. Irtam mar rola. Teszteltrm is, kb 1honapos mar az elso , hibatlanul uzemel.
Kedvelem en is a Xiaomit, de nem egy kategoria a ketto, megvan az elonye hatranya mindkettonek.
Minosege kivalo, szoftveresen out of box.
Legyen eleg, hogy teszteltem rendesen , nem veletlen ajanlom
35 ezer.. Cakk pakk.Kompakt, jo mimosegu, FullHD , kamera is jobb mint a 110$-os telokban..
Van aki ennyit szan ra, van aki meg 50-et. Ez ilyen sport. De az az 50 eleg hatareset egyelore.. Anmyiert meg fullhd kene...Tudod Te is ezen kar vitazni, lehet 55-ert meg van mas jobb vetel...
A Vernee: annyit mondtunk ha jo lesz,jo vetel lehet, de megintcsak mas arsav! Tesztet varjuk, ezt irtuk eddig is.
CineDOG1: mi a baj az InFocus-szal? Csak mert nalam volt hosszabb idore, bekoltozve.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Kornel
veterán
Csak néztem, mondom nem szólok.
De van egy határ.
Az a baj, hogy a magyar fllrbszo.
Ahol van 40k egy telóra,ott van 50k is, ha sokkal jobb.
De ha kijön a csujimaki x999 39k-ert holnap, akkor az lesz a best buy 😂Mod: ha foxcon,ha nem, én addig nem veszek kísérletezgetni telot, hogy hátha jó lesz fel év múlva is.
Nalam van ami bizonyított, és nem fogok 10k-15k-ert kísérletezgetni.
Csináltam már ilyet, és nem jött be. (Jiayu g3, xiaocai, etc.)[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #121478 üzenetére
Toled is megkerdezem.
Mi a baj az InFocus-szal?
En irtam kb masodikkent ittt rola, ugy hogy par telo mar atszaladt a kezemen... Ha szar leirom, ha jo leirom.
Mielott lazadoztok. Olvastatok Ti is mit irtam rola, nem?
Na mindegy...Azt szoljuk mar le amit tapasztaltunk...
En az altalatok lehordott markat hasznaltam. Felraktam ra a szarjaim, telefonaltam vele, nyuztam.. Leirtam oke.
Ti meg most ezt kb megkerdojelezitek,?..Remek kis fórumtopic lesz akkor ez is... Ez nem noname..
Èrtem... Nos sracok. Kileptem akkor innen is....Koszonom ,de ebbol en nem kerek.
Te nem akarsz tesztelgetni, hagyd meg nekem. Mert kb ezt csinaltam mar 2eve is...
Ez kb olyan,hogy 1hete munkahelyet valtottam... Maradhattam volna a regi helyen is, 60eves koromig... Vagy valtok.... Es jobb lett.Igen. szoval, amig nincs vele tapasztalatod. Akkor ne is szold le.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
Én meg azt mesélném el nektek, mekkora csalódás volt az utóbbi napokban a Huawei Honor 7 és a P8. Igaz, nem sok időm volt barátkozni velük, de egyiknél sem tartom elfogadhatónak, amit tapasztaltam: már a menü görgetésénél, de különösen a futó alkalmazások listájának megjelenítésekor mindkettő csúnyán akadozott...
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
beg
veterán
válasz Kornel #121481 üzenetére
Mert a snapi hűs antarktiszi szellő ugye? 810, 820 overheating kombóra keress majd rá ha ráérsz.
Jó hogy jöttél megint, kellett mint lufiárusnak a nyílzápor...[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #121481 üzenetére
Ez az osszes erv?
Szakmai fórum.... Szuper!
Nalam a tapasztalat ad valos infot. Dugni se tudtam. Amig nem lattam p.nat.... Vagy marokMarcsi akkora tapasztalattal bir? nem hiszem...
Nem ragadok meg egy dolognal, ez nem hoz szamomra szakmai fejlodest. Ha tobbet latok az igen! Szoval ha hiszed, ha nem. Ez van
Itt tenyleg front van... Kapjuk mar ossze magunkat, mert ez mar karos...
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Kell pár napra kölcsön?
Amugy elég hűs.
Konkrétan még langyos se volt, kiveve mikor valami beragadt a háttérben,es 1 órát maxon pörögtek a magok. Na akkor érezhető volt, hogy melegszik, de egyáltalán nem volt forró, és ugye se throttlingolt még.
Nem 808 meg 810, írtam mar.Duliee: nem kétlem a szakmai munkásságod, de a hosszútávú tapasztalatokat nem lehet megelőlegezni egy jó specifikációval, vagy jó árral.
A xiaocai is igen jó vétel volt annó, aztán minosegre bőven hagyott kívánni valót maga után.
Annyira visszatérve.
Hétvégén takarítottunk.
Előkerültek a régi telok.
Fél éve áll a xiaocai, 2 akksi volt hozzá gyárilag, felváltva volt használva.
Az egyik magában felpuposodott, még jó, hogy nem gyulladt ki egy helyben, mert jó nagy papirkupac alján volt, szépen égett volna a lakás.
Ennyit a gagyi noname cuccokrol.
Egy magára valamit adó gyártó ilyen akksit nem ad ki a kezéből.
Nem véletlen volt a német rtl-en az akksi teszt, a kínai gagyi hamis aksikkal. Több helyen okoztak már tüzet.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Kornel #121485 üzenetére
Kösz nem, inkább hagyatkozom a szakmailag kompetens kollégák tapasztalatára. Abban a halmazban valahogy nem találkoztam a neveddel.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kornel
veterán
Nem is mondtam.
Csak megjegyeztem, hogy ezek a noname B, C brandek attól még nem lesznek best buy-ok, mert közepes specifikációhoz adnak egy kozepesen jó árcédulát.
De van akinek ez kell, azt simán leszuri itt az ember 😂Amugy Te is nagyon szakmaias vagy, ezekkel a hsz-okkal.
TeXaSeee: sorry, telefonról vagyok, sokszor gépel helyettem a gagyi google 😉
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #121485 üzenetére
Oke, csak Te is erzed, hogy a Xiaocai nem volt jo vetel.... Es azt se tudod ki gyartotta....Aksik? Mind tonkremegy, ez nem jo erv.. A Xiaomi, az Infocus, mind...
Ismeros Mi2S aksija lerugta a hatlapot... Igen, es?
Ehhez kepest, nem igazan tudna, egy lapom emliteni az ismert gyarto termeket... Ugy, hogy az Infocus nem egyfriss szereplo a muszaki piacon... Megfeleo hatteru gyarto a partnere...
Igen, lehet varni vele, de ha megkerdezik 110-ert mit vegyek, akkor nem egy Doogee, vagy Homtom, netan egy ujabb marka kerul a listamra.. Hanem amit hasznaltam
Mindenfele szemelyeskeds nelkul, ahogy En a Lenovokkal ragadtam meg tavalyelott, te ugy a Xiaomival.
De azert ezen kivul is van elet.
Foxconn, korbenezel talalsz par termeket magad korul
Reszemrol mara ennyi, kar erolkodnom
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Kornel
veterán
válasz Graphics #121489 üzenetére
Nem érdekel a xiaomi, csak a minősége miatt.
Ugyanígy vennek most letv-t, azaz le eco-t, de pl. lenovo-t nem.
Vibe x2 simán csinál érdekes dolgokat pl.
Szóval nálam elég magas a mérce, ez lehet az én hibám, ez van.
Kingzone is milyen jó specifikációval ment, aztán utána derül ki, hogy milyen, amikor az ember kezében van, és napi szinten használja.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #121497 üzenetére
InFocus volt a kezemben.. Ertsd mar meg!
F.szom ebbe a hulye vitaba mar...
Befejeztem. Komolyan, ma mindenki helikopter...
A Verneere meg azt írtuk HA LESZ TESZT ES JO , AKKOR JO LEHET!
Es a mar emlegetett németek is írtak róla...
Szóval. Ne húzzuk feleslegesen egymás agyat. Mert nem ez a jellemzo szerintem.
Értem, magas A mérce , de a topic a változatos igenyekrol szól, nem pedig erről .Befejezhetjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Graphics #121498 üzenetére
Nem vitatkozok.
Ha 1 évig megy sok-sok embernél, tömeges hibák nélkül, akkor azt mondom, hogy hajnalndo vagyok a márka további termékeiből szemezgetni.
Ezért is emeltem ki, hogy a best buy bemondasok hosszú távú tapasztalatok nélkül szerintem erősek.
Ez magánvéleménn, amit vagy elfogad valaki, vagy nem, de szerintem hozzátartozik a teljes képhez.A többi gyerekes kommentre meg nem válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest