- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Lenovo A7000-ről milyen véleménnyel vagytok ? Valakinek van, próbálta már ? Dual Sim-es telefonban gondolkodom, és viszonylag olcsón szeretnék valami elfogadható, jó minőségű készüléket vásárolni. Ez a Lenovo szimpatikus.
-
pezo00
tag
válasz NORBl #121203 üzenetére
Páromnak vettünk egyet. Nagyon kellemeset csalódtunk benne. A nagy kijelző ellenére egész jó üzemidőket produkál, kicsomagolás után autómatikusan frissítette magát 6.0-ás androidra. Árához képest a kamerája is teljesen elfogadható. Páromnál teljesen általános felhasználás mellett (facebook, viber, telefonálás, gyerekek fényképezése) sose akad meg, és ezek mellett 2 naponta tölti.
Remélem tudtam segíteni! Egyébként Edigitálról akcióban vettük 38.000Ft-ért, na annyit nagyon megért! -
nepszter1
addikt
Hali , esetleg tud valaki olyan GSM szervizt aki megpróbálná megcsinálni a beázott lenovo p70-emet?
-
nepszter1
addikt
válasz tibcsi0407 #121207 üzenetére
persze , mar volt szervízbe akkkor kicserélték ezt az usb töltő helyét mert nem töltött a telefon csak kikapcsolt állapotban aztan 3 hét után se kép se hang nem kapcsol be azóta , töltőre dugva néha bevillan a piros led és ennyi sajnos
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nepszter1 #121206 üzenetére
Ezt amúgy már többször átrágtuk
De leírom megint
Beleesett a vízbe, azóta az úgy volt használva , eloxidálódott benne minden, csatlakozók, rézalkatrészek, forrasztások, meg minden.
Ezt ki lehet dobni, de ebből telefon már nem lesz!
Alaplapcsere lenne, az meg kb a készülék ára, ha sérül valami az LCD környékén, akkor ott vagy, hogy veszel egy másik telefont.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
svgyula
addikt
válasz Graphics #121209 üzenetére
Kicsit hagyhattad volna még reménykedni ejj ejj szívtelen vagy Pedig igaz ez az oxidáció ha azonnal nincs kikapva az aksi akkor egy-két perc és vége a telefonnak....................
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nepszter1
addikt
válasz felegyhazig #121215 üzenetére
ez most komoly ? utána rakjam rizsbe vagy hogy ?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz felegyhazig #121215 üzenetére
P70-est szétszedni, izgalmas lesz...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
palimre
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel kellemetlen meglepetés ért a Lenovo A5000-es telefonommal. Semmilyen módon nem képes elérni az Internetet. Nem működik WLAN-on keresztül, pedig a router rendben van. Most is Wi-Fi-n keresztül kapcsolódok a szomszéd szobában lévő - asztali gépemre kötött - routerhez ezzel a számítógéppel, amelyikről írok.
De a telefonos internet előfizetésemmel bekapcsolva az Adatkapcsolatot, szintén nem tud a telefon kapcsolódni az Internethez. Azért az Adathasználat mérő szerint a próbálkozások szépen fogyasztják a letöltött mennyiséget.
Most éppen egy fél órája egy internetes oldal bejött WLAN-on keresztül, és a leveleimet is letöltötte. Azóta ismét semmi. Minden próbálkozásra az a válasz, hogy a webhely nem érhető el.
Nem egész egy éves a készülék, és ilyesmi még nem fordult elő. Mi lehet ez? Hardver probléma? Vagy valami elállítódott a tudtom nélkül? Keresgélem a Google segítségével, többféle adatkapcsolattal kapcsolatos tanácsot kipróbáltam, de semmi eredmény. Újraindítás sem segít.
Rendszerfrissítést nem szeretnék. Amióta tavaly elindítottam, és a Kitkat 4.4.-et "frissítette" a rendszert Lollipop 5-re, az akkora csalódás volt, hogy ha egy mód van rá, nem frissítenék. Na meg azt sem tudom, hogyan oldhatom meg, hogy a frissítés után a Home Screen ne törlődjön, és ne kelljen újraállítanom rajta az ikonokat. És nehezen hinném, hogy ezen múlna.
Tudtok segíteni, vagy vigyem szervízbe?
-
nepszter1
addikt
válasz felegyhazig #121218 üzenetére
Veszíteni valóm nincs , meg fogom próbálni minden félé képen .
-
salaud
aktív tag
válasz nepszter1 #121221 üzenetére
Féktisztítóval azért óvatosan, haver teherautójában ráment az emelőhátlap vezérlőpaneljára és gyönyörűen lemarta a nyákról a lakkot és még ki tudja mit is, első gyújtás ráadáskor elfüstölt a panel. A szervizes aki ráfújta ügyesen, kicsit szívta a fogát, mert 70000 volt a bontott panel bele...
Az ajánló ossza meg a féktisztító pontos adatait, márka/típus, mert mindegyik más összetételű lehet.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
felegyhazig
csendes tag
válasz salaud #121222 üzenetére
Fejből nem tudom a márkát, rég volt. Szombaton, ha eszembe jut, megnézem. Ugyanazt a telefon (igaz, az még nem volt okos) 2x is megjárta kabátzsebben a mosógépet, mégis túlélte így. Egyébként az említett telefon jelenleg használhatatlan, ha jól értettem...
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz felegyhazig #121218 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez kb. 3 hónapja ázott be Annak fújkálhatsz bármit, max az oxidáció által meghagyott részeket kukázod.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
svgyula
addikt
válasz felegyhazig #121223 üzenetére
Szia! Te egy nagy tévedésben vagy! Ha ezek a rendszer alkatrészek bárhol vizet kapnak ott nem rövidzárlat hanem elektrolizis lép működésbe. Vagyis a víz hatására az akkumulátor árama szépen szó szerint elbontja percek alatt az érintkezőket! Azt te fújhatod bármivel ami nincs ott az attól nem fog visszanőni! Sajnos a telefonok evolúciója még nem érte el az öngyógyítás szintjét!
Még valami a régi "buta" telefonokban nagyrészt az egész rendszer vastagon le volt lakkozva. Ott ami érzékeny volt a beázásra az a kijelző mert ha oda víz ment akkor vagy soha vagy nagy kínok árán lehetett "foltmentesíteni".[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
janakbacsi
őstag
A Vodafone Budapesten milyen 4g frekvencian sugaroz? Az én telefonom csak 3g t jelez. Xiaomi Mi4c.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
b0bcat
addikt
válasz gipsztigris #121228 üzenetére
Annál azért többe kerül. Most kötött az egyik ismerősöm 40 ezres biztosítást a 230 ezres ájfónra, okulva abból, hogy az előző a vécében landolt...
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
dashed
senior tag
válasz janakbacsi #121229 üzenetére
Foleg 800mhz-en. tehat b20.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Elegem lett a "kis" akksis nyűglődésből MTK6582-vel. Ugyan nem kell 3G-nél jobb (B20 sem igény így, de B3, B7 a van az nem rossz azért), meg erősebb hardver se, de le szeretném cserélni, egyszer elfelejtem reggelre tölteni és lemerül napközben a sok nyomogatástól, hiába a friss akksi...
A jövőbeli készülékem körvonalai ezek lennének:
-kb. 4000mAh akksi
-valami alig evő, gyenge MTK SoC (6753 talán)
-tényleg bírja szuflával, szóval optimalizáltság sem ártana
-5 coll, 5,5 max, de akkor vékony káva legyen a kijelzőhöz, meg normálisan megfogható kialakítás. Inkább Hd kijelző, mint fullhd, csak keveset egyen. *Láttam 5,2-es gépeket, lehet nekem az lenne a királyság...
-kamera "meh" is lehet felőlem
-igényes, lehetőleg legalább részben fém külső (másfél havonta leejtem a telómat, nem ártana, ha nem azonnal törne, persze szerencse kérdése ez )Köszönöm, ha van tippetek, pénzlimit olyan 50 ezer nagyjából. A "gyenge" hardver igényemmel csak beleférek ebbe, erős készülékre semmi szükségem nincs.
Redmi 3-a van a barátnőmnek, szóval jó lenne, ha nekem másom lenne, csak a változatosságért...
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
-
dashed
senior tag
válasz janakbacsi #121237 üzenetére
Voda foleg 800 mhz-et hasznal mindenhol.. Masik 2 T szolgaltato 800mhz-et inkabb csak videken.
Valoszinu nem vodas volt a tesztelo.Lol nem olvastam el normalisan
Ha vodas volt akkor passz. Nyilvan nem mindenhol 800-at hasznal bp-en.Kartya mennyi idos? 4g kepes?
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz b0bcat #121236 üzenetére
Köszönöm. De az 1GHz-es csak kevesebbet eszik nem?
Az Infocus M560 nekem több mint tökéletes lenne, csak akksiban nem igazán lenne előrelépés, úgy meg nem váltok. Azt azért nem tudom elképzelni, hogy az újabb MTK SoC-ok varázslatra képesek és feleannyit egyen a teló, mint a 6582 korában, plusz úgyis a kijelző lesz a fő zabagép gondolom... Az Oukitel k4000 (Pro) nincs olyan húdeszuper áron a nevéhez képest az EU-ból...
[ Szerkesztve ]
-
Chimpy
tag
Üdv mindenkinek.
Egy ismerősöm szeretne androidos telefont venni és engem kért meg, hogy keressek neki valamit.
Én eléggé lemaradtam az utóbbi 1 évben, hogy mi is most az újdonság, szóval egy kis segítséget kérnék. Tudnátok ajánlani olyan telót ami:
- max 4 colos
- két sim kártyás
- normális a hangminősége beszédkor
- 20ezerbe belefér.
Gyanítom, hogy nem nagyon van ilyen, de hátha van valakinek ötlete -
beg
veterán
válasz Chimpy #121242 üzenetére
4 coll már lehetetlen.
4.5 képernyő, Blackview A5. 50-60 dollár körül kapsz.
Blackview A5 Android 6.0 3G Smartphone 4.5 inch MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM WiFi Dual Cameras Bluetooth 4.0
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
-
dashed
senior tag
-
csubuka
addikt
válasz tibcsi0407 #121244 üzenetére
Hehe, ez lehet jó lenne nekem. Van EU shipping és bevált már másnak? De miért ilyen olcsó ez voltaképp? Az EU-s LTE szinte teljes hiánya miatt? 3000-es akksi elég ebbe?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz csubuka #121246 üzenetére
80$-t engedtek az árából. Gondolom már nagyon el akarják adni az utolsó darabokat.
Ez nem kuponos, vagy reflinkes, Facebook-on is fenn van.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
ReFleXx
addikt
válasz tibcsi0407 #121244 üzenetére
csak a feher, a fekete 170 dodo mar, 180 ha nem kinai garit akarsz + posta.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest