- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz #20749568 #96304 üzenetére
Resartoltam. Csak eltavolitas opcio volt. A Google play miatt ugorhatott fel. Előtte indítottam el. Mióta rootoltam gyakrabban kiirja, h hatteradatok letiltva es leall. (en tiltottam le mert havi 150mbot eszik) ugy tapasztalom, h ha hatterbe megy utana mar leall ha ujra elore teszem. Olyankor kisöpröm es resi. Root elott nem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
válasz Viktor0610 #96291 üzenetére
Telekomos a net. Gondoltam már a routerre is, de tableten nincs gond, ott szépen jelez a push és a wifi ikon sem szürke.
Internet van a telón, ha rámegyek a fiókon belül a szinkronizálás mostra, akkor szinkronizál mindent, tehát eléri a google szervert, de az ikon mégis szürke és push sincs.Sosem volt vele gond, eddig mindig fehér volt a wifi ikon és push is volt. Két hete hülyült meg, pedig nem raktam fel/állítottam semmit.
-
mzso
veterán
válasz ViharVadász #96270 üzenetére
Szóval akkor kipróbáltam az Opera Max-ot. De hasznavehetetlen
Letiltottam programokat mindhárom szekcióban, de továbbra is vígan töltötettek adatot.(#96276) tordaitibi
Ugyanez a No Root-ra is. Nem volt semmi hatása.
-
air
nagyúr
Azért ezt így kijelenteni a Titaniumra, hogy "nem működik" enyhén szólva is butaság. Vagy inkább tájékozatlanság, ismerethiány.
A lényeg, hogy működik, és képes akár Android verziók között is alkalmazás adatokat menteni és visszaállítani.
Azért annyira bonyolultnak sem mondanám, nem kell hozzá agysebész szakvizsga.
Segítségképpen itt egy több írásból álló cikk első része: Titanium Backup #1 avagy mindenkiszeretitibit1
Kicsit régi, de funkcionálisan sok változás nem történt.
Vagy ha jobban szereted a videó tutorialt, akkor tessék: Android-Titanium Backup használata (Alkalmazások és azok adatainak visszaállítása)Bár ezeket a linkeket egy 3 szavas kereséssel a Google is kiköpi.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
darvinya
titán
Mivel tudnám megcsinálni, hogy gyári WebView normális működő böngészőre cserélje??
A gond, hogy most BK Viera-ra miatta nem tudok bejelentkezni.
Ráadásul, ha törlöm akkor Opera sem működik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mzso
veterán
válasz ViharVadász #96311 üzenetére
Valami VPN-t kellet bekapcsolni/engedélyezni.
Csak működik, hogyha fut az app. Legalább be lehet állítani automatikus indulásra valahogy?
(Jó lenne ami folyamatosan automatikusan blokkolja a programok internet hozzáférését, de gondolom olyan nem lesz...)
-
ViharVadász
őstag
Tudtommal magától beindul a program, vele együtt a blokkolás is, legalábbis nálam rögtön elindul. Vpn kapcsolat esetén tud működni, engedélyezni kell neki. Ha jól sejtem azért, mert a program fő célja az, hogy spóroljon az adatmennyiséggel.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
törölt tag
Nem kérdez, hogy ne tartsd bonyolultnak. Alapértelmezetten a belső tárhelyen hoz létre magának egy "TitaniumBackup" mappát. Ha máshova szeretnéd a mentést, akkor Menü -> Beállítások -> Biztonsági mentés mappájának helye (a megjelenő listában a vissza gombbal tudsz szintet lépni).
-
-
tordaitibi
veterán
??
Indulasnal a kezdokepernyon megkerdezi, indulhat-e a rendszerrel, igen.
Utana mimden indulasnal megkerdezi, engedelyezed a vpn kapcsolatot, igen.
Utana az alkalmazasok fulon minden appnak megadod, wifin, mobilneten, vagy egyiken sem engeded az adatforgalmat.
Amikor egy eddig nem eszlelt alkalmazas adatforgalmat'general, megkerdi a ra vonatkozo uj szabalyt. -
Csepe
aktív tag
Na a foobar2000 is megjelent Androidra pár év fejlesztés után. Bar így elsõ ránézésre még egy pár év fejlesztés ráférne.
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
mzso
veterán
válasz ViharVadász #96315 üzenetére
Nekem nem kérdezte, hogy indulhat-e. Most ki is próbáltam. Nem indul el magától...
Engem az se zavarna ha ki lehetne kapcsolni a mérést.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
Létezik androidra olyan szoftver mint a nokiák nál a lumia storyteller?
Lényege abban áll hogy a készített fotókat elhelyezi a térképen és később egy térképen felhozza a helyszíneket ahol a fotók készültek. Egyfajta emlék hogy milyen helyeken jártam ahol fotókat készítettem erre szolgálna.[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
Hi. Továbbra sem tudom feltenni a gravityboxot mert azt írja várakozás után, h a gravitybox keretrendszer nem válaszol. 2 verziot is próbáltam, ua..
-
G@ben
addikt
Nem jött be a Greenify, ma hajnali 2 körül újra jelzett a Candy, hogy térj vissza a cukorkaösvényre. Este nincs a futó programok között, de valahogy hajnalban beindul (szerencsére nem minden nap), hogy játsszak.
Milyen program tudja az értesítők letiltását? A 4.0.4-es Androidban még nincs benne.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz holozis_HUN #96326 üzenetére
Csak a feltöltött életek értesítőt lehet.
A Greenifyban hol lehet ezt kikapcsolni? Nem találtam ilyen lehetőséget.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz holozis_HUN #96328 üzenetére
Ja azért nem találom, mert nekem nem fizetős van.
Köszi!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
janakbacsi
őstag
e-bank alkalmazást nem tudok futtatni a telefonon, mert root-olt. van lehetőség a root ideiglenes kikapacsolására addig, amíg ezt a programot használom? xiaomi mi4c smiui rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
válasz Krill77 #96324 üzenetére
Szia!
Ugyan ez a probléma volt.
5.0-s rendszer, de 5.+-tól felfelé mindegy végülis.2féle Xposed van. Ugyan azon verziószámú, de mégis más. Az össz különbség a kettő között az, hogy az egyik tartalmazza a gravitybox keretrendszerét, a másik nem. Ezzel szívtam egy csomót, majd visszaváltottam az előző xposedre és azután, hogy az általa letöltött csomagot feltettem recovery-ből, elsőre indult a Gravitybox.
Valószínű, ezek alapján neked a másik verzió van.
Ha privátba küldesz egy e-mail címet, elküldöm az én telepítőmet.[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
air
nagyúr
-
törölt tag
Erre valaki ?
-
Forrás az, hogy nekem megvan mindkettő. Mindkettő Alpha 3.0, de teljesen más a felülete. Azt hiszem, pont ez az a topic, ahol erről beszéltünk csak moderálva lett off miatt és kihajították innen. Még a felületük is más!
Egyébként XDA-n fent van mindkettő, név alapján nincs különbség, így megtalálni is nehéz, melyik-melyik.But who is watching the guardians?
-
válasz #73959936 #96336 üzenetére
Ha play-ről frissítesz, akkor két féleképpen is meglehet nézni, van e változás, az egyik biztosabb.
A bizonytalanabb, hogy az alkalmazás Play-es felületén megnyitod a leírást és ott vannak az újdonságok.
A másik, hogy ugyanezen menüpontban ott van az is, hogy mekkora adat a progi, ezután megnézed azt, hogy ami neked fent van korábbi (beállítások -> alkalmazások) mekkora adat és ha a frissebb ettől eltér, akkor van valami. Nem lehet tudni, hogy mi, de van. Arra figyelj, hogy ne az egészet nézd, tehát az adataidat ne tekintsd bele a méretbe.But who is watching the guardians?
-
-
air
nagyúr
Akkor megmutatom, hogy mi a forrásmegjelölés.
Ez az: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop/Marshmallow [Android 5.0/5.1/6.0, v85, 2016/05/28]
Ez a hivatalos (szerintem egyetlen) verzió!
Mutasd a másikat!"Egyébként XDA-n fent van mindkettő, név alapján nincs különbség, így megtalálni is nehéz, melyik-melyik."
Ha te tudod, hogy kettő van, sőt még azt is tudod, hogy mindkettő fent van az xda-n, mennyiből tartana berakni egy linket?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Material felületű(hsz-emben linkeltem nincs törölve), 5.1-en mind2 működik, csak a telepíteni kivánt keretrendszernél kell figyelni, mert van ami csak 32bit-esre jó.
air
Most ezt használom.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
beg
veterán
válasz darvinya #96343 üzenetére
Csak egy a baj, hogy ez nem OFFICIAL.
Ezekre figyelni kell, mert lehet, hogy csak az ui-t materializálták, de més hiba is belecsúszhat nem hivatalos forrásba.
Azt kell (ajánlott) használni, amit air is linkelt.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz darvinya #96343 üzenetére
Ebben hol van benne a GravityBox? A támogatás hiányáról nem is beszélve.
"Credits
@-BioHaZard- - He implemented Material Design
@hjmodi - He also contributed in this project.
@pyler - He fixed some bugs"Az eredeti készítő (rovo89) meg sincs említve.
Én ilyet biztosan nem használnék.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Krill77 #96347 üzenetére
Ezt az Xposed Framework-öt tedd fel: [link]
És 4.2.2-re ez a GravityBox való [link]
Mivel GravityBoxból 4 féle van. Android verziótól függően a JB 4.1/4.2/4.3-ra, KK 4.4-re, LP 5.0/5.1-re és az MM 6.0-ra.[ Szerkesztve ]
-
Azt hittem, LP-re kell. Nekem azon csinálta az egyik, hogy nem működött.
Nekem e-mailbe küldte innen egy fórumtárs, ő mondta, hogy azokon van fent, eredetileg azt töltöttem le, ami be lett linkelve, de azzal nem működött.
Pont ide küldtem be asszem mindkettőről screenshotot, hogy ugyanaz a név, ugyanaz a verzió de a felülete is ég és föld. Ha kell a mostaniról tudok képet küldeni (mármint az a mostani ami működik), de a másikat nem telepítem most, csak hogy összehasonlítsdSzerk.: Egy azon keretrendszerrel próbáltam, az egyiknél nem hogy nem működött, de a rendszer is fejreállt, flashelni kellet a systemet, hogy helyrejöjjön. Ott más keretrendszert töltött le, de azzal a GB [LP] nem működött.
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest