- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz holozis_HUN #95700 üzenetére
Mondjuk a root cloak? Persze csak ha van xposed és root.
Vagy a sima chainfire root-nál unroot. De azzal nem mindegyik alkalmazást csapod be.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
holozis_HUN
veterán
Természetesen
Persze, van vagy 1000 a playen, de ki tudja melyik mennyire jó....
Egyébként ez befolyásol valamit? Működni fognak ettől még a rootos appok, és ha egy új appot szedek le, aminek kell a root? Fel fogja ismerni, hogy van SuperSU?Köszi, hátha most okés lesz
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
nagyúr
-
beg
veterán
Valamikor téma volt, most már hivatalos:
Family Library For Google Play Purchases Is Official, App Purchases Will Be Shared Among Up To Six Family Members Starting July 2ndYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
beg
veterán
válasz cappa72 #95712 üzenetére
Hát úgy néz ki nem ennyire jófejek:
"Google’s support page states that all app purchases made after July 2nd will be available to share under Family Library."
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
customer114
őstag
Sziasztok!
Antithief és app premission control alkalmazásokat keresek.
Antithief alatt valami gps alapú, net kapcsolat esetén értesítő appot értek, ami lopás esetén elküldi a telefon pozícióját.
App control pedig az ilyek skpe / viber / waze alkalmazások miatt kellene, amiknek nem szeretném elérhetővé tenni a névjegyzéket, sms-eket, stb. ami nem tartozik rá.
Köszönöm.
-
tybsen
addikt
válasz customer114 #95717 üzenetére
Első kérdésedre: Google készülék manager vagy Cerberus.
Az alkalmazások jogosultságai témához: ha elveszed a névjegyzékhez a hozzáférést akkor hogyan fogod tudni kiválasztani azokat a kapcsolatokat akiknek írni szeretnél? ( feltételezem, hogy valami régebbi Android verzió van a készülékeden mert alapból az aktuális android képes a jogosultságok kezelésére)
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
-
st6969
őstag
Üdv, RH-01 hibát ír ki a play áruház. Erről azt olvastam, hogy google fiókokat kitörölni, play, ill. google keretrendszer gyorsítótárat szintén, telefont újraindít és újra létrehozni a fiókokat. Megcsináltam, de nem javult meg. "Homokórázik" a play, nem enged belépni. Samsung Galaxy Ace4, Telenor-os, nem rootolt, nem piszkált, Android 4.4.
Valami ötlet? -
tordaitibi
veterán
válasz customer114 #95717 üzenetére
Skypeba le lehet tiltani a kontakt szinkront, hogy csak a Skype neveket hasznalja,
Vibert meg bajosan tudod hasznalni, ha nem engeded neki a nevjegyzeket.
Wazet nem ismerem.Szerk:
Masodik hsz: tuzfal alkalmazas, pl. No Root Firewall a playstorebol.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz customer114 #95719 üzenetére
Az egyetlen, amit én eddig találtam és többé-kevésbé működik 5.1-en, az XPrivacy (Xposed és emiatt root kell hozzá), de ez sem a szó szoros értelmében permission management, hanem úgy működik, hogy képes fals adatokkal etetni az általa támogatott kéréseket használó appokat. Viszont ez kicsit pilótavizsgás, ha nem szeretsz ilyenekkel 'aszakodni, elég hamar el fog menni tőle a kedved. Az 5.1 elég mostoha sajnos ebből a szempontból, mert már a hülye érából való (material design, 1.5 GB RAM foglalás ), de egyben sajnos túl bonyolult/új (vagy valami más ok) ahhoz, hogy ilyen programokat rendszeresen frissítgessenek rá.
The only real valuable thing is intuition.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
tudtok nekem ajánlani valami apk-t, amivel csoportosan tudok képeket átméretezni?
A photo resize magic androidos verziója kellene ha létezik.Köszi
-
válasz st6969 #95721 üzenetére
Remix OS 2.0-án csinált nekem ilyet, ha jól emlékszem nem volt elég a kinullázás. Mondjuk root-ot igényel, de le kell törölni a playt, megszüntetni a fiókod telefonos beregisztrálását (távolítsd el), nullázni a play-szolgáltatásokat, reboot, feltenni a playt, kinullázni, reboot, majd indításnál hagyd, hogy a play kérje a bejelentkezésedet és menni fog. Nekem legalábbis így indult el.
Szerk.: Nem muszáj a root, amennyiben ez megy magától
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
Cyborg
őstag
válasz Cyborg #95725 üzenetére
Még egy kérdés,
Drive-on tárolok egy csomó pdf-et, és kb Március óta nem tudom megnyitni a scannelt cuccaimat. Amit előtte scanneltem be, az megy szépen, piros pdf ikonja van(számítógépen gyorsnézet is van), de amit március óta scannelek és töltök fel, kék ikont kap,és azt írja rá, hogy nem támogatott fájltípus. Természetesen ugyanúgy scannelem a fájlokat, nem cseréltem scannert se. Drive-ot frissítettem, felraktam a google dokumentumokat, de továbbra is csak vmi lumix viewert, meg cloud convertert ajánl fel, azokkal meg semmire se megyek.
Androidon se, de PC-n se tudom megnyitni őket Drive-on, csak, ha letöltöm, és acrobattal megnézem.
Erre esetleg valakinek ötlet? Ez még fotosabb, mint a kép méretező progi
Köszi előre is!
-
brd
nagyúr
Részletkérdés, hogy te mit tartasz annak, a tények viszont fájdalmas dolgok. Annyit azért hozzátennék, hogy egy éppen használatban lévő 5.1-es Androidnak, egy telefonon, amelynek tudod is használni a HW képességeit, és tud(nál) appokat is indítani.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
darvinya
titán
Miért van az, hogy Opera beépítet webview apk/arm lib nélkül nem működik?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egyik ismerősöm gyerekének a tabletjére kellene valami tartalomszűrő megoldás, hogy a "hozzá nem illő" tartalmakat tudja blokkolni böngészőből, és Youtube appból. Laptopon már megoldottam, de Androidra nincs tippem. OpenDNS nem megoldás, mert nem tudok elmenni hozzájuk és ott beállítani, ráadásul dinamikus IP-jük van.
Van valakinek erre bevállt appja? Parental Controlra én is rátudok keresni Play Storeban, de ott nem találtam megoldást, vagy talán átsiklottam felette..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
holozis_HUN
veterán
válasz LógaGéza #95734 üzenetére
Youtube-nál van olyan, hogy szűri azt ami gyereknek nem való (trágár beszéd esetén nincs hang, ha félmesztelenül vannak a videón pl nem lesz kép), ez gyáeilag benne van, bár PC-n, de lehet ezáltal egész csatornára illik, szóval ha kispista csatornáján beállítod a tartalomszűrőt, akkor lehet telón/tableten sem lesz. Bár sosem teszteltem. Magyar nyelv esetén is működik a trágár beszéd szűrő.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
-
-
st6969
őstag
Biztonsági mentést nem rootolt telefonon mivel és hogyan érdemes csinálni? Android 4.4. "Beépített" lehetőség van? Mentés és visszaállításnál meg van adva a google fiókom, de (látszólag) nem történik semmi...
-
nagyúr
válasz st6969 #95741 üzenetére
Ha van recovery, akkor ott lehetséges userdata-t meneteni a megfelelő menüpontban (CWM esetén már komplett rendszermentés eszközölhető)
Vagy épp Helium backup program a play-ről.
Vagy adb-n keresztülB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
air
nagyúr
"a tények viszont fájdalmas dolgok"
Az lehet, csak éppen semmiféle tényt nem állítottál.
Szerintem egy 3GB RAM-mal ellátott Samsung készülék, amin a csodálatos TW fut talán még 1,5GB több RAM-ot is megeszik.
De ebből egy csomó minden nem az Android rendszer közvetlen része.
Szóval, amit te általánosságban írtál, az butaság. Ez tény.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LógaGéza
veterán
válasz holozis_HUN #95736 üzenetére
Erre én is gondoltam, de a böngésző sajnos ezzel még nem szűrődik...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mi lett az Okoslottó alkalmazással? Pár hete még használtam, azóta újraraktam a telómat, és nem találom sehol. Van "Lottózó" alternatíva, de kicsit fapadosnak tűnik az Okoslottóhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest