- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Gyakorlatilag semennyivel.
Tegyél fel egy progit, ami mutatja, hogy átlagosan mekkora frekvencián, mennyi ideig futott a processzor! Átlagos használat mellett a maximális frekvencián 10%-nál kevesebbet fut. Ezt csökkentetted 40%-kal. Az eredmény kevesebb mint 4%. Mérési hibahatáron belül van. Vagyis gyakorlatilag semmilyen hatással nincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
puhoska76
tag
Üdv mindenkinek egy kérdés 2.3.7-es android van a telomon és ez a képkezelő "Galery DX" idegesít és megprobáltam lecserélni de bármivel probálkozom azt irja nincs telepitve...eggyáltalán lecserélhető?
-
dokee78
félisten
válasz atillaahun #8801 üzenetére
Nekem még sosem állította vissza a jelszavakat a google accom.
Más:
Valaki tudja,hogyan tudom a Cerberust SMS-el vezérelni?
A Parancsok megvannak,de az SMS formátumát és szöveget hogyan kell elküldeni.Tényleg ott vannak a jelszavak.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Olyan tárhely appot keresek amire feltudok gépről tölteni pl. egy filmet és wifi-n keresztül lejátszom a telefonon mxplayer-rel például, magyarul ne kelljen a telefonra lementeni a filmet. Van ilyen?
-
atillaahun
veterán
válasz Tejes Pite #8811 üzenetére
Az MXPlayer tényleg stream-eli a Dropbox-os media-kat?
-
bogil99
aktív tag
Tudtok-e olyan lehetőséget, hogy ha a kimenő hívásaimat átirányítja a hívott fél, arról értesüljek. (Nokiáknál ez alapból benne volt a vételárban)
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz atillaahun #8812 üzenetére
Igen.
8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!
-
basaja
senior tag
hali:-)
Dropboxra 100 megánál többet fel lehet egyszerre tölteni?EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
basaja
senior tag
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás a Play-en, ami monitorozza, hogy konkrétan melyik alkalmazás mennyit fogyaszt? Éjszaka hozzá sem értem, és 90%-ról 50%-ra csökkent ismét az akksim, 78%-ban az "alkalmazások általi alkalmazáshasználat" vett le, de nem tudom, melyik alkalmazás szívja ennyire. -
dbilas
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel megtudom nézni milyen kernel van a készüléken??? (ami név alapján kiírja)
Előre is köszönöm! -
mouzrr
őstag
válasz Tejes Pite #8816 üzenetére
Az mxplayer a videó első 15 percét tudja stream-elni, további lejátszáshoz exportálni kell,azaz SD re másolni! Magyarul nem jó!
Valami videólejátszó ami dropboxról filmet streamel teljes hosszúságba? Esetleg valami más tárhelyről ami pc-telefon között létesíthető.
Lényeg hogy ne kelljen a telefonra a filmet lementeni, hanem neten keresztül játszódjon le a tárhelyről...
1 óra upload a semmiért! +regiztem alád..
-
dbilas
tag
válasz Tejes Pite #8827 üzenetére
Igen ám csak az a bajom, hogy számokat irkál... semmi konkrét megnevezés!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásod! -
atillaahun
veterán
Hát ha csak annyi cél, hogy LAN-os PC-n lévő filmet játssza le telefonnal, akkor ES Explorer.
Ha a tárhely-ről való közvetlen lejátszás a lényeg, akkor meg szerintem nézd böngészővel. Mondjuk nem kizárt, hogy a böngésző is kidobja a hibát 15 perc után, ezt még sose próbáltam.
Igazából már ez a negyed órás határ is egy új infó, amit köszönünk, még ha nem is jókedvedben jöttél rá.[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz atillaahun #8830 üzenetére
Hogy tudom a lan szerver által összekapcsolni a pc vel a telefont?Megvan
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz atillaahun #8835 üzenetére
sw mòdban probalt.a net 3mb/s le 630kb/s
hw modban nem is lehet lejatszani
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Berakom ide is,hátha nem mindenki olvassa az Ingress topikot:
Egy G+ felhasználó megcsinálta az ingress app-ot kisebb felbontásra ( Wildfire S) és ARM6-os gépekre is...+
Felraktam saját DB-ra,hátha kell valakinek...[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz atillaahun #8840 üzenetére
Igen, SD-ről tökéletes.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van értelme az ilyen Cache tisztító programoknak? Ti használtok, gyorsabb lesz tőle a rendszer vagy pont hogy lassabb?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,melyik a legjobb file manager droidra?
Zero Defect.No Compromise !
-
tomy86
addikt
válasz Giovanny #8845 üzenetére
Erről nyilván megoszlanak a vélemények. Én ES File Explorert használok. Esetleg Astro, Total Commander.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest