- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
2000 Ft nem igaz, hogy nem elég neki. Nem hinném, hogy ez lenne a baj.
Próbáltam mobilról megvenni, ott ezt írta ki:
Természetesen már bejelentkeztem gépről is. Idegesítő, hogy ennyit kell sz@pni egy vásárlással és akkor csodálkoznak, hogyha lewarezolja a user.....
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
A battery monitor-nál mindenkinek működik a kalibráció?
- Hiába töltöm le-föl, csinálok "új elemet", egyszerűen nem kalkulál semmit. Az adatok frissítése-gombra kattintva semmit nem reagál, a mAh érték számítása gomb nem elérhető. Csak a minimum 10% meg a maximu 100%, ennyit ír ki az előzmény adatoknál és semmi több.
A progit nem kapcsoltam le, telefont se, csak elment sleep módba....
Mi lehet a hiba, miért nem működik?Más: van egy progi, ami auto bekapcsolja az orentáció szenzort, és elfekszik ha eldöntöm. A gond az, hogy én nem akarom hogy elfeküldjön. A telefonban ki van kapcsolva ez a szenzor, de a program felül bírálja. Plusz a programban nincs ilyen állítási lehetőség sem.
Próbáltam Elixír-el belenyúlni az app-ba, és tiltani ezt a programsort, de nem engedte, "faild" üzenettel fogadott.
Erre valami ötlet?Thx!
free your mind
-
tonyqa23
senior tag
válasz becenevem #7453 üzenetére
Csao!
Hogy lehet kártyáról fizetni ezekért az alkalmazásokért? Lehet valahogy beállítani mastercardot,h a rendes számlámról menjen az utalás?Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
bébi67
aktív tag
válasz Keresztapper #7409 üzenetére
Szia Keresztapper !
A Call recordert letöltöttem. A beállításoknál monó-ra és phoneline-re állítottam és így működik. Hála istennek nem kell adb-n csatlakozni, mert fogalmam sincs, hogy mi az.
Köszönöm a segítséget, megoldottad a problémámat.ui.: sony xperia s a teló és ICS 4.0.4 a rom Buildszám: 6.1.A.2.45
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz Ablakos #7461 üzenetére
valamiért nem engedi beállítani. azt írja your instrument is not valid vagy mi.
Kártyája engedélyezésekor hiba történt. Lépjen kapcsolatba bankjával, ha a probléma fennmarad.[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Spam123
tag
Androidra melyik a legjobb PDF nézegető? Lehetőleg gyors legyen, lehessen keresni a PDF-ben és legyen benne teljes képernyős mód.
Többet is próbáltam, de nem jöttek be.
Lehet fizetős is.
-
Jazz
veterán
válasz Spam123 #7464 üzenetére
Szerintem az ezPDF reader a tuti, talán még ingyenes is.
Más:
1.: Nektek a Battery Monitor progi battery calibration része működik? Én hiába töltöm fel 20%-ról, nem kalkulálja a mért adatokat. Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.
Pedig érdekelne, hogy valójában mennyi a kapacitása. Az itt leírtak szerint csinálom, és semmi.2.: Egy adott progi automatikusan használja az orientation sensort (elfekteti az alkalmazást ha a telefon is fektetve van), holott a telefon settings-ében ki van kapcsolva a szenzor. De a progi ezt felül bírálja, és még csak állítani sem lehet az adott programon belül. Próbáltam áthidalni, de:
Elixir-el belenyúltam az alkalmazásba, de nem lehet tiltani a szolgáltatást "segmentation fault".3.: Sok program alapértelmezett mentési könyvtára úgy kezdődik hogy: mnt/sdcard/..... Nem is enged egy szintel feljebb lépni. Pedig jó lenne a külső, 32Gb-os memóriát (sdcard2) használni. Ha egy program nem támogatja, akkor annak annyi, lőttek, nincs rá mód megtrükközni valahogy?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
petipetya
nagyúr
A swype billentyűzet esetében el lehet tüntetni az ékezetes betűket? T9 használatával csak feleslegesen foglalják a helyet.
"nincs rá lezsóidő"
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #7471 üzenetére
Törlésnél persze, hogy ott marad.. a kukában. Ha onnan is letolod, akkor nem marad meg. Ugyanúgy működik, ahogy webes felületen. Te valami szar verziót foghattál ki..
A fiókok pedig elkülönülnek, nem kell színezni. Stb. Nem azért, mert annyira védeném, de a tapasztalataidra ráfér egy update.
[ Szerkesztve ]
-
ftc002
csendes tag
Sziasztok !
Egy LG Optimus L9 kb. 3 nap alatt elfogyasztotta az 1 gigás mobilkeretet, plusz wifiről is lekapott 2 gigát. Tegnap éjszaka még 600 megát. Android operációs rendszerként tünteti fel magát az adathasználat menüben. Tudna valaki segíteni hogy mi lehet ez, illetve milyen programmal lehetne beazonosítani ? -
Jazz
veterán
Network traffic , Network monitor , Fing - Network ez meg jó ha van.
Ezzel meg ha kell, az appokba is beletudsz nyúlni. Elixir 2free your mind
-
törölt tag
Public beta állapotba került a SwiftKey flow http://swiftkey.net/flow/
-
air
nagyúr
Próbáld ki a My Data Manager, a 3G watchdog vagy a Mobile Counter appokat is!
Azok biztosan mutatják, hogy melyik app mennyi adatforgalmat csinál.
Addig is kapcsold ki a háttér-adatforgalom, és az auto. szinkron opciókat!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
válasz #53667584 #7481 üzenetére
Érdekes módon a telómon ez és a Play-es verzió is összeakad az Officesuite Pro-val. Itt kifagy a billentyűzet, majd pár mp múlva már hasznmálható, végül pedig az office progit bezárva ott marad a képernyőn és nem reagál semmire.
Más billentyűzettel nincs ilyen gond (gyári, swype, slideIT, anysoft), így nálam ezzel simán elvérzett a swiftkey.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nagyúr
Sziasztok!
Olyan időjárás appot keresek, ami
- több helyet is meg lehet adni benne, amik között scrollozhatok
- van benne legalább 10 napos előrejelzés
- van olyan widgetje, ami az aktuális időjárást, és kb. 3 napos előrejelzést mutat (4 X 1-es widget)Palmary weathert, fancy widget-et, és accuweathert próbáltam, de mindegyik valami miatt nem jött be.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs