- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[ Szerkesztve ]
-
whaler
tag
Még mindig keresek olyan programot, amivel feltudom ébreszteni a telefont úgy, hogy a hangerő gombot nyomom meg. Widgetlocker -el nem tudtam megoldani. (2.3.7 Moto-Defy)
-
stickermajom
addikt
Szia! Te használod Call Meter 3G-t? T-mobile perc számlálásnál mit kéne beállítanom a számlázás módjánál? xx/yy formátum, ahol yy a minimum másodperc. Az mi? 1/1 van beállítva alapból, de T-nél minden megkezdett perc teljesnek számít, szóval gondolom 60/valami kéne. Csak teljesen mást ír 60/0-nál, mint 60/1-nél és nem jöttem rá mi kéne..
Előre is kösz!
-
killerj
csendes tag
Sziasztok.
Segitség kellene. Van egy Xperia minim (st15i) nincs rootolva, ICS 4.04 gyári droiddal. Vettem egy OTG kábelt de nem akarja felismerni a pendrive-t. Milyen apk-t kell használni hogy működjön. Egyáltalán működik a minin? A neten azt olvastam hogy igen, de hogyan? -
-
whaler
tag
Megjelent a 3.0.1 -es Antutu!
-
olivera88
veterán
A Dolphin browser és Dolphin browser mini között mi a különbség?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Pajoz
őstag
Akit érdekel
A Google Playen le van árazva az N7 Music Player 478huf-ra. -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz atillaahun #6749 üzenetére
IntelliCover-nél nincs véletlenül a Screen Off Only opció bekapcsolva, vagy a Screen On Delay érték magasra állítva?
Mert nekem tökéletesen kapcsolja vissza a kijelzőt, nincs olyan gondom, amit írtál.Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Bocs, hogy kicsit OFFolok, de úgy érzem témába vágó a szakdolgozatomhoz készített kérdőív. Ha van szabad (tényleg!) 1-2 percetek, kérlek töltsétek ki. Okostelefonnal való vásárlás a téma. Sokat segítenétek vele. Köszönöm!
http://bit.ly/V8qUpr
-
nagyúr
A legfrissebb Google Play verziója 3.10.9?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
whaler
tag
Hogyan lehet frissíteni?
Nekem 3.8.17 van-
-
atillaahun
veterán
Nekem eddig az összes gyáriban be lehetett állítani hogy rezegjen is, de a Handcent is tudja, sőt szerintem mindegyik. Biztos átnézted a beállításokat rendesen?
(#6867) .:LoMAX:.
Nem, átnéztem a beállításokat többször is, végülis nincs sok meg nem is bonyolult, gondolom szimplán nem volt kompatibilis az app az LG-mel.
De végülis már megoldódni látszik a probléma, tegnap felraktam kolléga által javasolt Smart Screen-t, és tudja amire nekem szükségem van, csak sajnos az ingyenes verziót abszolút nem lehet konfigolni, a fizetős meg mintha egy totál másik app lenne, nem úgy működik mint az ingyenes.Más.
Jól gondolom, hogy Market/Play-re nincs alternatíva? Az AppBrain-hez is fent kell lennie az eredeti Market-nek ugye? Már annyira idegesít az erőszakosságával, hogy lassan ott tartok letörlöm a picsába a GPlay-el együtt aztán innentől beszerzem az ingyenes alkalmazásokat is virágboltból.[ Szerkesztve ]
-
whaler
tag
Közben megoldódott, de köszi mindenkinek
-
bexinho23
őstag
Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen válaszlehetőségeket adjak ahhoz a kérdéshez. Pár embernél leteszteltem a dolgot (1: aki ért a telefonokhoz, 2: aki csak felületesen, de fogékony az új dolgokra, 3: aki egyáltalán nem, 3: egy lány, aki csak használja, de nem tudja mi van rajta), nem akadtak fent a kérdésen.
A funkciótelefonra tulajdonképpen egy PDA, telefon képességekkel felruházva. A régi típusúnál pedig olyan mobiltetelefonokra gondoltam, mint például Nokia3510, Siemens s55 , stb...
Amúgy köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte!
-
atessz.eyow
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gond hogy most vettem egy samsung galaxy y készüléket, elmentettem a számokat, illetve a neveket amik kellettek, de ha bárki is hív, csak a számot írja ki. :/ Ennyi lenne a probléma. Előre köszönöm a segítő privátokat, kommentárokat
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6887 üzenetére
Hova menteted a teloba vagy Google fiókba.
Az utóbbi csak akkor jeleníti meg a nevet, ha szinkronizálták a telefon könyvet a fiókkal.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
XP NINJA
őstag
létezik olyan program galaxy s ii-re ami olyan mint az LG-nek az a programja amiben kamerával bepozicionálok egy szót, és forditja mint egy szótár?
-
atessz.eyow
csendes tag
sns adatok szinkronizálása. Ez lesz az?
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6890 üzenetére
Van Google fiók a telon?(gmail cím fel lett véve)
Menüben van olyan, hogy fiókok és szinkronizáció, azon belül g fiók benne kapcsolatot szinkronizáld.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atessz.eyow
csendes tag
Igen, az már megvan
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6894 üzenetére
Mi van bepipálva?
Ott max. az automatikus szinkron van, de ha az nincs bepipálva akkor kézileg azonnal lehet.
Rátapp a gmail címre és azon belül a felsoroltakban ott van, hogy kapcsolat vagy névjegyek néven.
Erre rátapp, hogy szinkronizáljon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
róland
veterán
válasz atessz.eyow #6887 üzenetére
Google fiókban tartsd a telefonkönyvedet. (Célszerű külön fiókot regisztrálni hozzá, s akkor nem keveredik a levelezéssel. S bármely androidos váltásnál csak szinkronizáltatni kell a telefont a fiókkal.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
őstag
-
XP NINJA
őstag
Tudtok olyan programot ami kitörli azokat a mappákat amit a letörölt alkalmazások maguk után hagynak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest