- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ezt [link] a Music Folder Playert hasznalja valaki? Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem akkor eltűnnek a reklámok is belőle? Vagy ha nem akkor tudnátok ajanlani még ilyen zene lejátszót? Jelenleg a Folder Playert használom de szeretnék egy másikat is amit pl. az értesítési sávról is tudok kezelni.
-
törölt tag
Srácok!
Tudnátok ajánlani valami jó, egyszerű de nagyszerű, könnyen kezelhető, bevált, többek által elismert, stb. fotó szerkesztő appot?
Tulajdonképpen a legfontosabb művelete az lenne, hogy a háttérből eltüntetni nem oda illő dolgokat, pl. asztalláb, villanyvezeték, személyek, stb. -
lomposfarkas
tag
-
törölt tag
válasz lomposfarkas #148306 üzenetére
Azért, mert nem mindig rohanok géphez, ha éppen meg akarok osztani gyorsan egy értékes pillanatot valakivel, de történetesen elakarom tüntetni a nem oda illő dolgokat, meg azért is, mert vannak ilyen appok, csak éppen nem ismerem őket.
De legfőképpen azért, mert akkor, ott, és abban a pillanatban szeretném csinálni, és mivel mobilitásról beszélünk mint telefon, ezért nem vagyunk számítógép közelben.[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
AccuBattery-t használok, azt nem lehet beállítani, hogy az előzményekben töltési ciklusonként lássam az adatokat? Jelenleg ha újraíndítom a telefont akkor onnantól új bejegyzésként kezeli. Így viszont elég nehéz megnézni azt, hogy 1 töltéssel mennyi ideig használtam, mert össze kell adogatni.
-
Somatom
veterán
válasz #07400704 #148308 üzenetére
Eltűntetni nem nagy kunszt, radírozni bármelyik ajánlott képszerkesztővel lehet (pl. autókról rendszám, iratokról személyes adat, stb.). De, a PS ettől sokkal többet tud. Pl. kiemel egy tárgyat és a helyét összemossa a háttérrel. Ilyet sztem egyetlen Androidos képszerkesztő sem tud. Már a rétegek kezelése is ritka feature.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Luissimo
veterán
Szasztok,
Az miért van, hogy az eddig kiváloan müködő youtube vanced ismét tolja az arcomba néhány klipp után a reklámokat?
-
MODERÁTOR
-
Luissimo
veterán
Hmm,
És a Smart Youtube TV ezt mégis tudja ignorálni?
Mivelhogy annál ezt nemveszem észre? -
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #148314 üzenetére
Köszi,
Én minden prémiumnak örülök amit nekem adnak😃
De mèrt fizetnék én a prémiumért?
Az antagonisztikus a prémium -mint ösztönző- feltételeivel.😃 -
kiraly.andra
aktív tag
válasz justmemory #148310 üzenetére
Minden képszerkesztő ront a minőségen. Pontosabban minden mentés ront, mert újratömörít, ami egyrészt új zajt ad a képhez, másrészt erősíti a már meglévőt. Feltéve persze, hogy JPG a forrás és a kimenet is (de ez így van a felhasználók elsöprő többségénél).
:a:
-
justmemory
senior tag
válasz kiraly.andra #148318 üzenetére
jpg-re gondoltam elsősorban, igen.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
bozsozso
őstag
válasz kiraly.andra #148319 üzenetére
Köszönöm. Akkor ezért nem találtam.
-
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #148323 üzenetére
Nemazér mer nemfussa rá😃
Deazért miért kell erőltetni,
Nekem kocsiba kell, hosszú utak esetén,
Letehető háttérbe, de a sime tyub az őrjitő a reklámaival, a spotify szintén.Mostanában találtem a Hu Radio appot, abban van néhány jó, nem mindenhol hallható zenét adó stream, a Civilradio, a Tilos radio is netre került, a Spirit fm, a Sztráda rádio , a Táska Rádio, a Rokker rádio,pedig egészen egyedi zenei kinálattal bir.
Hol hallani manapság Üllői Úti Fuck-ot, Szántó Faszit,Alvin és a mókusokat?
A Daily Tunes pedig többszázcsatornát ad a világból országonként leválogatva, minden hangulatra van megfelelő.
A vanced is jovolt, mentek a saját válogatásaim.
Hát, kezdek leszokni róla
Ha nagyon stresszes a forgalom, van a Hu Rádion pl. 3 kabaré és standup streamer, kicsit lazitani.
Rajta van a nemrég kitúrt Rock Fm helyett a BDPST Rock, pl.A sztráda FM mostanában egész nap Kispált,Kiscsillagot, 30Y-t ad, teljesen hallgatható.
Ezvan.
Mivelhogy országos viszonylatban csak egyetlen nyomorult adó van ami fogható, ugyanazzal a náhány tucatos kollekcioval, igy nekem felejtős.
A retro rádion tudnának más zenék is menni, csak másképpen kéne válogatni.
Elöször csak zavart, de mostmár idegesit és kiütésem van tőle.
Nemkérem.
Sajnos a Jazzy sem fogható mindenhol, szerencsére neten igen.Hát középröviden ennyi.
-
törölt tag
válasz justmemory #148310 üzenetére
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Facebook Lite alkalmazásban hogyan kell a kommenteket átállítani "legérdekesebbek"-ről , hogy az összes kommentet mutassa? Idegesít,hogy felét sem olvashatom a valós kommenteknek.
A kevés is több a semminél.
-
MODERÁTOR
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Viktor0610 #148330 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #148331 üzenetére
Ezt hogy hozod be a Lite verzióban?
Látom, szerkesztettél.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami értelmes app amivel távolról irányítható és elérhető a telefon saját hálózaton? (Hasonló mint az Airdroid)
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #148330 üzenetére
Köszi, akkor "megnyugodtam". Azt hittem, csak én nem találom.
A kevés is több a semminél.
-
Bozek
nagyúr
válasz WhiteWalker #148335 üzenetére
Mire gondolsz az alatt, hogy elérhető?
Irányítani ott az AnyDesk.
-
kalasz
tag
válasz zsoltzsolt #148331 üzenetére
Az a baj, hogy ez a beállítás nem végleges és általános, minden postnál külön kell állítani.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Bozek #148337 üzenetére
Pl: ha a másik helységben van a készülék , és én notebook előtt dolgozom , akkor ne kelljen átmenni érte , hanem lássam a felületét , az értesítéseket , rajta levő képeket , stb... Kvázi mintha a kezembe lenne.
( Windows 10-nek van valami hasonló felülete , connect app a neve , csak valamiért nem látszódnak ezek a dolgok , hiába jelzi , hogy össze van kapcsolva a notebook és a telefon , pedig elvileg hívást is lehet kezdeményezni)
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Somatom #148311 üzenetére
Érdemes egy pillantást vetni az adobe ps mix app angol vékeményeire, ami szerintem is valós.
Elképzelésem sincs miért hagyták magára az alkalmazást, nagyon szerettem benne layerekkel foglalkozni, most keresem az utódját, mert a mix már nálam is használhatatlan nThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
szimi57
őstag
Sziasztok, olyan alkalmazást keresek, amellyel a telót PC billentyűzetként tudnám használni.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
válasz szimi57 #148341 üzenetére
Van ilyen, BT-n keresztül. Azt nem tudom, hogy van-e olyan, amit USB kapcsolattal tudsz használni, az biztos, hogy pár éve még volt.
Ez elvileg jobb és wifin keresztül is működik: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zhata
senior tag
Néhány napja tapasztaltam, hogy a Maki Plus Program az egyik - nekem fontos - FB csoportot nem látja. Sokszor próbáltam belépni, sokszor rúgott ki, és elég sokszor küldött hibaüzenetet - gondolom a fejlesztő(k)nek. És láss csodát, most ma jelent meg egy új Maki Plus verzió, és azóta nem rúg ki abból a bizonyos FB csoportból!
Ha ez nem véletlen egybeesés, akkor bizony nagy gratula a fejlesztőnek! -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Van jelenleg olyan alkalmazás, ami megmutatja, hány töltési ciklus van az akkuban? Próbáltam visszakeresni, néha más is feltette ezt a kérdést, de válasz nem nagyon érkezett rájuk...
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
FB Messenger helyett milyen más alternatíva van? Lite verzió nem érdekel, próbáltam.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
válasz Viktor0610 #148347 üzenetére
Makinak csak a Fb részét használom, Messengert nem próbáltam még. Különálló app kellene
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest