- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ismerősöm szeretne angoul tanulni. Van olyan app, amivel alapoktól el tudná kezdeni?
Tehát a progi magyar legyen, és tudjon benne angolt alapozni. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Olyan programot keresek, ami videó alatt külön kezel hangsávokat: hétvégén felvettem az utcán egy lanton játszó pasas előadását, ami nagyon tetszik, de alatta hallani a járókelők duruzsolását is, ami nem kellene.. Meg lehet ezt valamivel csinálni? Az is jó, ha előtte átkonvertálom mp3-ba, csak valami olyan program kellene ami ilyen videóknál, hangoknál kezelni a hangsávokat..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Dr.NX
addikt
válasz Ferenczi Áko #133803 üzenetére
Sok program kezel hangsávokat, a problémát abban látom, hogy neked egy hangsáv van, hacsak nem több mikrofonnal vetted fel.
Elfogadom a sütiket.
-
Somatom
veterán
válasz Indiant #133802 üzenetére
Ez mondjuk jogos. Mennyivel egyszerűbb az utasításokat magán a telón kiadni! Egyáltalán nem értem ezt az ADB bonyolítást. De, jó, legyen, ha a Google -nek ez kell! Csak legalább olyat találtak volna ki, ami minden platformon, hülyebiztosan működik. Fogalmam sincs, hogy pl. Android (Remix OS) alatt hogyan kell beüzemelni az ADB -t. Ami azt illeti, PuppyLinuxon sem vagyok képben vele.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DS39
nagyúr
válasz FoxiestFox #133801 üzenetére
-
[lAyCsI]
addikt
Urak, tudnátok ajánlani valami lightweight böngészőt amiben van zoom opció?
Olyat keresnék ami nem csak egy előre beállított értékre zoomol, hanem manuálisan lehet tovább nagyítani...köszönöm!
-= No way back from Here =-
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #133807 üzenetére
Via browser - egyujjas és "sima" kétujjas fokozatmentes zoom van.
-
Somatom
veterán
-
st6969
őstag
Sziasztok,
olyan alkalmazást keresnék, ami logolja a gyalogtúrát (mikor indultam, hány km-t mentem, milyen útvonalon, milyen átlagsebességgel, stb). Miui 10-es rendszeren kellene működnie úgy, hogy indulás után lezárhatom a kijelzőt és zsebre tehetem a telefont (közben nem áll le a logolás).
Az plusz pont, ha tud gyalogtúrás térképet, illetve városi gyalogos navigációt, de a legfontosabb a zárt képernyőn való logolás lenne.
Előre is köszi! -
crok
Topikgazda
válasz st6969 #133814 üzenetére
Csak majd ne felejtsd el a lakat + háttérbenfutás + automatikus indulás kombót megadni az appnak.
-
nyisziati
veterán
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Somatom #133812 üzenetére
Kezd az átlag android user hasonlítani az átlag iphone userre. Azért nem értem mert így az átlagból kilógókat egyre inkább terelik a root irányába. Persze ha közben a gyártók elkezdenek zárt bootloaderrel szállítani minden készűléket, vége lesz a világnak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
Somatom
veterán
válasz mobilizmo #133825 üzenetére
Akkor harcoljunk!
Itt a cikk a Clipper leállásáról. Érdemes a kommenteket is elolvasni. Van ott tiltakozós link is.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #133826 üzenetére
Sztem nem sokat ér, ha csak a felhasználók bejelentéseire alapoz. Kellenének a rendőrség által bejelentett helyszínek is. Azzal a CamSam nagyon hatékony németben.
-
darvinya
titán
Ki tudna átírni AnySoftKeyboard 2013.12-i app-ot, hogy rendesen működjön Android 9 alatt.
Mert most billentyűzet feletti rész félig látható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #133833 üzenetére
Nem tudom, nem használok Waze -t. A CamSam Plus -t futtatom widget módban, a zenelejátszó fölött. Azért nem a Térkép fölött, mert a navi nálam külön célhardveren fut. A németeknél van követési távolság mérés is, ami nem villan és az érzékelőit elég nehéz kiszúrni. Szvsz. az a figyelmeztetés csak user bejelentésre alapozva nem lenne hatékony. A CamSam viszont elég jó hatékonysággal jelzi azt is. Van benne jelentési és megerősítési lehetőség is.
-
darvinya
titán
válasz Somatom #133832 üzenetére
Pár dolog, ami újban nagyon régóta bug:
-működő jó szótár:
--idétlen szavak javaslatai, ami kikapcsolhatatlan
--Egyéni szavakat 5 percig tudja tárolni, után elpárolog, mintha nem is volt elmentve
-működjenek a menük:
--most fordítva kell kiválasztani, a Szavak tanulás, ami Ne tanulja meg szavakat jelenti
--mostfelugróátváltó ablak automatikus bezárás menü semmi hatása nincs az ablakra, teljesen mindegy be van pipálva, vagy nem
-Szóköz felugró ablak sok felesleges gombok tömkelege, ami félre érintve is valamelyik gomb érintésnek vesziValódi felugró ablak, s átváltó ablak, és működik az automatikus bezárás gomb nyomás után.
#133836) Fall-N
3 éve nem válaszol az email-ekre, csak link-eli dev-fórumot, amit nagy ívből…
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #133837 üzenetére
Sztem ebből a szempontból lényegtelen az én felhasználási módom. Ha egy app a hivatalosan bejelentett mobil kamerákra is figyelmeztet, az minden felhasználási módban hatékonyabb, mint ha csak a felhasználói bejelentésekre támaszkodik. Ráadásul a két app nem zárja ki egymást, mivel a CamSam a Waze -zel, vagy a Térképpel is futhat párhuzamosan.
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
A "sötét" közeljövő:
"Android Q won't let apps turn Wi-Fi on and off"
Android Q nem engedi az alkalmazásoknak, hogy ki-be kapcsolják a Wi-Fi-t.
..még ,h. nem fejlődik visszafelé az android, -
tknof1871
őstag
Üdv! Telefonon jobb applikációban nézni az email-eket? PC-n a böngészőben nézem az e-mailjeimet. (Gondolom mint a legtöbben). Ha PC-n jó a böngésző akkor telefonon böngészőben nézni az emaileket miben más?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
pc360
addikt
válasz tknof1871 #133844 üzenetére
Sokan itt a Gmail-t használjuk, mert az egy jó kliens, és nem csak Gmail-es címhez jó. Annyiban jobb, mint a böngészős változat, hogy a már letöltött leveleket net nélkül is tudod olvasni, és meg tudod írni előre az újakat. Gyors, átlátható, és küld értesítést, amint leveled érkezett.
darvinya: Nálam is ugyanez vam most a Smart Keyboard Pro-val: a betűsorokat látom, de a legfelsőből nyíló ékezetes popup-ot már levágja. Emlékezetből küldöm neki a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
st6969
őstag
válasz tknof1871 #133844 üzenetére
Nem írtad, de ha Gmailről van szó: az applikáció képarányban biztos, hogy telefonra van optimalizálva, értesítéseket is beállíthatsz, könnyebben kezelheted a felhasználóváltást, maradhatsz bejelentkezve. Böngészőnél, ha törlöd a cache-t pl., akkor a webcímet be kell újra gépelned (esetleg kedvencekből kikeresni), lehet, hogy újra be kell jelentkezned...
De a legjobb, ha kipróbálod te magad, hogy neked megfelel-e e böngészős nézet vs. applikáció. Ha MIUI rendszered van, abban azt hiszem, alapból ott a Gmail, de talán más rendszerben is, tehát még telepíteni se kell.szerk.: hopp, közben jócskán megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Az miert van, hogy a google maps-ben egyaltalan nincsen bicikli opcio? De sehol.
Kollegamnak kene bringas app, amiben a maps-hez hasonloan tervezhet utvonalat. Mondtam, hogy hat ott A maps Erre de nincs benne bringa. Megneztem en is most direkt es nekem sincs, sehol semmi.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
beg
veterán
válasz persil #133848 üzenetére
Már jó ideje nincs. Locus bringabarát, elsősorban bicikliutakra vagy felfestett bringasávos utakra tervez. Ha nincs egyik sem, akkor alacsony forgalmú utakat prefferál.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
crok
Topikgazda
válasz darvinya #133845 üzenetére
Az Android szakmaiban jártál már ezzel? Lehet több szem többet lát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest