- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
prolad
addikt
Sziasztok
Korábban volt róla szó, hogy új dizájnt kap a facebook messenger és ezzel egyidőben egy sötét témát is. Ma frissült az app, új dizájn van, de sötét téma nincs. Lehet ezt alkalmazáson belül állítani? Nem találok semmilyen, a felületre vonatkozó beállítást (sőt, nagyon más fajtát se, meglepően kevés általános beállítási lehetőség van, eddig fel se tűnt). -
Fortitude444
csendes újonc
Sziasztok!
ma rendszerfrissítést kaptam a telefonomhoz, és telepítettem, viszont a Facebook messenger értesítés hangot valamiért most nem találom, hogy hol lehetne állítani..
(amikor a messenger-ben voltam, a 2 hangerőszabályzóval szoktam fel- és levinni a hangerőt, ha legalsó szintre értem, akkor pedig teljesen elnémította a messenger értesítéseket.)
Android verzió: Android Pie 9
Telefon: Sony Xperia XZ 2Jelenleg nagyon hangosan pittyeg a telefonom, és ez eléggé zavaró, mindig pedig nemszeretném, hogy elnémítva maradjon az értesítés...
-
MrBrown26
csendes tag
Van esetleg valami jo fm rádió ? Nem nagyon kerestem még de 2 amit leszedtem fm rádiónak, mind a kettőhöz kellett net. Esetleg valami ami rendes fm rádió ? Huawei mate 10 pro
-
eclipse19
senior tag
válasz Tomiii258 #129060 üzenetére
Hát nekem sem fekete, de hogy ronda az biztos.
Még inkább több a fehér mint eddig mert a csevegések beállított színei a fejlécre most már úgy tűnik nem vonatkoznak, hanem az adott csevegésben csak az én üzeneteim színét befolyásolják.
Egyébként is olyan mintha a fele funkciót kivették volna belőle.
Változás-lista, segítség az újdonságok megismeréséhez természetesen NULLA a Playen a "What' new?"-ban (mint évek óta mindig).Bicskanyitogató ez az arrogancia, ahogy a FB és a Google bánik a felhasználókkal.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
lovi27
addikt
Most ingyen van:
Clipboard Pro (License) -
499,00 FtApp Backup & Share Pro -
699,00 FtCsak egy napig!
ai.type keyboard Plus + Emoji 2 napig
1390,00 Fthelyet 379,00 Ft[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Somatom! Nem tudod, ha most fizetek elő a mytv Telenorra, teljes díjat fizetek vagy törtet. Köszi ha tudsz segíteni.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
BTom1970
tag
Sziasztok!
Egy olyan app-ot keresek, amivel laptop-ról tudnék egy Android-os telefonon keresztül telefonálni.
Az Air-droid app hív, de a telefon szólal meg, a telefon mikrofonja és hangszórója van használatban.
A laptop mikrofonján és hangszóróján beszélnék.köszi!
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
Somatom
veterán
válasz MADcat #129067 üzenetére
Ezt nem tudom, de van itt, a topikban illetékes. Egyébként meg Telenor topik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DS39
nagyúr
a 70-es verziószámú Chrome-ban már nem lehet chrome://flags-ben visszakapcsolni a régi designt.
olvasott bárki olyan hírt, hogy lesz esetleg valami sötét, halvány szürke téma? szörnyen zavaró, és szemrontó ez a fehér design. nem értem a Google fejlesztői milyen képernyőt használnak (nem ég ki a szemük?), de maga az android rendszer is teljesen elment ebbe a fehér minden irányba, most már a böngésző is, borzasztó. -
petir
senior tag
Sziasztok,
Keresek egy appot . Nem tudom létezik e ilyen úgyhogy röviden leírom mit szeretnék.
Szóval ha a telefonon elindítom az applikációt akkor az aplikacio kapcsolja be a mobilnetet ha pedig kilépek akkor kapcsolja ki.
Létezik ilyen program ?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A messenger frissult es most nem latom azokat a kepeket, gifeket amiket ezelott kuldtem el egy-egy ismerosnek. Eddig az adott beszelgetesben a jobb felso sarokban volt egy kis i betu, arra rabokve es legorvetve az oldal aljara ott voltak az elkuldott dolgok. Most nincs i betu...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tökimanó
senior tag
Tudna valaki egy ,még normálisan működő facebook letöltő linket küldeni amit pl. az apk mirrorról vagy viszonylag biztonságos helyről lett letöltve. A normális működést a facebookra értem. Tele van a hócipőm már vele és azért szeretnék eg régebbit felrakni ami működik a 8-as androidon de nincs tele minden sz..al. Ráadásul ami utoljára lett frissítés az nem is akar magyar nyelvű lenni.
-
Somatom
veterán
3G Watchdog pro -t használok telón, kizárólag a roaming adatforgalom mérésére. Ezt az értéket szeretném látni a telóhoz Wifin kapcsolódó tabon is, X időnként frissítve. Tehát, nem a tab adathasználatát, hanem a telóét (amiben nyilván benne van a tabé is). Van valakinek erre ötlete? Nem ragaszkodom a 3G Watchdog -hoz, lehet más program is, vagy bármilyen automatizálós, adatátküldős trükk.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #129090 üzenetére
Sajnos, a Watchdog nem Tasker plugin.
Az nem megoldás, mert csak a tab fogyasztását mutatja. Közvetlenül a telón használt net nem növeli a tabon megjelenő értéket. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy mennyi van még az össz. roaming adatkeretemből. Ehhez most ki kell másznom az ágyból, feloldani a szélvédőn levő dokkolóban a teló kijelzőjét és leolvasni a widget -ről az infót.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz vgyuri #129092 üzenetére
Azt még akkor is kalandos lenne összehozni, ha az automatizált screenshot -hoz nem kéne root. Plusz, akkor valahogy ki kéne varázsolnom a widgetet a zárképernyőre.
Zeon.hu:
Automatizált megosztási lehetőséget nem látok, viszont, most látom, hogy állandó értesítést be lehet állítani a telón. Azzal talán tudok kezdeni valamit.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
A Google Photosból a colour pop funkciót kivették? Vagy, hogyan működik? Nem jövök rá.
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #129096 üzenetére
Nem, de nem látom benne az aktuális adatinfó transzportálásának lehetőségét. Merre keressem?
lovi27:
Köszi, de ezt magyarázd el az EU -nak is! Otthon természetesen korlátlanom van és elvileg eltörölték a roamingot, de valamiért mégsem lett az EU -ban is korlátlanom. Hát nem fura? Jött az EU és mégsem, hozott is roaming-eltörlést és mégsem.[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz Somatom #129098 üzenetére
Te aki járod a világot, de legalább is Európát, 10, 15 ezer forint, esetleg 20 sem ér meg annyit, hogy rombold az idegrendszered, feszültségben tartsd magad ilyen földi dolgok miatt. Fontos, hogy tarthasd a kapcsolatot az otthoniakkal. Ennyit meg kell, hogy érjen.
Én így gondolom, de részemről ez a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest