Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09256960

    törölt tag

    válasz Ribi #49880 üzenetére

    Ezzel azért én vitatkoznék hogy trend.
    Vannak fejlesztési irányok.
    Magát kártyát akkor szabad venni ha vannak összehasonlító tesztek. Pro Kontra látod a kártya előnyeit hátrányait.
    és Te kiválasztod magadnak mi a fontos belőle.
    Csakhogy ahhoz érteni kell a jövőt, az új fejlesztéseket,
    pl hogy a DirectX11 januártól megszűnik így aki tudja már nem ad neki jelentőséget.
    Abban igazad van hogy néha vannak tévút fejlesztések, mivel a VR nem jött be már most próbálják újraéleszteni szerintem kevés sikerrel, ezért aki amiatt vett annó erős kártyát az bukta nem mennek az AAA játékok rá max most ez a star wars szimuláció.
    Azt is mondták ez a dual GPU majd jobb lesz hozzá mert szemenként 1 GPU jobb eredményeket produkál , aztán az is elhalt.
    Eddig True ! De ha megnézel konzolokkal foglalkozó elemzéseket akkor mind azt mondja hogy most fog a legnagyobbat robbanni a grafika. Az RT az RT szép de a SSD meg az Unreal 5 demo az teljesen más tészta! A durván megnövekedett betöltési sebességek meg a szinematik assetek mindent megváltoztatnak.
    Magát a játékfejlesztést. Az hogy kimész az erdő szkennelgetni hazamész betöltöd a programba és nem kell időigényesen downgradelgetni arra a szintre amit a gép képes egy teljesen alapjaiban más játékfejlesztés jön, Brutális töltési sebességek hatalmas memóriák és sávszéleségek kora (vagy aki akarja cacheval megoldani azzal)
    Ez nem vagylagos. Amint kijönnek a konzolt kihasználó játékok EZ LESZ mindegy Te mit gondolsz ! vagy viszi a géped vagy nem.
    Ha csak a mába gondolkozol akkor elég a 12 GB.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák