Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz #85552128 #3493 üzenetére

    hbm memóriával kapcsolatban igazad van.

    a többivel viszont... rosszul emlékszel, illetve rosszul következtetsz.

    ha azt hiszed, hogy a 40 alaplap sok, akkor tévedsz. egyedül az asusnak 190+ pcie3.0ás deszkája van. +msi+giga+stb. 40 csinálja, kb. 400ról meg nincs adat, ami nem azt jelenti, hogy ott is jelentkezik a probléma, és nem is azt, hogy ott nem jelentkezik a probléma, hanem azt, hogy nem tudjuk.

    azt, hogy szoftveres, nem írták. annyit írtak, hogy abban a pillanatban nem hiszik, hogy hardveres gond lenne (a kártyával), és a kettő nem ugyanaz.

    known issuesben héderelnek 6+ hónapos történetek is.

    én azért írtam, hogy gariztasd, hogy legyen egy tiszta kártyád, ami nagy valószínűséggel működik, hogy ki lehessen zárni, mint hibaforrást. de ezt már elírtam neked egyszer. a kábeles/csatlakozós történetet már megcsináltátok ti. maradt, amit abuék írtak, az alaplap. persze lehet arra is várni, hogy vga firmware-rel vagy driverrel javítsanak alaplap fw okozta problémát. az sem biztos, hogy ezt egyáltalán akarják.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák