Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Annyit nem esett az aruk hogy elgondolkodjak meg eggyen. Majd egy Greenland jovore...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
kissz84
tag
Én már 3 hete tulaj vagyok egyenlőre tapogatozok még vele van pozitiv és negatív benyomás de majd kifejtem ha lesz időm
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
-
törölt tag
radeon-r9-fury-x2-decemberben érkezik
Hogy csillog a Drágaszááágom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #3058 üzenetére
Attol fugg ki a nép
Ok már az X2 nemzedék akik majd nem értik hogy voltak egy magos videokártyák isSzaby nem azon mulik ez hogy mennyi ido ha nem használok bongészot akkor mézben tárolva 3000 év
/A méz piramisokban tárolva 3000 évig sem romlik meg/
Mikor kijott a Fallout 4 akkor 10 napig nem jottem ide és addig nem is jott elo pedig a napi 14 ora géphasznlat akkor is megvolt naponta
Lehet megnyitva 30 kép egyszerre is a gépen /ahogy forumtársam mondta/ akkor is semmi de ha az a 30 kép egy HTLM ben van beágyazva és gyorsan szkrollozol akkor meglehetosen nagy a százalék rá[ Szerkesztve ]
-
kissz84
tag
Kérdésem lenne srácok , hogy nálatok is van villodzás az új driver után ? értem ez alatt pl csgo-ban robbanásnál vagy valami hangosabb hátérzajnál villan egy csik a képenyőn , hozzá teszem nem mindig és más játéknál nem tapasztaltam.
A Topichoz hozzá tenném hogy HD 7990 után váltok és őszintén Full hdben minimális a különbség néhány játéknál pedig akkár 30 fps ez gondolom a rosszabb skálázódás miatt van.
Küszülök egy 2k vagy egy 4k kijelzőt venni lehetőleg freesyncel ott leszel kiváncsi az eredményekre .
[ Szerkesztve ]
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
törölt tag
válasz kissz84 #3062 üzenetére
A villanásokról próbáld meg a catalyst_driverek_topikja-t ott szoktak ilyeneket leírni, talán találsz rá ott választ.
-
Yllgrim
őstag
válasz #45185024 #3057 üzenetére
Adhatnanak hozza egy kovetkezo drivert is ami picit jobb Akar beta is lehet, egyelore visszatettem a 15.11-et, ez meg elegge fury-n viselkedik.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
törölt tag
amd_tuning_nem_jo_mukodik_ventilator
Én nem állítottam be benne külön semmilyen játékot.
Most akkor mit kell tenni ?
Minden játékon csak 25% on megy a venti vagy mi is van pontosan ?
Trxx el pont 980 as downgraden van a kártyám akkor most trixxel gáz a dolog ?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #3068 üzenetére
a másik meg a sima fury x.
repi talán kapott egyet, de ő meg egy képet rakott csak fel az íróasztaláról, amit egy aio vízhűtésű kártya kék lónyállal spriccelt tele. sajnos arra nem válaszolt, milyen gpu volt a tettes.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
actival63
aktív tag
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
Yllgrim
őstag
Friss Win10 telepitesre felraktam a Crimsont, ott nem produkalt meg hibat, ami egy jo elojel, hozott par %-ot is erzetre, majd lemerem, foleg Star Citizen alatt 4K-ban erzodik.
A kerdes hogy mikor jon a kov generacio, kell meg egy kis szufla ilyen reszletesseg mellett Nincs olyan kartya most a piacon ami eleg lenne
-
Yllgrim
őstag
válasz CsonkaImo #3074 üzenetére
Hat vannak tervek, de szerintem hagyom oket a fenebe, most koncentralok masra, felretettem a zseton a kovetkezo generaciora es majd ha kijottek a kartyak akkor eldontom mi lesz. Abban vizok egyszerre hozzak ki a kartyakat es akkor lesz talan egy kis arverseny, addig elleszek FX-el. Na meg majd akkor a tesztek lesznek jok, latni ki mire lesz jo, akkora mar kint lesz VR is, szoval izgalmasnak tunik a kovetkezo ev is, csak legyenek jok a termekek.
-
nagyúr
válasz CsonkaImo #3076 üzenetére
nem tudni, milyen lesz a pascal. a sok compute részt, amit kidobáltak a fogyasztásspórolás miatt, most visszarakhatják. csíkszélességet is váltanak, meg hbm-et is egyszerre. sok a kockázat.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #3078 üzenetére
Ha elvesztik a fogyasztás előnyét, akkor meg brutál gyorsak lesznek.
NVIDIA revealed more details of its upcoming "Pascal" GPU architecture at the Japanese edition of the Graphics Technology Conference. The architecture will be designed to nearly double performance/Watt over the current "Maxwell" architecture, by implementing the latest tech.
[link][ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #3080 üzenetére
Ja, én arra gondoltam, hogyha elméletileg közel duplája lesz a perf/watt, mint maxwellnél, és Te azt mondod, hogy így is sokat fog fogyasztani, akkor a teljesítmény hatványozottan nő. Mindegy, igazából csak találgatások ezek, meg nem is ide tartozik, de akármint is mondtak, a perf/watt biztos javulni fog a jelek szerint, reméljük AMD-nél is...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
füles_
őstag
válasz daveoff #3081 üzenetére
Nem tudom olvasod-e a Radeon találgatós topikot,de oda már kitettem hogy az AI állítólag nyáron érkezik 2x perf/wattal.
Ez szerintem csak egy süket duma mindkét cégtől.Úgysem kapunk egy Fury X teljesítményű kártyát 130W-os fogyasztással,ha ezt egy kiherélt Maxwell nem tudta meg 28 nanon,akkor egy "okos" GCN vagy Pascal se fogja tudni 14/16 nanon.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz daveoff #3079 üzenetére
ja, meg azt is mondták, hogy tízszeres lesz a compute perf. a maxwellhez képest. ha mindkettő igaz, akkor ötször annyit fog hozzá fogyasztani.
[link][ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz #85552128 #3085 üzenetére
Azt neztem en is Vajon az alapjan iteltek ezt meg hogy fabol volt ez is, vagy csak a hasukra utottek es mondtak egy szamot ami nagyon jol hangzik? Neha elgondolkodom melyik ceg a nagyobb troll, AMD v NVidia
A meseket hagyjuk meg a talalgatos topikoknak inkabb...
-
actival63
aktív tag
Emlékezzetek, hogy a Nanora is ezt mondták. Hetekig találgatta mindenki miképp lehet ezt megcsinálni egy nem keveset fogyasztó Fury X- ből. Megcsinálták és nagyon jó lett a kártya.
Az ára lett a legjobb.Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
actival63
aktív tag
Mivel a Pascal és a Greenland is egy családnév így majd a középkategóriás olcsóbb kártyák lesznek igazán hatékonyak. Ott el tudom képzelni a 2x perf/watt mutatót. A 18 milliárd tranyós szörnyek pedig már a teljesen mindegy mennyit fogyasztanak kategória lesz.
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
nagyúr
válasz actival63 #3088 üzenetére
Hetekig mondogattuk sokan, hogy nem lesz igaz a 2x perf / watt a 290X-hez képest, és nem is lett Persze a 60-70% javulás is megsüvegelendő, de az akkor sem 2x.
Valahogy nem szerencsés mostanában ezzel a 2x perf / watt téma, az nVidiánál ugyanúgy nem jött be. Sokat akar a szarka tipikus esete..."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
Nincs ebben semmi csoda ha négyszer annyi helyed van akkor vagy négyszer olyan gyors lesz csak akkor leenné a fejed vagy kétszer olyan gyors lesz és akkor ugyanugy mint a Nanot visszafogod és megjon a 60 százalék fogyasztás
Nvidia oldalon meg vissza kell nekik csomo dolgot pakolni amit kivágdostak innen onnan a Direct X 12 hoz
és meg is vannak a fogyasztások a tobbi az meg mindkét oldalon csak PR
A tranzisztor az tranzisztor mindegy milyen szinu festéket használsz a matricán
Az meg hogy AMÉZING nek akarja mindenki beállitani a sajátját azt hagyd a lameroknak[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #85552128 #3095 üzenetére
én inkább az amerikai gazdaság nyomásgyakorlására gondoltam a Samsungnál
de szerintem az egy tárgyalási alap is hogy bizonytalanságban tartsd a piacot, ha túl nyilvánvaló akkor nem tudsz kicsikarni olyan árat amit szeretnél.
Mint ahogy Xbox sem jelenti ki hogy a következő konzolja AMD GPUs lesz... még ha jelenleg jól együtt is tudnak kooperálni arab barátainkkal. Mondjuk azt nem mondom a direct x 12 miatt hogy hatékonyan is[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Na tesztelgettem az uj drivert, persze ha mar meglevo belakott OS-re rakod fel akkor osszeakad a korabbi 3rd party cuccokkal, de ha friss 7-esre, 10-esre teszed fel akkor eleg szepen, hiba nelkul megy ami dicseretes
Ha bbol indulunk ki hogy valoban tortent alapjaiban valtozas akkor erdemes az OS-t is ujrahuzni, az nem egy nagy megeroltetes. Amit eszrevettem, jobban hasznalja a kartyat, FX is jobban "melegszik" de hat viz alatt nem erdekel, veszek meg egy radit sztem majd
Eddig Diablo 3 alatt nem akadt egyszer sem ahogy a korabbi drivernel elofordult parszor, az nagyon jo elorelepes, megnezem majd mas jatekoknal is mit hozott. Star Citizen alatt hozott eleg sokat meg.
Szoval tessek erot venni magatokon, felrakni egy tiszta OS-t es azon kiprobalni, nalam bevalt. Nincs se MSI AB, se Trixx fent, nem is nagyon kell.
Ha meg javul es veletlen esnek az arak
szerk: igy utolag az elegge user error ha mar belakott OS-en, a 3rd party programok bezavarnak, nem latjuk be es hozongunk, en is beleestem ebbe a hibaba
[ Szerkesztve ]
-
Tragger
tag
Van olyan Fury X tulaj itt, aki levette a pumpa fölötti borítást? Mekkora torx fej kell hozzá? Eddig egyik méret sem volt elég kicsi amit szereztem. Megnézném milyen pumpa, mert bazi hangosan sípol, nagyon idegesítő.
-
törölt tag
válasz Yllgrim #3097 üzenetére
Eleve amit az MSI AB vagy a Trixx "bezavarhat" az egy driver újrarakással el is tűnik - mert csak olyan regisztry kulcsokhoz nyúlnak amit a driver is figyelembe vesz/használ - és addig nem is jöhet elő amíg ismét el nem indítod a programot és be nem állítasz vele valamit...
Az, hogy nálad OS újrarakással oldódtak meg bizonyos gondok csak megerősíti a tényt, hogy az alap eltávolító rengeteg szemetet benne hagy a rendszerben és hogy az olyan 3rd party szoftvereknek mint a DDU igenis van létjogosultságuk (nálam sem indította el addig a "Speciális" CCC-t amíg ismét el nem távolítottam DDU-val az egészet...).
Azért nehogy már alapkövetelmény legyen egy gép újratelepítése, hogy normálisan működjön mert nem tudják összerakni még a driver telepítőjét/eltávolítóját sem
Az első Crimsonban lévő hibák többsége meg amúgy is javítva volt a hotfixben...[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz #85552128 #3099 üzenetére
DDU sem volt eleg mert az nem pucolja ki a 3rd party utan a gepedet. Egyesevel meg nem volt kedvem registry-ben matatni es keresni a hulyesegeit.
(#3098) Tragger: nemsokara hazaerek es megnezem neked. Addig lojj egy kepet hogy melyikre gondolsz pontosan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest