Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Esetleg valaki feltette már a Vulcan Drivert ?
Érdemes feltenni nincsenek vele problémák?
Ha jól tudom egy béta használja összesen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45185024 #3751 üzenetére
Probald ki es meseld el milyen , nekem jo az ami van, raadasul nincs semmi ami igenyelne az uj drivert, nem is ertem hova kapkodnak vele.
359£ a Nano, nagyon helyes.
Johet az uj generacio lassan.
-
törölt tag
válasz #45997568 #3752 üzenetére
hát ez jo hir csak itthoni árakhoz nem sok koze van
De azért az uj gen elott még itt a Március élvezzuk ki a VR Bumm-ot
bár sajnos a 600 Dollár + magyar lehuzást nem tudom kifizetni egyelore a szemuvegért
Nem igy volt ez anyagilag betervezve de azért kiváncsi leszek az X2 diszmenetelésére
Na nem azért hogy majd mi is bevagdossunk grafikonokat VS forumba a VR táblázatokkal mint nekunk a Direct 11 bol mert evidens hogy nyer csak a szakmai része érdekesebb a VR-nek
Irunk e Uj ÉRÁt vagy ez is csak a 3d TVk sorsára jut
Mi lesz veled eladod a Nanot meg a másikat ha kijon az Polaris és beszállsz egyre
Amugy a Nitro nagyon szép ho és hang eredményeket hozott ha 8 giga lenne ezen a kártyán szerintem zéro amortizálodásig maradna de igy azért érdeklodéssel figyelem a Polaris 12 kisebbik HBM2 es kártyáját
Aztán lehet A VR inkább a crossfire-nek fog kedvezni kiváncsian várom a jovot[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
HWiNFO32 and HWiNFO64 v5.21-2810 Beta
- Disabled GPU I2C access on Fiji again due to stability issues.
- Enhanced GPU temperature monitoring on Fiji (VR VDDC, VR VDD, Liquid). -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #85552128 #3756 üzenetére
Ezzel biztos lenne, mert itt nincs engedélyezve az alacsony késleltetésű leképezés. Ezért nem is számol timewarpot. Ugye itt az a fő szempont, hogy maga a teljesítmény elég jó-e, az hogy elhányod-e magad már egy másik tényező, ami nem teljesen a nyers teljesítménytől függ, hanem a timewarp feldolgozásától.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
Tavaly az első benchmarkok is hasonló gyorsulásokról számoltak be, aztán szépen kb szintre állt minden.
100+%-os gyorsulás DX11-hez képest, a 3 FPS 4K/1080p különbségről nem is beszélve - aha, biztos nem a program/driver volt szar...Extrém presetnél én most is 64 FPS-t kapok a sima Furyval 1040-en, korábban meg leteszteltük egy másik beállítással custom Ti-vel és kb. 10%-kal fölötte volt szóval nagy a gyanúm, hogy nem tartós sikerről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #85552128 #3767 üzenetére
NV-vel mostantól jól jelennek meg a dinamikus fények is, amelyek eddig az eltérő kód miatt máshogy lettek megjelenítve.
A sebességben a stúdiók targetre dolgoznak, vagyis mindenképpen egy bizonyos sebességet akarnak elérni egy bizonyos hardveren. Addig optimalizáltak, amíg a jobb grafikai minőség mellett nem lett meg ez a sebesség. De majd később kiderül, hogy mi változott és miért.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
Jé tényleg lement a NANO 169 470 Ft
-
törölt tag
Nem tudtam hogy az Ipon így működik, itthon ebből semmi nem látszik, illetve hogy pont látszik.
Van ez a VR by Steam Performance Test
Ezt most hogy kell értelmezni Abu ?
Ez most azt a Likvid VR csomagot futtatja? Most abból is van Direct X 11 és 12 es csomag ?
Mondjuk érdekes AMD-s logós oldalon olvasni hogy a 980 Ti megelőzi a Fury X et[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #45185024 #3776 üzenetére
Ez a Valve csomagja a Source 2 motor OpenGL verziójával. Semmilyen VR-hez szükséges dolgot nem használ, csak a nyers teljesítményt méri. Még csak nem is VR runtime-on keresztül fut. Ezért működhet benne a multi-GPU.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
válasz daveoff #3782 üzenetére
Hidd el pont annyira nem tudja senki mire elég ez a 2 ezred másodperc előny az ACE részére pontosan minthogy még senki nem látott viselt Oculust élőben, (nem DK2 -t !) Lehet sok, lehet semmi, de az is lehet csak minden 100. ember veszi majd észre, de azért szeretjük mondani mert jól hangzik ...
De Pszit !
Én 2 ezred másodpercet használok a monóhang felvételekből sztereósításhoz, az agyunk ekkora időtől becsapódik és érez sztereónak egy hangot... nekem ennyit mond csak ez az időintervallum.
A második táblázatot nézzéteeeek ! 61 a 40 hez na ez a döfi, hó ezt be kellene kereteztetnem asszem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megvan a hiba [link]
"Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption"
alaplap meg kábel, ja... Bár ez már a 16.1.1-ben is benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Kint van a 16 2 Driver
az új meghajtó CrossFire profilokat kínál a megjelenés előtt álló The Division és a már elérhető XCOM 2 című játékokhoz. Mindemellett a Rise of the Tomb Raider és az Ashes of the Singularity című játék további optimalizálásokat kapott. Utóbbi esetében az újabb profil a még megjelenés előtt álló, béta 2-es frissítéshez érkezett, és elsődlegesen DirectX 11-es módban kínál előrelépést a teljesítmény tekintetében, de a DirectX 12-es tempó is nőhet valamelyest a hivatalosan nem kiadott tesztmeghajtóhoz képest. A DirectFlip támogatása azonban még hiányzik, így az Ashes of the Singularity DirectX 12-ben állandóan vertikális szinkron mellett fut.
Ez a direct flip ha jol értem a 4 GB limit miatti torolgetés -
nagyúr
válasz #45185024 #3787 üzenetére
a directflip dx12 alatt a vsync kikapcsolásához kell (igen, dx12 ÉS vsync ÉS kikapcsolás, nem írtam el semmit).
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz #45185024 #3785 üzenetére
Nekem is eltunt egy ideje, bar lehet meg visszajonne ha hagynam, de mar nem erdekel, annyit nem toltok Win alatt (majd a The Division lesz a kivetel) hogy elojojjon.
DX12 erdekes lesz, bar mire kijon mar a Polaris lesz kint a nepeknel remelhetoleg tobbsegeben. Remelem azert a szoftveres csapat kap meg par jo mernokot, jo lenne kicsit megerositeni oket, osszesegeben jo iranyba indult el a valtas Raja-val, meg kell ido nekik de amit eddig letettek az asztalra tetszik.
Nem tokeletes a csapat de baromi jo munkat vegeznek (kiveve amikor nem ), osszessegeben jobban elegedetteb vagyok most mint a Ti sorozattal, ami szinten egy vadallat termek, de most mar johet az uj csalad mindket oldalrol, ha Pascal csak jovore jon akkor az kimarad, pedig kiprobalnam azt is.
-
törölt tag
válasz #45997568 #3789 üzenetére
Ja Koduri jó arc Nyomják majd a Kapszaicint. Legalább mindenki megtanulja mitől erős a Paprika.
A driverekhez való hozzáállása sokat változott a cégnek.
A software supportnak is ennyit kellene fejlodni és akkor jó lenne bár most a Hitman & Singularity elég szép eredményeket hoz, de ahogy itt Cain is mondja azért ez a Directx 12 elég nyers , kicsit ilyen kilógnak a kábelek még fílinges. De legalább valami pozitív jel. A Plarisszal szerintem nem nagyon tudnak mellényúlni.
Nagyon nyomják ezt a energiahatékony akar lenni dolgot, modjuk ezt szerintem nem kellene erőltetni
A 4 szeres helyet olyan krtyával is bepróbálhatnák ami MAX mindent a sebességre tesz fel meg egy fele energia fogyasztó is lehetne. Nagyon mindig választani akarnak most épp a sok shader kevés ROP mellett
de ha mr több GPUt csinálnak akkor beleférne a többféle út kitapasztalása is.
Hát a Pascal igen, Vs ben erről írtam is, az egy hatalmas mérnöki meló lesz. A Titán X ből kiindulva azon lesz a legtöbb memória , viszont a legtöbb MBM átpaszírozása az interposeren egy olyan cégnek aki most kezdte ezt, Az AMD 7 év fórját behozva megalkotni az eddigi leg bonyorultabb Interposert gyártás technológiailag is komoly dolog, más is mondja hogy túl nagy a csend ott szóval , benne van hogy nem idei lesz a megjelenése.
Egy erős konkurenciára mindenképpen szükség lenne mégha GDDRX en akkor azon is.Azt a karácsonyi képletet nézd meg wazze
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45185024 #3790 üzenetére
Hogy mit hoz a jovo azt nem tudjuk, amire en vagyok jo szoftveres tamogatas jo hardverhez. A fogyasztas sok embernek a vesszoparipaja, engem most nem izgat, de lehet jovo ilyenkor fontos lenne.
Most amire kell nekem eleg a Fury X, neha kiidegelt, de mar megbekeltem vele.
The Division alatt jol teljesit, ennel tobbre meg a Star Citizen megjeleneseig nem vagyok.
-
törölt tag
válasz #45997568 #3791 üzenetére
Kétségkívül szép a The division, vsbe volt a töréstesztje is az meggyőző volt, nekem ott csak a kontent a félő.
Meg biztos birod azt a pszihés terhelést hogy a saját csapatoddal vársz a helikopterrel amikor valaki megunja átmegy renegátba és berobbantja a saját csapatát, majd elveszi a tárgyaikat és magának rakja fel a helikopterre?
Ez azért a Rust-os psziho szivatósdi amit nem mindenki fog jól tolerálni.
Én most a Far Cry Primal-t várom márc 1. el, bár az biztos Nvidia supported cím lesz a " tesszelláljunk bundás állatokat" miatt, de amíg megvan a 60 FPS semmi se baj, viszont abba hatalmas tartalom lesz az tuti.
Másik meg a Fallouthoz kiadnak 3 kieget, Megnyitnak egy új régiót, meg arénát építhetsz , meg lehet idomítani állitolag deadclaw-t Ha nem vagy benne akkor az az egyik főboss lény ami a maxos Power Armorba a felemel és földhöz vág[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekik igen, de ha TE szeretnél venni egy Polariszt és idén mégsem jön a Paszkál meg
akkor nemsokminden lesz ami lefelé kényszerítené fél évig az árát. Neked az nem lenne jó
Nanónak a 240 es ára lement 140-re (angliában) ez azért Nvidiának köszönhető, köszönjük kedves Nvidia[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45185024 #3796 üzenetére
Na, ez jo kis hozzaszolas, az ara (350£ a Nanonak) miatt lehet huzok egyet, Polaris high end ugysem most jon, na meg tisztul a topik, hala a premium tagsagnak, koszi Pepeeeee Te maradsz termeszetesen
Szerintem behuzom ezt az Ashes of Singularity-t, szeretem a jo strategiakat, meg megnezek par videot elotte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jon lefele AotS, kivancsi leszek ra majd, kar hogy nincs meg az FX-em, most le tudnam merni azzal is, ahogy itt elnezem, van letjogosultsaga eleg rendesen a DX12-nek. Megnezem majd a Nano-n is mit produkal, annak egy 6600K a parja.
-
törölt tag
válasz #45997568 #3799 üzenetére
Ha az i3 szint azt jelenti akkor tényleg van...
Mondjuk 4 magnál többet nem is használ a játék - DX12-vel, 4690k=5820k Bár lehet itt már a GPU nem bírja a gyönyörű grafikát
A 8 magos FX viszont továbbra is ugyanúgy limitál mint egy 2 magos/4 szálas i3 szóval vagy beigazolódik, hogy mindenhogy szar a Bulldózer vagy még mindig "nincs kihasználva" nem is lesz már soha.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest