Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Én elhiszem neked, hogy ott nincs gond, csak tudod a 7870, meg az említett kártyák között nem kis különbség van, és ezeknél a kártyáknál már sokkal jobban visszaüt a driver overhead. Ezekhez már sok esetben egy tuningolt i7 sem elég, BF4 multiban biztos nem.
Ahogy gyiku is mondja, megnéztük BF4-ben, ott nagyon durva a különbség a konkurenciához képest, szerintem el se hinnéd.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
pidzse4
aktív tag
válasz daveoff #3659 üzenetére
gyerekek kéne már egy jó nagy teszt az uj karikkal: fury , fury x, 390x, 390, 980, 970, 980 ti , 980 G1 , csak hogy lássuk a különbségeket érdemes e vagy sem beruházni. A gamek pedig: Crysis 3 full hd fxaa very high , Black ops 3 max beállitás fxaa full hd, és még egy pár de nem sorolom. Nagyon sok teszt 1440 meg följebb tesztel de a legtöbb embernek jo ha full hd van otthon, ezért kéne valami jó teszt a szegényebbeknek is. Mert lehet elég egy olcso kártya is . Csináltok valami tesztet a közeljövőben?
-
HSM
félisten
válasz pidzse4 #3657 üzenetére
Nem igazán érdekelnek a felsorolt címek, így nem tudok róluk nyilatkozni. BF4-et viszont játszok igen régóta, így arról van tapasztalat, milyen volt, milyen lett....
(#3659) daveoff: Igen, tudom. Volt 290-es Radeonom, van mihez hasonlítani. Bár most jelenleg egy 6-magos procim van, de nem sokkal erősebb a régi húzott i5-4690K-mnál (750 pont cinebench multi R15 az i5, és 910 a mostani régi 6-magos), mégis úgy érződik, hogy arányaiban sokkal kevésbé használja a játék, mint a régi procimat. A régi procimmal DX11 alatt ugyanez a High beállítás, ami a 290-es mellett 100% CPU limites volt, hozott 70-90FPS-t, miközben a CPU végig 80% felett szaladt. Most ehhez képest ugyanúgy High-on, amellett, hogy megkockáztatom, azóta rondábbnak tűnik a High, mint akkor, de lényegesen kevesebb procit eszik, ilyen 30% körül van használva a procim, az FPS pedig nagyságrendileg ugyanaz a 60-80, csak immár masszívan GPU-limitesen.
Tudom, nem egzakt mérés, de erősen arra enged következtetni, hogy jelentősen javult vagy a driver overhead téren, vagy a játék.
Én sokáig DX11 alatt kellett játszak a 290-essel is, mivel akkoriban még win7 alatt bugos volt a mantle mód, Ultrához pedig ahogy írod, kevés volt a proci az overhead miatt a 70+ FPS igényemhez.(#3660) pidzse4: Ár érték arányban szvsz toronymagasan legjobb most a 390 széria. Ha nem túl sok pénzből szeretne a user kitűnő teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Köszönöm a válaszokat! Mantle-vel játszom és 20-30 fps-ről van szó ami a minimumot illeti. Az átlag fps sokat javult az i7 6700k-nak köszönhetően, 90-100fps között mozog. Augusztusban eladom az egész gépet, így az új generáció nem érint egyenlőre. Addig kellene egy kártya, ami gyorsan is eladható, így lehet egy 980 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz CsonkaImo #3664 üzenetére
Nem is az átlag a lényeg! Az a tesztekben jól mutat, aztán ott le is zajlott. Hanem az a lényeg, hogy tartsa a 60+-ot minimum, és ne essen be ilyen 20-30 fps-ekre, mert az nagyon gyászos tud BF4 multiba. De azért kemény, hogy egy ilyen teljesítményű kártyával ez megtörténhet. Egyébként erről már sokat beszéltünk, és az a durva, hogy a játék megjelenésekor messze többet tudott BF4-ben a 290X, mint most, tudom, mert nekem az volt akkor. Nem is értem ezt az egészet. Ahogy belerakták a mantle, és jó magasról tojtak a DX-es kódra, úgy kezdett romlani az egész AMD-vel. Most meg ott tartunk, hogy egy 290X(390)-sem elég hozzá, vicc...
-
daveoff
veterán
Kik azok a sokak? Csak mert én nem olvastam még ilyet sehol, legalábbis itt. Egyébként én elhiszem neked, hogy javult a helyzet DX11 alatt, de még így is messze nem azt tudja, amit elvárna az ember a pénzéért, tudatában annak, hogy a másik gyártó mire képes.
-
CsonkaImo
addikt
válasz daveoff #3666 üzenetére
Igen, a Mantle az ami hanyagolva lett. Sokkal jobban megy DirectX 11-gyel, és nem is ment 60 fps alá. Nem gondoltam volna, mert régen én nagyon elégedett voltam a Mantle móddal. Csak most, hogy újra elővettem a játékot, nagyon gyászos a minimum fps vele. DX11 szépen megy.
-
daveoff
veterán
válasz CsonkaImo #3671 üzenetére
Na akkor ez jó hír. Mondjuk én régen is DX11-es használtam inkább a 290X-et, Mantle akkor sem volt az igazi szerintem. Tényleg korszakalkotó cucc ez a Mantle, nem is értem miért nem jönnek azok a DX12-es játékok....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz daveoff #3674 üzenetére
"Véglegesen kitiltott felhasználónak nem küldhetsz privát üzenetet!"
Szolgálati közlemény:
Bakker Yllgrim-et kitiltották. Hát így jár akinek két Furyja van crossfirebe.
Biztos elmondta valakinek hogy tudják a Direct X 12-t.
Yllgrim arany csöveidet nem feledjük, és lélekben veled vagyunk PEACE[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz daveoff #3676 üzenetére
A miért moderálunk most nem túl infórmatív...
2K15.09.08. személyeskedés figyelmeztetés
2K16.02.08. (azaz ma) végleges kitiltás rupsz néven folytatja...
rákeresve rupszra meg semmi különös ... még tiltva sincs[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
gyiku
nagyúr
en anno ezert sirtam, de nem adtak ide
2002 szilveszterkor ugy bebaszott, hogy azota sem talalt vissza...[ Szerkesztve ]
hüllő
-
daveoff
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
Valamiert nem fert hozza az accountjahoz, ugyhogy csinalt egy masijat ezt meg kerte hogy toroljek( mivel ahogy mondod torles nincs kitiltottak a regi accot)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Malibutomi #3685 üzenetére
Bizony így van,plusz van a fű alatti kérés amit indokolt esetben teljesítenek.Nem egy eset volt a közelemben is
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3688 üzenetére
Igen, meg mindig csikoz, a kovetkezo kartyanal kap mindket ceg egy sanszot, cask egy maradhat.
Amugy roviden az account: januar elejen elvesztettem a kontrollt az Yllgrim account felett, irtam modiknak, hogy ha mar nem tudom visszakapni akkor jegeljek le a privat levelezesek miatt, akkor nem sikerult lepni ez ugyben elore. Letrehoztamtam rupsz-ot, tettem ra premiumot, amikor megjelent az opcio. Hetvegen meguntam a dolgot, irtam Daywalkernek az Yllgrim altal regisztralt email fiokomrol, forward-olva az eredeti regisztraciokor kapott emailt. Masnap Kalandor segitsegevel jot egy email cim/es password reset es ujra hozzafertem a regi accounthoz, am ekkor mar ketto volt elerheto, ami mivel szabalyellenes, Kalandorral le-leveleztuk, hogy rupsz-ot tartanam meg, Yllgrim jegeleodhet.
Egy figyelmeztetesem volt vele szemelyeskedes miatt , ra lehet tenni rupsz accountra ha valakinek ez fontos, nekem mind1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3690 üzenetére
Nem volt, nem is erdekel oszinten ha lenne sem ujjonc beszolas (elotted 5 perccel csikozott a kartya, biztos valami atok, radkuldom gyiku mestert a kurblival , van mar modern valtozata is, figyeld csak).
Elkovettem ket hibat is korabban, hagytam magam lerangatni egyes forumozok primitiv szintjere, most mar nem erdekel, tilthatok, masreszt bizonyos emberek furan elnek a reajuk bizott felelosseggel, igy inkabb olvasgatok, meg olvasgatok, neha jokat derulok es ennyi. Az en idom dragabb mint olyanokra reagalni akar csak egy masodpercben is
(#3691) players111: pszt, itt nincs ramses.
Offot befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45997568 #3692 üzenetére
Jó a modern csíkozódás
Üdvözöllek reinkarnáció, nekem már nem csíkoz, szerintem úgy van ez hogy 999-nél így kiakad és elfogy a csíktározóból szóval coming SOON .
Annyit megtehetsz hogy a Szaby misztikus beállításait te is megpróbálod... De most semmi AMDs problémám nincs minden megy szépen 60 Fixen, lehet az a zöld felhő lehet az oka ami múltkor csernobil felől fújt.
Kijött már azóta a Nitró olyat már vehetnél mert olyanod még nincs...
De mégiscsak van két problémám , piszok nehéz az XCOM 2 meg mikor törik már fel a Larába a Denuvot[ Szerkesztve ]
-
R9DEON
senior tag
Például a Black Ops 3 is szaggat de nem a Fury miatt mert a GPU max beállításon is 80% pihenget hanem mert trottya a játék és megeszik 12 GB DDR 3 rendszermemóriát a játékmenetről nem is beszélve letöröltem mint a huzat, inkább játszom Advanced Warfare, BF4 vagy Crysis3 -at.
-
-
pidzse4
aktív tag
Azért BO3 nagyon jo game nekem egy gtx 980m van ami kb gtx 960 és 970 között mozog sebességben és nálam nem szaggat . Igaz nekem 2x8 gb 1600 mhz ramom van és ssd vinyóról megy a játék lehet az lehet a gond nálad. Nálad hdd ről megy vagy ssd ről? És lehet kevés a memoriád, ma már kell a 16 gb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest