Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz velizare #3492 üzenetére

    "multimonitornál magasabb memóriaórajelen tartja a kártyát"

    A FIJI-nek fix 500-as memória órajele van, Ylgrim szerint a gpu sem emelkedik multi-monitornál.

    Én meg Abunak linkeltem, hogy hány féle alaplapot érint innentől kezdve ha az AMD-nek az a megoldása, hogy cseréli nekem az alaplapot egy hasonló tudású "Fiji certified"-re akkor ok, de addig nem az alaplapgyártót fogom okolni, hogy miért működik Fijin kívül minden mással.... A probléma reprodukálhatóságát illetően kaptunk félhivatalos AMD választ is (szvsz addig nem fogják elismerni a hibát senm, nemhogy reprodukálható addig amíg nincs javításuk rá), sőt azt is megkaptuk, hogy valószínűleg szoftveres probléma.

    "vegyen egy budget kategóriás lapot, mert a drágább kategóriában nem kérdés, hogy 3-5wot spóroljanak, vagy betartsák az pci-express."

    Ez inkább no comment...

    "sikerült végre rábeszélnünk, hogy a kártyát legariztasd, szóval most legalább arról tudod, hogy valószínűleg hibátlan, valamint ugyanez elmondható a kábelről is. "

    Még jó, hogy te többször is hangot adtál róla azelőtt, hogy biztos hardverhibás a kártya azért csinálja. Előtte is megmondtam a hiba jellegéből adódóan, hogy vagy gyárilag mind ilyen vagy szoftveres probléma lesz.

    Ez a kártya saját topicja, azért van, hogy beszéljünk az ilyenekről is (amúgy halott lenne ez a topic btw...) és akár megoldást is keressünk. Pont az ilyen "problémázgatásokból" született meg a Clockblocker is máshol, ha nem beszélnénk róla akkor még mindig nem lenne semmilyen mód a kikerülésére...
    Az olyan beszólásokkal minthogy "most eldöntheted, hogy vagy a kártyádhoz ragaszkodsz" meg felesleges jönnöd, mert semmit nem tesznek hozzá a dolgokhoz.

    Ha nem tetszik a "problémázásunk" nem kell hozzászólni, ilyen egyszerű. Létező problémáról van szó, ami minden kártyát érint (kit mennyire érdekel saját magánügye...) ugyanúgy keresnivalója van a topciban mint minden másnak ami a kártyához kapcsolódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák