Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz #85552128 #3487 üzenetére

    Ylgrim nemcsak más monitort vett, hanem két monitorról állt át egyre. azért is nem problémázik sokat, mert két monitorral nem jelentkezik a probléma a kártyájával. a driver multimonitornál magasabb memóriaórajelen tartja a kártyát, ez egy jó workaround, kb. ennyit csinál a clockbustered is.

    Abu azt írta neked másfél hónapja, hogy ez akár uefi probléma is lehet, amire neki azt mondták a foxconntól, hogy vegyen egy budget kategóriás lapot, mert a drágább kategóriában nem kérdés, hogy 3-5wot spóroljanak, vagy betartsák az pci-express.

    A probléma reprodukálására meg azt írta, hogy nem tudták, mert vagy hardveres gond volt a kártyával, vagy rossz volt a kábel, vagy kompatibilitási probléma volt. cserekártya, cserekábel, cserealaplap megoldotta, vagy energy saving kikapcsolása biosban.

    sikerült végre rábeszélnünk, hogy a kártyát legariztasd, szóval most legalább arról tudod, hogy valószínűleg hibátlan, valamint ugyanez elmondható a kábelről is. szóval most eldöntheted, hogy vagy a kártyádhoz ragaszkodsz, vagy az alaplapodhoz. már ha rövid távon megoldást akarsz a problémádra. figyelmedbe ajánlom az online rendelésnél a vásárlástól való elállás lehetőségét, amit indoklás nélkül megtehetsz. ennyi idő elég kell, hogy legyen, hogy előjöjjön a hiba, főleg ha most másfél óra alatt reprózni tudod.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák