Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz miresz #40600 üzenetére
Hát nekem úgy pakolta föl a CCC-t is, de majd ránézek, hátha a mostanival éppen megoldható.
Szoft nélkül viszont elveszik a CCC-be épített "optimalizálás" is (helyes kifejezéssel: hibaelfedés), ahogy Abu85 szokta mondogatni, ezek után az ember ne csodálkozzon a bugokon. ATT azért volt jó, mert ott a legapróbb részletekig testre lehetett szabni mindent.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Pancsermeste
őstag
válasz katt777 #40601 üzenetére
Hmmm.. ez is érdekes... nekem szerencsére soha nem pakolta fel a telepítő a CCC-t. Egyszerűen kiveszem a pipát előle, és nem reklamál érte. Most, hogy ráfanyalodtam, újra elindítottam a telepítőt ami érzékelte is, hogy az még nincs telepítve, így automatikusan bepipálta, így szépen fel is rakta.
Köszi, megtaláltam a profilkészítőt, csak nem volt világos, hogyan működik, főleg, hogy az először próbált digitális síkképernyőnél lévő színprofilt valamiért nem tudja kezelni, hiába mentettem el, de az asztalkezelésnél lévő színkezelésnél létrehozott profilt már igen.
Na, ez így már használható... azért kár, hogy nem lehet folyamatosan állítani.
Lehet visszateszem az ATT-t is, és ha a hardveres beállításokat nem is használom, a színkezelés része talán még működhet??-= Pancsermeste® =-
-
katt777
félisten
válasz Pancsermeste #40602 üzenetére
Hiába nem telepíted a CCC-t, a Catalyst telepítő és sok apró szarság így is, úgy is felmegy.
ATT sajna nem fog működni, mert nem ismeri a drivert.
Az elmentett előbeállításhoz rendelhetsz billentyűkombót.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Landor1992
csendes tag
Hello!
Van egy asus hd 7870 2gb-s vga-m egy asus m5a97 evo r2.0 alaplapon és amikor elindítom a gépet nem tölt be a windows ... full fekete képernyő és kb. a bal alsó sarokba néha megjelenik fél másodpercre egy kis számítógép ikon nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? -
Jolet
őstag
azt vettem észre az új kártyánál, hogy a win8.1 a kék ablakok és a színes kezdőképernyő között vár vagy 10-15 másodpercet...
előtte pikk-pakk betöltöttez mitől lehet?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
milszab
senior tag
7850-em hdmi kimenetére kötök egy kijelzőt és szaggat rajta a játék. Fele annyi fps-el megy kb. Itt lehet valamit állítani vagy azon alapban ilyen. Dvi kimeneten jó, csak ugye sima vga bemenet vagy csak az eszközön így a kép kicsit vibrál. Van még rajta ez a Mini dp azzal kéne esetleg összekötnöm? Mármint olyan kábel hogy mini dp meg hdmi?
-
addikt
válasz katt777 #40575 üzenetére
CCC is elég ezek állításához, csak nem a UI-on, hanem a létrehozott profile xml-ét kell szerkeszteni. nekem ennyit megér, hogy egyel kevesebb program fut.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
BogyóBP
addikt
válasz Landor1992 #40604 üzenetére
Milyen tápegységed van? És hány Wattos? Milyen kártyát cseréltél előtte?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Konfigurálgatja magát. Én a 8.1 et úgy ahogy van ki is hagytam majd a 8.2 lesz számomra újra érdekes, ahol már visszakerül a start menü meg ilyenek..Amúgy pontosan milyen kék ablakok? A metro ui és a desktop közötti váltásrol beszélsz vagy telepitéskor lévő bigyóknál?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz milszab #40606 üzenetére
Szaggat? Milyen HDMI kábelt használsz? A monitorod analog azt hogy kötöd össze HDMI vel? Milyen monitorod van? HDMI-n nekem is sokkal intenzivebbek a szinek és sokkal világosabb a kép, vibráló hatást kelt, bár nekem HDMI-s monitorom van és a HDMI csatlakozoból hozom ki a jelet, szerintem nagyban függ attól is hogy milyen kábelt használsz. DVI-n tényleg simább a képtovábbitás én is azt vettem észre de nemtudom miért.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz BogyóBP #40609 üzenetére
rendes betöltéskor... 2 "ablakocska" van ami kék aztán jön a szivárványos betöltő képernyő
eddig betöltött a windows kb. 5-7 másodperc alatt most meg kell neki vagy 15-20...
a kártya csere óta csináljaWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
BogyóBP
addikt
válasz Landor1992 #40612 üzenetére
Lefagyott tőle a gép??? VGA tól nem tud lefagyni. Az vagy elindul vagy nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #40538 üzenetére
titok
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nah, urak, a CF részemről kimarad idén. majd jövőre talán
nem adjuk fel" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Landor1992
csendes tag
játszottam bf3 al és fekete képernyőt bedobott egy idő után se kép se hang nem tudtam semmit se csinálni utána újraindítottam és utána meg bedobott egy full sárga képernyőt detto ugyan az mint elöbb másnap vissza küldtem a vga-t ....
-
Landor1992
csendes tag
válasz BogyóBP #40615 üzenetére
de ez most nem lényeges mert a probléma az a hd7870 es vga val elinditom a gépet asus logo betölti és bekéne töltenie a windowst de nem tölti be fekete képernyő az egeret látom de nem mindig néha van néha nincs meg egy idő után vissza dobja középre és a bal alsó sarokba néha elöjön egy kis számító gép ikon fél másodperce jön csak elő utána eltűnik és ezt csinálja
szerinted a bios frissités megoldaná a problémát ? van már 2 vel újabb bios néztem asus honlapján -
BogyóBP
addikt
válasz Landor1992 #40619 üzenetére
Nem biztos elég érdekes jelenség. Csináltál már reinstallt? Jó volna ha valamivel feltudnád venni a jelenséget, mondjuk mobillal és feltölteni valahova úgy egyszerübb lenne.
Ha fekete képernyőt dob játék alatt akkor valami túlmelegszik és lekapcsol. Honnan veszed a VGA kat?
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
hy, szerintetek mért van az hogy win7 reinstall után eszközkezelőben videovezérlőt sárga kérdőjellel ismeretlen eszköznek írja? cataclyst fent van minden, gpu-z is látja a karit, minden szépen megy csak ismeretlen eszköznek rja és pl az asztelon lévő gadgetek nem mennek amik a gpu-t monitoroznák :/ alaplapon a legfrissebb bios van!
-
Repsol600
addikt
válasz Bjørgersson #40536 üzenetére
Az első a legelső szériás 7850 (ilyen volt nekem is) ennek még jobb a hűtése, és van VRM hűtés is, általában ezek nagyon jól mennek tuningban. A másik a Dual-X ez már spórolósabb, nincs VRM hűtés.
-
mrhitoshi
veterán
Nem találkozott valaki ilyennel ?
Próbálgattam állítgatni az órajelét a VGA-nak. MSI AB-val, de egy rakás fos volt, mert egyrészt nem engedett feszültséget állítani, másrészt meg az volt a baja, hogy beállítottam egy értéket, aztán GPU-Z-vel megnéztem, és 300MHz-et írt, és azon a frekvencián is ment a VGA, mikor 1100MHz-t adtam meg Core Clock-nak.
Aztán Sapphire Trixxel próbáltam, de most oda jutottam, hogy hagyni akarom a fenébe. Az ACC-ben megadnék egy jól bevált 1050MHz-t, de valami miatt 1100MHz-t ad meg alapbeállításnak.
Ez még hagyján, de nem is tudom átállítani a frekvenciát bármit is csinálok. Teljesen megbolondult az egész.PS4
-
Dany007
veterán
válasz Milka 78 #40627 üzenetére
Csak tudnám ha van egy normális stabilan és jól működő driver, akkor minek kell megjelenés után egyből felrakni az aktuális legújabbat? :S
Komolyan azt hiszi valaki, hogy érdemi 10-20%-os gyorsulást fog hozni egy driver? Vagy mégis miért? Mert eddig ebből csak a szívás volt a legtöbb helyen.
Persze ahol eleve gond van a kártyával, ott hozhat hibajavítást az új driver, de ha minden okés akkor minek? Főleg minek béta driverekkel bajlódni? Amúgyis lehet várni 1-2 hetet - ha amúgy minden rendben a kártyával - és elolvasni a tapasztalatokat mielőtt az ember felrak egy szar drivert. -
BogyóBP
addikt
válasz Dany007 #40629 üzenetére
Szted akkor melyik a legstabilabb?
-
Dany007
veterán
válasz BogyóBP #40631 üzenetére
Ne értsd félre, jelenleg fogalmam sincs. Én most is azt használom amit anno márciusban felraktam.
Hogy mért? Mert kifogástalan. Nem volt vele semmi probléma. Egy új driverrel legjobb esetben is csak pár százalékot nyerhetsz játékban ha egyáltalán nyersz... Tehát ha nincs kifejezett indok, hibajavítás az adott driverben fölösleges felrakni. Ugyanígy van ez a béta driverekkel is.
Sok esetben javítottak már problémát ilyen driverek. Itt a fórumon is lehetett olvasni. Ez rendben is van. De egy amúgy tökéletesen működő kártya-driver párost lecserélni nem látom értelmét. Legalábbis így hirtelen. Ha eltelik 2-3 hét és olvasom a fórumokon hogy az én kártyámnál ez meg ez az új driver ennyi meg annyi sebességnövekedést hozott és amúgy problémát nem okozott akkor okés, felteszem. De amúgy minek... -
Dany007
veterán
válasz katt777 #40575 üzenetére
Ja csak amikor én megvettem az APU-s konfigot eszembe se jutott, hogy valaha megint elkap a játékláz.
Most is játszok, csak elég régi játékokkal. Kb 4-5 éve ugyanazokkal... És meguntam. Illetve megjött a kedvem a komolyabbakhoz.
Így most ez a kényszermegoldás lesz. ITX alaplap. Asus. Sajnos Asrock-ot elvből nem vásárolok.
Az a nyamvadt hangkártya meg annyira jó választás volt, hogy egyáltalán nem bánom hogy helyet foglal.
Elvileg beférne az Asus, de lehet mégis Sapphire lesz belőle. Még agyalok. Az fél centivel kisebb meg rövidebb is. -
BogyóBP
addikt
válasz Dany007 #40633 üzenetére
Melyiket használod?
-
BogyóBP
addikt
válasz Dany007 #40635 üzenetére
És hol van anyu? Ahhoz mit használnál? Ne írd, sejtem, hát nem catalystot az tuti. Durex 6.7
[ Szerkesztve ]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz BogyóBP #40636 üzenetére
Azért ez kicsit sok volt ,nemde ?! nem biztos ,hogy ő olyan jó poénnak fogja venni , amit meg is értek
de ha ismeritek egymást személyesen akkor úgy ok xD[ Szerkesztve ]
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
BogyóBP
addikt
válasz Repsol600 #40638 üzenetére
Mind1 nem értitek a viccet. Nem konkrétan a szülőjére céloztam. A barátnőt is szokták hivni anyának.. De akkor mind1 tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Ti milyen tesztprogramokat futtattok le hogy kiprobáljátok hibás e a vga?
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz Algotis #40645 üzenetére
Mért akadozik egyet ez a valami miközben fut? Mondjuk nem hibázott de nem is futtattam sokáig. Ráraktam extrémre fullHD 4x élsimitás.
-
BogyóBP
addikt
válasz Algotis #40647 üzenetére
nekem is csak néha néha akad egyet de az fps nem esik le. az stabil marad.
-
Dark KillerX
addikt
Mire érdemes váltani egy elég jól húzható 7850-ről,ami 1,215mV mellett megy 1170Mhz-en a ramja pedig 1385Mhz--en(Elpida ramos).
-
M@rdel
őstag
válasz Dark KillerX #40649 üzenetére
R9 270x és fölött.
Én is gondolkodtam a váltáson, de mivel a Bf4 multi is szépen megy vele, letettem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest