Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Czo #74863 üzenetére

    Nekem is volt kölcsönben ASUS V6600-asom, imádtam, fantasztikusan jó kártya volt a64 bites TNT2 után, és sajnos a V6600 után hideg zuhany volt a Savage 4... ezért gyorsan jött is V7100-as 64MB-os GeF2 MX400, ami kereken napra pontosan 2 hónapig szolgált mindössze, ugyanis akkor jött a legendás Inno 3D GeF3-asom. A 7100 mindenével együtt beszámításra került 20 ezerért, én pedig az összes spórolt pénzemet ráfejelve elhoztam a GeF3-ast. Hogy mennyire voltam kifillérezve? Annyira, hogy mikor kifizettem a mesternek a kártyát, azt mondtam : ööö bocs, 150ft-ot vissza tudna adni? mert kellene buszjegyre. Egy 2ft-os rágóra se tudtam volna magamat meghívni utána, de piszok büszke voltam rá, hogy GeForce 3-asom van, ráadásul elsőként az osztályban és másodikként (2-3 napos lemaradással) az egész suliban!
    Emlékszem, hogy utána többen is kijöttek hozzám (pedig vidéken laktam), hogy láthassanak élőben egy GeForce 3-ast. Elég nagy szó volt akkoriban... és ha belegondolok fantasztikusan jó vétel volt, nem csak a tuning képességei miatt, hanem mert ma is üzemel ez a legenda! (legalábbis remélem, bár 2+ éve nem volt járatva)

    Ami a 7100-asodat illeti, nekem a V3400TNT-m ilyen. Doboza és mindene is, megvan, csak sajnos maga a kártya hiányzik :( Eladtam a 366-osommal (illetve előbb csak hosszútávú "kölcsön" volt a kártya, aztán akinek adtam, az tovább adta, utána mire lett pénzem az a valaki is tovább adta, és nyomát vesztettem a kártyámnak :( De nincs szívem kidobni a dobozát ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák