Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Piftuka #3937 üzenetére

    félreérted vagy én fogalmaztam meg rosszul :) nem lóg végig a lábad természetesen. az aktív használat az, amikor az ülőlap meg van döntve és teli talppal lent van mindkét lábad. mint a labdán. a láblógató ülés, amikor használod a háttámlát, ergó mondhatni pihensz. persze ez is aktív ülés, mert a szék ülőfelülete nem rögzíthető, így egyensúlyoznod kell rajta :) hogy ehhez miért kell, hogy lógjon a lábad... erre nem tudom megadni a választ. szerintem ugyanúgy a lábakat a földön tartva is ugyanúgy pihenhet a hát :)
    az ergohuman-ra anno én is nagyon kíváncsi voltam review-k meg videók alapján, de élőben nagy csalódást okozott. sokan szeretik, ugyanakkor amazon/ebay-n utána konkrétabban rákeresve találtam hasonló, a minőséggel kapcsolatos panaszokat. én spec előbb vennék egy lexington-t vagy akár egy oklahoma-t, mint az ergohuman-t. de ugyanez a helyzet a samurai székekkel vagy a melóhelyemen lévő sitland leaf székkel. de nem vagyunk egyformák, én mindenkinek javaslom a személyes próbát, ha van rá lehetősége rá. legvégső esetben pedig ott van a 14napos elállás, ha nincs más opció (vagy irodabutiknál 40nap)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák