-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #11752 üzenetére
ezert kérdeztem en is,,,,,,, sose lehet tudni, volt itt mar minden
[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz kiskuplung #11752 üzenetére
PS VR-al nem lehet valahogy össze esztergálni? Ha minden igaz valahogy rá lehet kötni Pc-re, de nem tudom menne-e vele az ETS 2. (Gondolom nem, ezért nem álltam még neki rákötni a gépemre)
Gipsz Jakab
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Jakab66[hun] #11756 üzenetére
A riftel is ugy kell osszeesztergalni, nincs alapban tamogatasa.
-
Tomdriver
őstag
Ma megjött végre a Cover, végül is 18 napra a rendeléstől, 7-17-et írtak - 1 nap csúszás még belefér.
Valóban kényelmesebb viselet lett így a Rift mint a gyárival, nem nyom sehol sem, a lencse pedig 2-3 mm-el távolabbra került, de még nem zavaró így sem a FOV.
Várom a lencséket, azért az lesz az igazi szemüveg helyett! Nektek mennyi idő alatt jött meg vr-lens oldaláról. Ha jól emlékszem 3 hetet írtak postával együtt. (mondjuk ez németből jön)
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Urak,
Nálatok nem szokott néha akadni a fejkövetés? Feltettem a béta a Home-t, de nem tudom, hogy emiatt van, vagy valami más okozza a galibát... 1-1 pillanatra megakad a követés ahogy fordítom a fejem... jelentkezik a Home alatt és játékokban is. FPS eséssel nem jár, ezért gondolok arra, hogy a követéssel lehet valami...
www.smart-bus.hu
-
törölt tag
-
kiskuplung
őstag
Uh, én alig várom, hogy ezek a cuccok elterjedjenek : Sense Glove
-
-Solt-
veterán
válasz kiskuplung #11763 üzenetére
Legfrissebb driver van fent, nem a problémás 388.13... Tippre olyan 20-30 másodpercenként egy pillanatra akad egyet, olyan mintha elvesztené a pozíciót.
Aki böngészi a kinti fórumokat is, szóljon ha esetleg találkozik másnál is ilyen problémával! Köszi!
(#11762) Tomdriver: Köszi!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
chris0000
őstag
hi.
van vmi instant garancia ellenőrző Oculushoz,h meddig garis még pontosan?
amazonos vásárlás.talán két év van rá,nem én vásároltam.thx.üdv.[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Új Oculusban hogy lépek ki a storeból a headsetben touchal? A quit app ki van szürkítve
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #11767 üzenetére
Gondolom közben már rájöttél, de meg kell nyomni a jobb kontrolleren a süllyesztett Oculus gombot, és akkor feljön a félköríves kezelőpult. Jobb oldalon van 2 színes ikon, a Home és a Store, arra kell rábökni.
-
törölt tag
válasz chris0000 #11766 üzenetére
Az eredeti számlán rajta van a vásárlás dátuma, onnantól érvényes a 2 év. A számlának hivatalos viszonteladótól kell származnia (az amazon ilyen).
Olyan nincs, hogy mondjuk szériaszám alapján valami megmondja, hogy meddig garis még a rift, mert régiónként változó, hogy mire mennyi a garancia. -
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #11768 üzenetére
Az összeset megnyomtam már mindkét kontrolleren vagy 20szor minden formában és nem jön elő. A jobboldali süllyesztettre nekem behozza a store appot ahol tudok reset view-t nyomni meg ott a quit app is ugye ami ki van szürkítve
-
Picco
addikt
válasz tobias88888 #11771 üzenetére
hova szeretnel tovabb kilepni?
az oculus home mindig fut ha a headset is. ebben van a store is, de a home elvileg nem csak egy store/library.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-Solt-
veterán
No az akadozást úgy néz ki vagy az Aida64 vagy az EVGA XOC okozza... ezek a külsős monitorozó programok azt hiszem, hogy az alkonyukat élik.
www.smart-bus.hu
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #11771 üzenetére
-
tobias88888
őstag
-
s:zozo
aktív tag
válasz tobias88888 #11777 üzenetére
Amit esetleg megnézhetsz az az, hogy a Oculus setup-nál ahol a betat is kapcsolod, ott van egy plusz kapcsoló amivel a régi dasboardot tudod on-off-ra váltani, de csak akkor jelenik meg ha az új felületet használod már.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz tobias88888 #11777 üzenetére
Óóóculusnál ez bevett szokás, hogy régi, jól bevált, megszokott ficsöröket a frissítés eltüntet, a frissítést pedig ráderőszakolják. Gearvr-nál jártam így, el sem indult a home screen, amíg nem frissítem neten az alaprendszert. Mondanom sem kell, nem volt net a közelben
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #11781 üzenetére
Azert ahogy a reddit-et olvasgatom van meg par aprosag ami problemas az embereknel. Mondjuk nalam raernek, ha tobb idom lenne akkor biztosan jobban izgatna, de az a talan 2 ora hetvegeknet ami most van arra jo ugy ahogy van az 1.20
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fulton
addikt
válasz Raymond #11780 üzenetére
Hála istennek nekem a régi Oculus Home van fent és vele együtt a rács is tökéletes nem érzékel túl hamar pont jó... Ellenben a frissítésnél jelentkező problémákkal amikor már fél méterre is bevillant a rács ha kozeledtem.
Kell a francnak az új Oculus ha cserébe ecseszték a body guardot
... ami igencsak fontos játék alatt..Srácok a játék a lényeg nem az hogy milyen Oculus Home ban vagyunk... és a rács
Váó..most nezem van már ilyen
[ Szerkesztve ]
-
-
kiskuplung
őstag
Megjelent a Box VR, nagyon jó lett szerintem
-
Tomdriver
őstag
válasz kiskuplung #11789 üzenetére
Tök jól megmozgat!
-
PixAlan
aktív tag
válasz kiskuplung #11789 üzenetére
játék jónak néz ki de ez a tesco gazdaságos blkkk skkkn head utánérzés soundtrack elvette a kedvem
-
PixAlan
aktív tag
válasz kiskuplung #11792 üzenetére
nyilván, de a kreatív aki trailer aláfestésnek ezt jó választásnak találta remélem már munkanélküli
-
kiskuplung
őstag
válasz PixAlan #11793 üzenetére
Igen, az nekem is kicsit bántja a fülemet, de a játékban szerintem jobb zenék vannak, nekem legalábbis jól aláfestette a hadonászást.
Srácok, ez jó vételnek tűnik : [link]
Szállítják Magyarországra is, és úgy látom direkt az Oculustól hozza az Amazon.
Mit szóltok hozzá? 111 USD a vége, kb 30ezer Ft. -
proci985
MODERÁTOR
válasz kiskuplung #11794 üzenetére
vedd azonnal amig tudod ha kell. normal esetben Magyarszagra sose szallitjak es neha par het alatt eszbe szoktak kapni (az amazonuk pl skandinaviaba se szokta kikuldeni). olcsobb nem lesz viszont kerdes meddig marad rendelheto.
---
en project cars 2 enduranceok alatt vegighallgattam ket discover listat a spotifyon meccsenkent.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz PixAlan #11797 üzenetére
csak az 59usds arat neztem, ha knucklessel olcsobb akkor erdemesebb azt venni termeszetesen. szallitast nem.
viszont normal esetben senki nem szallitja magyarorszagra kulon, szoval nagyon nincs valasztas, hacsak az ember nem akar kulfoldi rokonokon keresztuli postazassal szivni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest