Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    Na az UPS-es szenvedésem véget ért. :R
    A csomag első részletéhez képest,2 nappal később megkaptam a csomagot (quick release lite a GT3 McLaren-hez).
    Minden nap beszéltem ügyfélszolgálatosokkal, akik elmondták hogy leadták a terméket már a raktárunkba egy kollégámnak.
    Ma is felhívtak reggel, hogy sikerült a 2 napja nyitott reklamációm alapján elérni a futárt aki elmondta, hogy 2 napja átadta mind a két csomagot állítólag.

    Ehhez képest ma délelőtt erre az a hívás után nem sokkal, hívott a raktárosunk hogy most hozott az UPS egy csomagot nekem... :D
    Délután is felhívtak az ügyfélszolgáltról, hogy új infó szerint most már a futár azt mondta, hogy már szerdán leadta, csak nem a belső raktárba, nem a külsőbe (szóval a 3. kamu infó jött már a futártól).... :D

    A lényeg, hogy megvan az új lite quick release is, és végre kipróbálhattam a perecet is.

    Akik a legfullosabb kormányokhoz szoktak, azoknak biztos csalódás, nekem a sok negatív komment ellenére nagyon bejön a perec (BMW GT2 után is, tehát minőségiről váltottam).
    Nagyon jó fogása van, nagyon jó az alakja is, jó testes, jó ránézni. Műanyagnak műanyag, de szerintem egyáltalán rossz minőségű.
    A váltó hangja másokat zavarhat (mert elég rossz hangja van), de fejhallgatóban nem hallom, érzésre meg jó váltani vele.

    Negatívumok:
    - számomra fülirritáló hangja van a váltónak (cheat: fejhallgatóba nem hallani)
    - az N-P gomb ami a legjobb helyen van, és ránézésre a legjobb kinézetű gombok is...a valaha volt leggagyibb gombot sikerült odarakniuk. Nagyon nehéz benyomni, és borzalmas gagyi hangja is van mellé. Még a hideg is kiráz tőle, ha azt be kell nyomni.
    - sima egyszerű gumi a markolata, ami kesztyű nélkül tuti izzadós, és rossz érzés. Én kesztyűhöz szoktam, szóval ezt is úgy vezetem, és így nem zavar. Vastagságra megfelelő.
    Ettől függetlenül ár/érték arányban (Fanatec mércében) szerintem kifejezetten jó kormány, és nagyon élvezetes menni vele.

Új hozzászólás Aktív témák