Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Sziasztok! Nagy fordulóponthoz érkeztem. Eddig csak a 32"-os tv-ket nézegettem, mert meg voltam győzödve, hogy csak az fér be a szekrénybe. Sajnos most is tisztában vagyok vele, hogy ideálisan az férne el, de már elkezdtem nézegetni a 39-eseket, mert ma voltam szemügyrevenni a tv-ket az MM-ben, és azért érezhetően nagyobb a 39-es a 32-eshez képest így életnagyságban. Tudom a többiről ne is beszéljünk, 40 fölöttiek is csodálatosak és hatalmasak, de az már tényleg nem játszik nálam.

    Na most az lenne a helyzet, hogy számomra fontos szemponttá vált többek között a tv szélessége. Nézegettem Samsung F5300-at, F5500-at. Árban ezek a típusok amik szóba jöhetnek, és tetszenek is, csupán egy bökkenő van, hogy a tv szekrényem (ami egy fix kikás szekrénysorba van beleépítve, tehát nem mozgatható :( ) 90cm széles, osztottam, szoroztam, mértem, nézegettem és pont elférne rajta a 89.5cm-es tv, de akkor már teljesen ki van centizve, mert mind a 2 kiszemelt tv ilyen széles.
    Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudnátok-e más márkát, típust ajánlani, (Philips, Lg, Panasonic) mert nem tudom mit tegyek? Kb. 100-130ezer Ft értékben?
    Nagyon szeretnék végül a 39"-nél maradni, mert szimpatikusabb számomra ez a méret mint a 32", és valahogy jó lenne megoldást találni erre.

    Ha végképp nincs más, marad ez az út... és akkor max mögé hajolok valahogy ha usb-s hdd-t szeretném rákötni vagy ilyesmi. Mert túlképp csak ezt az egy funkciót használnám. Utp úgy is folyamatosan be lenne dugva, hdmi-t nem igazán használnék, számomra inkább csak az usb a lényeges, ami nem állandóan lenne a tv-re csatlakoztatva.
    Köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák