- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 32" - 84cm-es LED TV-t. (SAMSUNG)
Fontos a jó színkezelés, és az, hogy FULL HD legyen. Laptopot is rákötnék néha-néha egy kis játék miatt
Ami még jó lenne, ha aránylag slim kialakítás lenne, szóval inkább a vékony dizájn.
Tudnátok segíteni?Köszönöm szépen előre is
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz lorinser #5885 üzenetére
Te voltál minden MM ben és láttad ,h rohan a samus emberke a vásárlók után???!!!!
Plusz,azért hozzáértő ,mert Sony-t vagy Philips et ajánl. (ne viccelj már,mindenkinek van jó és rosszabb terméke is )
Tudom isteníted a Philips et,de ez már túlzás sztem.
Mikor "lehatodrangúztam" a múltkor,(amit azóta is tartok,mert anno Ő volt a piacvezető ,ami most a samu .),már akkor "lejött" a válasz hsz ből, Ez a gyenged, a "Philips"szóval,nincs igazad
Sony® & PlayStation®
-
Hunter2
addikt
válasz csibusz0314 #5901 üzenetére
32" az 80cm a félreértések elkerülése végett.
-
nightshadow
veterán
válasz csibusz0314 #5901 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
válasz nightshadow #5904 üzenetére
Igen, akkor 80 cm
Sony: Színkezelése korrekt? Plusz ugye HD filmeket szeretnék majd nézni rajta Azokat is szépen vissza fogja tudni adni?
Nagyon szép kis tv
-
nightshadow
veterán
válasz Torretto #5878 üzenetére
azt bevallom nem tom mi a különbség aktív és passzív közt
A legegyszerűbb, ha bemész pl. egy MediaMarktba, s megnézel egy Samsung (aktív), s egy LG (passzív) 3D-s tévét, s kipróbálod, hogy melyik jön be jobban.
aktív 3D:
- Full HD 3D
- van aki látja a vibrálást, s emiatt megfájdul a feje
- tölteni kell a szemüvegetpasszív 3D:
- 3D-ben felezett felbontás
- nem vibrál, ezért sokan nyugodtabbnak látják a képet, nem okoz fejfájást az arra érzékenyeknek
- nem kell tölteni a szemüveget -
nightshadow
veterán
válasz csibusz0314 #5905 üzenetére
Itt van egy teszt róla: [link] Érdemes élőben megnézni, pendrive-on viszel tesztanyagot, s kipróbálod.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz nightshadow #5908 üzenetére
Hmm, nem rossz Azt hiszem meglátogatom majd
Köszönöm a segítséget
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok !
Extreme gyors help kellene Volna 1db TV , ami egy LG 42la6130
149.900Ft -ért ... de nem is az ár hanem a készülék tudása érdekelne , mert akkor esélyes a megvételre !
De ha csak megfelel szerintetek ! ! ! Tehát nagyon sürgős lenne vallaki szaki segétsége , vagy többetek tapasztalata , ajánlása vagy épp lebeszélése !
szerk.: - közben ezeket találtam róla :
Triple XD Engine - Igen
Képfelbontás javító - Nem
Okos színátmenet - Nem
Dinamikus színjavítás - Nem
Kontraszt optimalizáló - Nem
Kép üzemmód - 7 mód (Élénk, Normál, Mozi, Sport, Játék, Eco, Felhasználói (2db))
Képvarázsló - Igen
Képarány - 8 mód (16:9/Just scan/Eredeti/4:3 /14:9/Nagyítás/Mozi Nagyítás/Teljes szélesség)
Pixelhű megjelenítés - (HDMI/Komponens/RF) 1080i/1080p/720p
AV mód (kép és hang) - Kikapcsolt/Mozi/Játék
3D zajszűrő - Igen (3D és MPEG)
24p Real Cinema - Igen[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz nightshadow #5911 üzenetére
Csak épp ez kapható az üzletben illetve volna egy Samu UE40EH6030 LE 129990 -ért .
-
_DiEGO_
őstag
válasz nightshadow #5913 üzenetére
Helyben csak TESCO és Euronics van
Samsung UE40F6400 Full HD LED 3D TV 200Hz
nekem is jobban de ... nincs
de NEM akarom elkepkodni !!! szal ezért érdeklődöm a megjelölt TV iránt , mit tud milyen , megfelel-e ?? stb
TV-ben nem vagyok jártas .
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz nightshadow #5915 üzenetére
Nálam még szóba jöhetne T-Home . Ha volna ilyen TV akkor 2év hűséget bevállalnék -és havonta kamatmentesen letörleszteném de nincs a kínálatukban !
Amúgy ez a TESCO-ban van ... lehet délután lenézek EUROnicsbe
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz nightshadow #5919 üzenetére
Hitelre nem - akkor már úgy benne volna 200K -ban is ... kp -re fogom megvenni , de adott a keret. 150K még az elmegy ... 1-2ezer nem gond még .
-
_DiEGO_
őstag
Azt látom h jobb tuti a LG 42LA620S
IPS panel - másik nem
MCI 200 - a kinézettnél MCI 100Na majd lesem még infókat ... nem kapkodom el ....
Teccik LG -ben , hogy jól lenn van súlypont , levan ültetve , így magassága előnyösebb számomra !!
de 40" -ban is játszhat a dolog sőt ... azt tudom berakni a polcra méret miatt , 42" esetén gond van - fúrni faragni kell szélessége miatt
[ Szerkesztve ]
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Melyik boltból érdemes rendelni? Hol jók az árak, jó a gari és a kiszállítás?
A "jofele.hu" egy jó hely?Köszi!
Tibi -
vadvirag90
újonc
válasz vadvirag90 #5899 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos tegnap senki nem szólt hozzá kérdésemhez, így próbáltam magam körbenézni.
Szerintetek a 250.000 forint körüli kategóriában melyik a legjobb:
Samsung UE46F6500SSXXH 3D Smart LED TV
Samsung PS51F5500AWXXH Smart 3D Full HD Plazma TV
LG 47LA691S Cinema 3D Smart TVVagy van jobb ezeknél hasonló áron?
Köszi!!
-
ketele69
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt vagyok és az alábbi készűlékek maradtak versenyben.....
Tudnátok ezek közül esetleg valamelyiket különösen ajánlani? Köszönöm!SONY KDL-42W650A
LG 42 LA660S
PHILIPS 42PFL4208H
Panasonic TX-L42ET60E
esetleg
Panasonic TX-L47ET5E -
lorinser
senior tag
válasz Tegla80 #5902 üzenetére
Elég sok MM-ben és Euronics-ban voltam ahhoz, hogy ki merjek jelenteni ilyet. De írták már mások is. Igen, nekem gyengém a Philips és továbbra is tartom, hogy azonos árkategóriában veri mind az LG mind pedig a samu TV-it. Egyes típusoknál az Ambilight pedig olyan hozzáadott értéket képvisel amit senki más nem ad.
A "logikádból" kiindulva akkor gondolom itt másoknak meg az LG és a samu a gyengélye. Mert ők meg ezt ajánlják mert ezekkel kapcsolatban vannak tapasztalataik
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Torretto
csendes tag
válasz nightshadow #5906 üzenetére
Az általam felsorolt márkák közül azon ár kategóriában esetleg tudnál ajánlani nekem is?
A proci füstel működik!Mivel rendszerint ha kijön a füst belőle nem működik tovább!!
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Két TV közül melyiket ajánljátok?
Samsung UE46F6670
vs.LG 47LA740
Köszi!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
_DiEGO_
őstag
No , mint írtam lementem Euronicsbe is , és ott van LG LA620 42" - 161K HuFt thm 0% 10hónapra ...
És adnak 4db 3D szemcsit hozzá .
Tetszetős darab és mellette pont egy X talpas Samu volt 40F6200 147K-ért... én ott vettem tudomásul , hogy szinte egymagasságban van az aljuk , de LG stabilabb talpakon áll .És mint mondtát eladók , hogy samu is leállt 40" gyártással és 42" lesz mint LG-nél ... ez mennyirán lehet igaz
[ Szerkesztve ]
-
szityo83
tag
Sziasztok!
SHARP LC-50LE650V - erről a tévéről mi a véleményetek?
-
lorcsi
veterán
sziasztok
én is tv vásárlás előtt állok, a SAMSUNG UE-40F6400 AW néztem ki
160k az áraennyiért jobb tv kapható e ?
van e másik amit érdemesebb ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Nordik
őstag
100ezer FT környékén mi a legjobb választás? Olvasom, hogy ilyen árban az F5300-as Samsungot ajánljátok. Ennél jobb nem nagyon van ugye?
Illetve az F5000-es ugyanaz, csak kibelezve? Smart meg ilyesmik nélkül?
-
Macsekp
tag
Az Lg 47La690s sokkal jobb, mint a UE 46F6400 ?
-
Pantok
aktív tag
Sziasztok
Elfogadhato kepminosegu TVt szeretnék venni nagyanyámnak, kb 100kig mehetek el de mivel semmire nincs szuksege benne csak egy 42es kijelzőméretre és hogy a sima gagyi kabeladást elfogadhatóan jelenitse meg, igy azert remelem hogy olcsobban is meguszhatom.
Köszönöm a segitseget!
-
Hunter2
addikt
Erről mi a véleméy? valakinek van ilyen? [link]
-
nightshadow
veterán
lorcsi: van e másik amit érdemesebb ?
Szerintem ennyiért nincsen.
Nordik: Illetve az F5000-es ugyanaz, csak kibelezve? Smart meg ilyesmik nélkül?
Az F5000 nem Smart, és kevesebb a csatlakozók száma az F5300-hoz képest.
Pantok: 42-es tévé 100k-ért nem nagyon van. Ez az LG [link] az egyik legolcsóbb, de ez is 110k körül van.
-
Nordik
őstag
válasz nightshadow #5938 üzenetére
A kevesebb csatlakozó mit jelent?
-
szcs84
csendes tag
Sziasztok,
TV-t szeretnék venni, elsődleges felhasználása:
- SD és HD játék: NES-től Wii U-n át talán a PS4
- kocatévézés: esténként NatGeo, néha film AVI/MKV, szóval "letöltős" formátumban
- 3D nem lényeg, sem az, hogy smart legyen vagy hogy a netre lehessen kötni (bár bizonyos szint felett ezek úgyis megkerülhetetlenek sajnos)Árkategória: 150-200k körül.
Ezt a hármat néztem ki, van esetleg valakinek véleménye, érve mellettük, ellenérve ellenük?
* Philips 47pfl4307H/12
* LG 42LA620S
* LG 42LA6130Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz nightshadow #5940 üzenetére
Hülye kérdés, de minek egyszerre több HDMI-t használni? Nem tudom elképzelni. 1-et szoktam egyszerre.
-
LNx
tag
válasz vadvirag90 #5923 üzenetére
ezeket meg nezd meg:
Philips 47PFL5008K/12
Panasonic TX-L50E6E -
szcs84
csendes tag
válasz stilo18 #5946 üzenetére
Köszi szépen!
Az input lag kérdés volt számomra, mert az egész interneten nincs teszt a tévéről és a hivatalos oldalon sem találtam erről infót.Akkor elmondhatjuk, hogy tapasztalatból bátran ajánlod?
Megkérdezhetem mennyi volt? Én 210-ért láttam és a bolt ad lehetőséget 10 havi részletfizetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Kernek egy kis segitseget!
Ezeket neztem ki:
Sony 40w653 (mondjuk sajnalom,hogy csak 2 hdmi van rajta es a dinamikus kontrasztjat nem ismerem sajnos,hogy tud e melyseget mint a samu) input lag 16ms, fekete nagyon jo.
Samsung 40f6400 szep kep szinekben is rendben...input lag kicsit lehet mar sok a maga 45-40ms evel :/
Samsung 40f5500 a fekete talan nem annyira fekete, mint a felso kettonel,de input lagban a ketto kozott van a maga 30ms-aval es 3 hdmi is van rajta.
Mit tanacsoltok melyiket eri megvenni?
A 3d es a smart funkciok nem erdekelnek...nem hasznalnam oket...
Felhasznalas: Konzollal jatek,ps3on keklemez lejatszas,szamitogeppel osszekotve filmlejatszas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest