A kisméretű tévék piacát támadja a Sharp

A Sharp évek óta a nagy képátlójú tévék gyártójaként állítja be magát, és tény, hogy az összes piaci résztvevő közül talán a japán cég kínálatában található meg a legtöbb óriási, azaz legalább 65-70-80, sőt 90 hüvelyk képátlóval bíró modell. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a vállalat elfelejtette volna a kisebb darabokat, amit tökéletesen alátámaszt, hogy júliusban egy 19 colos eszközzel próbálják meg elcsábítani a vásárlókat.

Sharp LC-19K90
Sharp LC-19K90 [+]

Az elsősorban úgynevezett második készüléknek, tehát a hálószobába, konyhába, esetleg a gyerekszobába vagy nyaralóba szánt LED háttérvilágítású LCD tv maximális felbontása 1366x768 képpont. A 3D tartalmak megjelenítését nem támogatja, de azért az Elektronikus Programmagazin és a digitális tv tunerek nem hiányoznak belőle, és a műsorokat rögzíteni is lehet az USB porton keresztül csatlakoztatott merevlemezre. A maximális kontrasztaránya 10 000:1, a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 160 fok, a beépített hangrendszer maximális teljesítménye 2 x 3 watt.

Sharp LC-19K90
Sharp LC-19K90 [+]

Ellátták egy szenzorral, amely a külső körülményeket vizsgálja, és a megfelelő képmód kiválasztása esetén automatikusan ehhez igazítja az átlagosan 43 wattot fogyasztó termék fényerejét. A képek alapján a június végén körülbelül 350 dolláros áron a boltokba kerülő tv dizájnja a viszonylag vastag, lakkfekete fényezésű kávák miatt kifejezetten konzervatívnak tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés