Retro élményt kínál felújítva az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 430.86-os meghajtó új VR headseteket is támogat.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 430.86-os meghajtót, amely új profilt kínál a Quake II RTX verziójához, illetve frissített profilt a Assetto Corsa Competizione című játékhoz. Ezek mellett támogatást kapnak az Oculus Rift S és a HTC VIVE Pro Eye VR headsetek.

A FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése is halad, ezúttal három új kijelző került fel az erre vonatkozó listára; konkrétan a Dell S2417HGF, a HP X25 és az LG 27GL850.

Az új eszközillesztő hibajavításokat is kínál, így többek között a GeForce Experience Freestyle funkciója nem detektálja többet kompatibilis programként a World of Warships című játékot, az Adobe Premier Pro működése közben nem fagyhat le a meghajtó bizonyos rendszereken, illetve a Resolume Arena 6 a mobil GeForce RTX 2080-zal szerelt notebookokon nem fog túl lassan futni, ha a gépre két 4K-s kijelző van kötve.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés