A RAGE 2-re gyúrta ki az NVIDIA az új GeForce drivert

A WHQL minősítésű, 430.64-es meghajtó a World War Z című játékon is gyorsít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 430.64-es meghajtót, amely az új profilt kínál a RAGE 2, a Total War: Three Kingdoms és a World War Z című játékokhoz. Utóbbi alkalmazás Vulkan módjában gyorsulás is várható, amely az NVIDIA szerint akár 18%-os is lehet, de ez eléggé hardverfüggő. Ezek mellett az Imperator: Rome és az Insurgency Sandstorm frissített SLI profilt kapott.

Hirdetés

Az új eszközillesztő az előző Hotfix csomag összes javítását tartalmazza, továbbá korrigálja a Hitman 2 DirectX 12-es módjánál az alkalmazás összeomlását. Emellett számos biztonsági rést is befoltozott az NVIDIA.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Hirdetés