Ráncfelvarrást kapott a Razer Core X

Az új verzió repertoárjába a Chroma világítás mellett USB és RJ-45 csatlakozók is tartoznak.

Tavaly rukkolt elő a Razer a Core X nevű termékével, amely a gyártó történetének harmadik külső, grafikus kártyákat fogadó háza volt. Úgy tűnik, hogy a felhasználók több szempontból sem voltak elégedettek a termékkel, hiszen most bemutatkozott a Core X Chroma nem csak egy RGB fényekkel pimpelt változat.


[+]

A Core X Chroma az elődhöz hasonlóan a legtöbb PCI Express csatolós AMD és NVIDIA grafikus kártyát képes befogadni (itt azért figyelembe kell venni a platformra vonatkozó limitációkat, például Apple gépek mellé csak a Radeonokhoz van hivatalos támogatás), ráadásul a tápegység teljesítménye 650 wattról 700 wattra emelkedett. A Windows vagy macOS operációs rendszerrel operáló notebookokkal való összeköttetés egy Thunderbolt 3 interfészt támogató USB Type-C kábelen keresztül történik, amelyen keresztül akár a számítógép töltése is megoldható maximum 100 wattig. Emellett az eredeti Core X-szel ellentétben a Type-C USB és a tápkábel csatlakozói mellett USB 3.1 és Gigabit Ethernet portok is sorakoznak, így például MacBookok esetében megszabadulunk az extra átalakítóktól otthoni vagy irodai felhasználás mellett. A kapcsolat stabilitásáról két Thunderbolt vezérlő is gondoskodik, közülük egy a videokártyát, egy pedig a csatlakoztatott perifériákat kontrollálja.


[+]

Operációs rendszerek tekintetében a Windows 10, illetve a macOS High Sierra 10.13.4 a minimum követelmény, a Chroma világítás vezérléséhez pedig a Razer Synapse 3 letöltése szükségeltetik. A beszerelt grafikus kártya a 168 x 374 x 230 milliméteres ház két oldalán elhelyezett szellőzőrácsokon keresztül csodálható, nem mellesleg ezeken át távozik a kártya által termelt hő is.


[+]

A Razer Core X Chroma már rendelhető az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Németországban, ára 400 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés