Hirdetés

Új gépházunk összefirkálására buzdít a darkFlash

A DK210 Graffiti előlapjára rajzolhatunk is a mellékelt filctollakkal.

Hirdetés

Az olcsó, ATX méretű toronyházak mezőnyéből egyre nehezebb kitűnni, a darkFlash viszont most megmutatta, hogy egy teljesen átlagos specifikációkkal rendelkező modellre is fel lehet hívni a figyelmet. A DK210 Graffiti oldalait és elejét is üveglap borítja, ami első pillantásra nem tűnik túl egyedinek, a vételárba viszont néhány filctoll is beletartozik, amivel bátran összefirkálhatjuk a ház elejét, a mellékelt törlőkendőkkel pedig egyszerűen meg is tisztíthatjuk azt, ha esetleg megunnánk az eddig bámult grafikát.


[+]

A leglátványosabb eredményt természetesen akkor érjük el, ha alkotásunkat hátulról színes fényekkel is megvilágítjuk, ehhez azonban extra költekezésre lesz szükségünk, ugyanis a ház nem rendelkezik gyári légkavarókkal, a hely viszont adott akár hat ilyen egység, vagy két darab 240, illetve 360 mm hosszú radiátor beszerelésére.


[+]

A 410 x 210 x 480 mm kiterjedésű, 0,6 mm vastag acélból épített gépház minden más szempontból megfelel a piaci átlagnak. 2,5 és 3,5 hüvelykes adattárolókból két-két darabot használhatunk, míg bővítőkártyahelyekből a szokásos hét darabot kapjuk, ahová maximum 360 mm hosszú grafikus kártyákat tudunk beépíteni, egy utólag megvásárolt riser kábellel akár vertikális helyzetben is. A processzorhűtő magasságát illetően 160 mm a felső határ, míg a ház alsó kamrájába szerelhető tápegység legfeljebb 200 mm hosszú lehet. A repertoárt a ház porszűrővel borított tetején elhelyezett I/O panel teszi teljessé, ahol a különböző kapcsolók mellett két jack csatlakozó, valamint két USB 2.0 és egy USB 3.0 port kapott helyet.

A darkFlash DK120 Graffiti 59 dollárért lehet a miénk, az európai premier pontos időpontja viszont egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés