Hirdetés

Megújultak a Phanteks SFF toronyházai

A nagyobb grafikus vezérlőket támogató, Mini-ITX-es megoldások ízléses dizájnt és egészen emészthető árcédulákat kaptak.

A Phanteks lerántotta a leplet az Evolv Shift és Shift Air szériás házainak második generációjáról; az újdonságok nemes egyszerűséggel az Evolv Shift 2, illetve Evolv Shift 2 Air neveket kapták, és az NZXT H1-hez hasonlatos módon a Mini-ITX-es tornyokra vágyó felhasználókat célozzák. A friss modellek mindössze annyiban különböznek egymástól, hogy míg az előbbi edzett üvegből készült oldallapokat visel, addig az utóbbi esetében ezek helyét szövetháló veszi át, ami porszűrőként is funkcionál; a szellőzés kétségtelenül jobb lesz, viszont ezért plusz zajterheléssel fizetünk.

[+]

A szemrevaló, acélvázas géplakok bendőjébe 85 mm magas processzorhűtőket állíthatunk csatasorba, de szerencsére ez a durva korlátozás a videokártyákat már nem érinti, hiszen ezekből akár 335 mm hosszú, 59 mm vastag (2,9 slotos) és 150 mm magas példányokat is beépíthetünk, míg tápegységek tekintetében az SFX, valamint SFX-L formátum lesz a befutó. Háttértárolókból egy 3,5 és két 2,5 hüvelykeset foghatunk munkára, de a külön megvásárolható kereteknek (PH-SDBKT_01 vagy PH-SDBKT_02) hála két további 2,5 hüvelykes meghajtóval szaporíthatjuk arzenálunkat, ha arra volna igényünk. Ventilátorokból legfeljebb hatnak biztosított az elhelyezése (egy 140 mm-es és PWM-es, DRGB-s darabot alapból megkapunk hátra), de a farba egy 120 mm-es radiátort ugyancsak beapplikálhatunk.


[+]

A 490 mm magas, 170 mm széles és 274 mm mély, két bővítőhelyes kalyibák elő- és hátlapjai eloxált alumíniumból vannak, a fronton két USB 3.0 port tanyázik, a vertikálisan üzembe helyezett deszkánk I/O részlege pedig értelemszerűen felül található, de a benyomásra felnyitható, dedikált gombbal vagy alaplapi technológiákkal címezhető, DRGB-s LED-nek otthont adó felső rész elrejti a mindenféle kábeleket. Felül fix, alul kivehető porszűrő betétek telepedtek meg.

[+]

Mindkét verzió szaténfekete, illetőleg antracitszürke színben válik elérhetővé december folyamán; a Shift 2 110, a Shift 2 Air 100 eurót fog kóstálni és a garancia 5 évre szól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés