Hirdetés

Raptorokat tenyészt az Akasa

Az Akasa leleplezte legújabb számítógépházát, mely Raptor jelzéssel kerül a boltokba, és a vállalat elmondása szerint szellős belső várja a PC-s alkatrészeket. A teljesen fekete színben pompázó miditorony egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé négy darab 5,25, és hat 3,5 colos meghajtó kerülhet. Az utóbbi rekeszek közül öt rejtve van.

A 430 mm magas, 200 mm széles és 476 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba, míg a friss légáramlatokról az elől található szintén 12 cm-es légkavaró gondoskodik. Az oldallapra további két 12 cm-es méretű szélgép helyezhető, ami tovább javítja a hűtőteljesítményt, sőt a vízhűtővel rendelkező felhasználóknak sem kell aggódniuk, hiszen rájuk is gondolt a gyártó. A toronyház előlapján elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgál, a tápegységet pedig alulra lehet beszerelni.

Az Akasa a Raptort ezüst, sárga és vörös díszítéssel fogja szállítani, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés