Hirdetés

Ütős házak játékosoknak

Az Enermax rögtön a CES után bedobott a mélyvízbe egy nagyon impozáns házat, mely a Hoplite névre hallgat. A feketére festett torony nem lesz a piac legkönnyebb megoldása, de ez nem baj, mivel így a belső kellően tágas egy ATX méretű alaplap fogadására. A négy darab 5,25 colos rekeszt kínáló ház három változatban érkezik. Mindegyik megoldás tartalmaz egy gyorscserére alkalmas fiókot, ami két darab 3,5 hüvelykes meghajtót fogad, ám a rejtett tárolók számára az ECA3220-as és az ECA3221-es verzió kettő, míg az ECA3222-es típus négy rekeszt kínál. Ezenkívül az összes modellbe szerelhető pár 2,5 hüvelykes adattároló, és fontos megjegyezni, hogy az ECA3221 kivételével egy tetőre szerelt HDD dokkolóról is gondoskodtak a tervezők.

Enermax Hoptile
Enermax Hoptile (forrás: TechConnect)

Az 503 mm magas, 202 mm széles és 495 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található 12 cm-es, kék és vörös LED-del világító légkavaró gondoskodik. A hűvösebb belső érdekében a felhasználó az oldallapra további két darab 12 cm-es ventilátort szerelhet, valamint igény esetén felülre is elhelyezhető két darab 14 cm-es szélgép. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik, emellett opcionális lehetőség a 3.0-s USB aljzatok alkalmazása. A tervezők gondoltak a processzorhűtő gyors cseréjének lehetőségére, így biztosították az alaplap mögötti kivágást.

Enermax Hoptile
Enermax Hoptile (forrás: TechConnect)

A termetes Enermax Hoplite megoldások szállítása hamarosan megkezdődik. Az ajánlott fogyasztói árak 140 és 160 dollár közé várhatóak.

Az Aerocool a Rs-4 jelzésű toronnyal jelentkezett. A teljesen feketére festett, igényes kivitelezésű termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve hat 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók két darab rejtett fiókba helyezhetők, melyek közül az egyik eltávolítható.

Aerocool Rs-4
Aerocool Rs-4 (forrás: TechConnect) [+]

A 475 mm magas, 200 mm széles és 475 mm mély házban a meleg levegőt a felül elhelyezkedő 14 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található szintén 14 cm-es légkavaró gondoskodik. A LED-es zajforrások vörösen világítanak, és percenként 1500 fordulatot tesznek meg. Hátulra és az oldallapra további három ventilátor szerelhető, amivel a felhasználó nagymértékben növelheti a ház hűtési teljesítményét. A terméken az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik.

A PGS szériába érkező Aerocool Rs-4 szállítása még ezen a héten megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 80 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés