Hirdetés

Szellős torony a Colorful műhelyéből

Az extravagáns grafikus kártyáiról ismert Colorful bemutatta a Raynor Tower néven debütáló toronyházát, mely meglehetősen nagy méreteivel hívja fel magára a figyelmet. A teljesen feketére festett, igényes kivitelezésű termék a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve hét 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásokhoz híven rejtve vannak.

A 490 mm magas, 190 mm széles és 510 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az előlap mögött található 12 cm-es ventilátor biztosítja. Igény esetén ez kiegészíthető egy 12 cm-es hátulsó, valamint két-két 14 cm-es oldalsó és felső légkavaróval, így komoly hűtést lehet biztosítani a termékbe szerelt rendszernek. A meglehetősen nehéz, 8 kg-os torony esetében az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik. A manapság trendnek számító nyílás is megtalálható az alaplaptartó mögött, aminek hála a processzorhűtő könnyedén cserélhető.

A Colorful Raynor Tower várhatóan ezen a héten kerül a nagyobb webáruházakba. A fogyasztói ára 60 dollár körül lesz, ami a paraméterek tudatában nem hangzik vészesen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés