Hirdetés

Kivehető kapcsolókkal érkezik a Logitech G Pro X

A gyártó saját, GX néven futó mechanikus switcheket alkalmazó billentyűzetéből kétféle verzió kerül majd piacra, a drágább modellben akár utólag is cserélgethetjük a kapcsolókat.

Hirdetés

Két új mechanikus billentyűzetet dob piacra a Logitech, amelyek a G Pro és G Pro X megnevezéseket kapták. A modellek lényegében ugyanazok, mindkettőbe a gyártó saját, GX névre keresztelt kapcsolói teljesítenek szolgálatot, ám míg utóbbiban akár mi magunk is kicserélhetjük ezeket, addig előbbiben erre nincs lehetőség.


[+]

A switcheket tekintve három típusból választhatunk, a kattogósabb Blue és a halkabb Brown egyaránt 3,7 milliméteres nyomásúttal és 2 milliméternél található kapcsolási ponttal rendelkezik, míg piros színű társuk esetében ezek az adatok 4 és 1,9 mm. A 361 x 153 mm alapterületű billentyűzet TKL kialakítást kapott, így a numerikus padról le kell mondanunk, cserébe jóval egyszerűbb dolgunk lesz, ha esetleg szállítani kívánjuk az eszközt. A hordozás megkönnyítése érdekében az 1,8 méter hosszú, micro USB csatlakozóban végződő és szövettel burkolt vezetéket igény esetén le is csatlakoztathatjuk, míg a használat közbeni kényelemről a háromállású kihajtható talpak gondoskodnak.


[+]

A gombokba rejtett Lightsync RGB háttérvilágítást szoftveresen tudjuk konfigurálni a Logitech egyéb perifériáit is vezérlő G Hub programon belül, de ugyanitt makrókat is rendelhetünk a felső Fn sor bármelyik tagjához.

Az újdonságok várhatóan október folyamán piacra kerülnek, a G Pro 130, a G Pro X pedig 150 dollárt fog kóstálni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés