A Logitechnek lyuggatás nélkül is sikerült könnyű egeret terveznie

A G Pro X Superlight Wireless 63 grammra faragta elődje 80 grammos tömegét.

Hirdetés

Többször is hangoztattuk cikkeinkben és fórumainkban, hogy a 2018-ban tesztelt Logitech G Pro Wireless-t az egyik legjobb vezeték nélküli egérnek tartjuk. Az akkor általunk pehelysúlyúként emlegetett, 80 grammos perifériát a gyártónak most sikerült tovább reszelgetni, hiszen a frissen bemutatott G Pro X Superlight Wireless mindössze 63 grammot nyom a mérlegen, amit az USB-s vevőegység takaróelemét eltávolítva további 3 grammal csökkenthetünk.


[+]

Szerencsére a Logitech a súlycsökkentést nem az eszköz kilyuggatásával érte el, ahogy tette azt sok gyártó, inkább a LED-ek eltávolítása, illetve a gombok, a burkolat, a nyomtatott áramköri lap, valamint a PowerPlay technológiához szükséges mágnesek faragása mellett döntöttek. Külön dicséretet érdemel, hogy még ebbe az alacsony tömegbe is belefértek a nagyméretű PTFE talpak, továbbá az akkumulátor üzemideje is nőtt, 48 helyett már 70 órán keresztül lövöldözhetünk.


[+]

A modelltől függően fekete vagy fehér színű, matt burkolat alatt egy 100 és 25 400 DPI között állítható érzékenységű Hero 25K optikai szenzor dolgozik, a vezeték nélküli kapcsolatot pedig a gyártó saját, Lightspeed technológiája biztosítja.

A Logitech G Pro X Superlight Wireless december 3-án kerül a boltok polcaira, ára pedig 150 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés