Érkeznek a színes multiroom Jongo hangfalak

Hirdetés

A Pure Audio az idei évben vezeti be a fiatalos, kisméretű eszközökre fókuszáló Jongo névre hallgató családját. Az almárka egyik első terméke az az S3 elnevezésű audioeszköz, amely öt vidám színben vásárolható meg.

Pure Jongo S3
Pure Jongo S3 [+]

A termékbe négy, egyenként 2,5 watt teljesítményű hangszóró került, ezen kívül ellátták egy tízwattos mélysugárzóval is, ami elsőre nem tűnik túl soknak, de otthoni használatra tökéletesen elégnek tűnik. A hangokat magából 360 fokban ömlesztő termék támogatja a Bluetooth adatátviteli technológiát, ezenkívül rendelkezik Wi-Fi-vel, így hálózatba is köthető, így az audioanyagok a kompatibilis tabletekről, telefonokról, és számítógépekről tehát vezeték nélküli úton juttathatóak el rá. Képes a különféle internetes rádióadások elérésére, illetve a gyártó saját előfizetős alkalmazása, a havonta négy dollárba kerülő, hatalmas zenei adatbázissal rendelkező Pure Music is futtatható rajta.

A felhasználónak arra is módja nyílik, hogy a hálózati kapcsolat segítségével több S3-at szinkronizáljon, így mindegyikből ugyanaz szólhat. Ezzel a módszerrel megnövelhető az egy szobába eső teljesítmény, és így az is megoldható, hogy több szobában is ugyanazt lehessen hallgatni. A Jongo S3 az Egyesült Királyságban már beszerezhető 170 fontos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Pure

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés