Hordozható Bluetooth hangsugárzó mobil multimédiás eszközökhöz

Manapság az otthoni használatra szánt, viszonylag kisméretű és kis teljesítményű "hangrendszerekkel" lassan Dunát lehet rekeszteni. A sorba beállt az a Green House, amely eddig inkább Flash memóriáiról, SSD adattároló egységeiről vagy épp hordozható zenelejátszóiról volt ismert. Most viszont a cég előlépett egy ilyen termékkel a GH-SPB130AK személyében.

GH-SPB130AK
GH-SPB130AK [+]

Akkumulátora 30 percnyi töltést követően hatórányi működésre elegendő energiával képes ellátni a kifejezetten kicsi (6 x 6 x 5 cm) és könnyű, csupán 24 dekagramm tömegű terméket. Sajnos a teljesítménye sem túl nagy, hiszen be kell érni mindössze 3 wattal, tehát ütős megszólalást felesleges várni tőle, de a vállalat elsősorban személyi mobil eszközök, hordozható médialejátszók és notebookok kiegészítőjének szánja, sőt televíziók mellett is bevethetőnek tartja.

Green House GH-PBD100K
Green House GH-PBD100K [+]

A lejátszandó tartalmak egy 3,5 milliméteres jack csatlakozón, illetve Bluetooth kapcsolaton (A2DP, AVRCP, HSP és HFP szabvány támogatás) keresztül juttathatóak el rá. Rendelkezik beépített mikrofonnal, így akár telefonhívások is lebonyolíthatóak a 45 dollárba kerülő GH-SPB130AK segítségével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés