2017. október 21., szombat

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Tojáshangszórók tévé mellé az Ola Sonictól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Noha csak húsz wattos maximális teljesítményt kínálnak, de a gyártó szerint a kialakításnak köszönhetően jelentős minőségjavulás érhető el a TW-D5TV segítségével.

Hirdetés

Az Ola Sonic nem tartozik a világhírű óriásmárkák közé, ami nem is igazán meglepő, hiszen a cég elsősorban különféle USB-s kiegészítőkkel foglalkozik, amivel azért elég nehéz olyan nagyot gurítani. Ettől függetlenül persze még akadhatnak érdekes termékeik, itt van például a száz dollárba kerülő a TV-D5TV hangszórószett, amelyet a gyártó elsősorban televíziók mellé szán.

Ola Sonic TW-D5TV
Ola Sonic TW-D5TV [+]

A tojás alakú kialakításnak köszönhetően a vállalat állítása szerint az egyenként 10 wattos, 80-20000 Hz-es frekvencia-átvitellel operáló hangfalak igen jó minőséget produkálnak, amivel jelentősen képesek feljavítani a legtöbbször rejtett hangszórókkal ellátott tévék megszólalását. Az erősítőket magukba a hangsugárzókba építették, amelyek 8,7 centiméter magasak, átmérőjük 12 cm, tömegük pedig 760 gramm. A felhasználónak tehát nincs más dolga, mint a 3,5 mm bemenethez csatlakoztatni a terméket, és bedugni a hálózati áramforrásba. Még a kikapcsolással kell törődnie, hiszen az a tévé „lezárásakor” ez is automatikusan megtörténik.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.