Jön a JVC OLED tévé

A JVC VO9100 egy 4K felbontású, HDR támogatású készülék, amely 55 és 65 hüvelykes változatban érhető el.

Hirdetés

Az egykor szebb napokat látott JVC már egy ideje eladta a különböző régiókban a televíziókra vonatkozó névhasználati jogokat, így azok felett Európában is egy másik fél, információink szerint a török Vestel konszern rendelkezik. Most bejelentették, hogy érkezik a világ első JVC márkanév alatt futó OLED televíziója, a VO9100, amely sok technológiai újdonságot nem tartalmaz.


[+]

A modell 55 és 65 hüvelykes változatokban érhető majd el november végétől, és a szokásoknak megfelelően az LG Display által gyártott, 120 Hz-es OLED panelre épül. A képi világ ebből fakadóan minden bizonnyal rendben van, és a HDMI 2.1 csatolóknak köszönhetően a 4K/120p jelek fogadása is megoldott, valamint a variálható frissítési frekvencia is támogatott. A termék a saját, szimplán csak Smart TV névre hallgató, Linux-alapú okostévé rendszert használja, amelyen keresztül számos netes alkalmazás közvetlen elérése biztosított.

A készülék árával kapcsolatban eddig még nem szolgált bővebb információval a gyártó, de muszáj viszonylag alacsony összegben gondolkodniuk, különben esélytelenek lesznek az egyre telítettebbé váló piacon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Előzmények

Hirdetés