Hirdetés

2019. május 24., péntek

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Gyorsít a Warhammer: Vermintide 2-n az új Radeon Software

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 18.6.1-es eszközillesztő hibajavítást is kínál pár játékhoz.

Az AMD elérhetővé tette a 18.6.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely egy tavasszal megjelent játékhoz nevezetesen a Warhammer: Vermintide 2-höz kínál egy frissebb profilt. Utóbbi általánosan nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé. Ezzel a korábbi eszközillesztőhöz viszonyítva akár 9%-kal jobb lehet a Radeon RX Vega 56 és 10%-kal a Radeon RX 580 VGA teljesítménye, mindez WHQD-s felbontásban. Más grafikus vezérlők mellett is várható előrelépés, de ezeket az AMD konkrétan nem mérte ki.

Hirdetés

A fentiek mellett hibajavítást kapott pár játék, így a Subnautica esetében megszűnik az esetlegesen előforduló fekete képernyő, Sea of Thieves nem fog összeomlani a Cannon Cove területen, továbbá a több GPU-s konfigurációk esetében megszűnnek a megjelenítésbeli hibák a World of Tanks, a Middle Earth: Shadow of War és a World of Warcraft című játékokban. Mindezek mellett a Radeon Pro Duo kapott egy specifikus javítást, amivel a 8K-s kijelzők esetén már megfelelően fog megjelenni a munkaasztal.

A 18.6.1-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.6.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.