Hirdetés

Az érkező Windows 10 frissítésre fókuszál az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 446.14-es meghajtó az új játékok mellett számos hibajavítást hozott.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 446.14-es meghajtót, amely új, illetve frissített profilokat biztosít a Valorant, a Minecraft Dungeons, a Disintegration és a Crucible című játékoknak, valamint elérhetővé teszi a VRSS képességet az Onward című alkotáshoz. Mindemellett az új eszközillesztő a Windows 10 érkező frissítésére is telepíthető, és támogatja annak újításait.

Hirdetés

A hibajavítások tekintetében az NVIDIA beépítette a 445.98-as Hotfix csomagban megjelent korrekciókat, és ezeken kívül még a cég javította a Monster Hunter World: Iceborne és a Resident Evil 3 Remake (DirectX 12) játékokban felmerült képi hibákat, a Corsair iCUE programja sem fog problémákba ütközni a GeForce Overlay felülettel, illetve az SLI konfigurációkon megszűnnek a több játékot érintő akadások.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés