Hirdetés

Az "ingyenes" Call of Duty-val szemez az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 442.59-es meghajtó pár hibajavítással is szolgál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 442.59-es meghajtót, amely a Call of Duty: Warzone című alkotásokhoz kínál profilt.

Hirdetés

Az új eszközillesztő hibajavításokat is kapott, az NVIDIA többek között felszámolta az NBA 2K20 stabilitási problémáját, ami miatt villogás mellett összeomolhatott a játék, illetve a VR headsetek miatt sem fognak többet lefagyni a notebookok. Emellett még a Windows 7 esetében bekerült a meghajtóba egy ellenőrzőkód, amely lekérdezi, hogy a Microsoft SHA2-re vonatkozó javítása telepítve van-e, és ha nincs, akkor a meghajtó telepítése nem folytatódik. Ilyenkor a felhasználónak előbb be kell szereznie az említett frissítést.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés