Temérdek hibát korrigált az új GeForce driver gyorsjavítása

A 451.85-ös meghajtó egy új G-Sync kijelzőt is támogat.

Az NVIDIA nemrég adta ki a 451.67-es WHQL meghajtót, aminek most bejelentették a gyorsjavítását, ugyanis az eredeti csomag számos gonddal rendelkezett. Az ezekre adott foltozást az alábbi felsorolás részletezi:

  • A DirectX 12 módban futó Shadow of the Tomb Raider esetében mostantól nem omlik össze futtatás közben, ha aktív az új Windows 10 frissítésbe épített, hardveresen gyorsított GPU-s ütemezés
  • Megszűnnek a Death Stranding című játékban tapasztalható textúrahibák a Turing architektútákra GeForce-okon
  • A Forza Motorsport 7 nem fog akadozni egy bizonyos idő elteltével
  • Az NVIDIA vezérlőpult mostantól megfelelően kijelzi az egyes HDTV-k natív felbontását
  • Már nem okoz zöldes elszíneződést az egyes kijelzőkön az aktivált Windows Night Light funkció
  • Némelyik játékban a friss meghajtó véletlenszerű fagyást okozhatott némi szórakozás után, de ezt is sikerült korrigálni

A fentieken túl haladt a FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése, így a friss meghajtó hivatalosan is támogatja a Samsung 27 hüvelykes Odyssey G7 monitort.

Az új, 451.85-os Hotfix csomag a 64 bites Windows 10 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver az alábbi oldalról tölthető le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés